Kalori Arkadaşım

aaaa nireye gittin kızzz temelli mi gittin ayda gibi iki tarafı idare et bari
ya buranın tadı kalmadı 2-3 kişi kaldık..muhabbet olmuyo..eskiden gülmekten yazı yazamıyoduk..idare ederim canım yine uğrarım hergün..

aynen aydacım kaynanamda kilo aldım,biliyorsun ben şeker un filan onlarla baya bir savaş verdim,ee onları görünce de dayanamıyorum,bir de kaynanam cok az yiyiyorsun filan deyince,herkes üstümde baskı kurunca yedim yedim,1 haftada 3 civarı kiloyla döndüm
olay aslında şu; ben yasak düşüncesinden kurtulmalıyım,ya da kaynanadayım annemdeyim misafirlikteyim diye aşırı yiyeceğim gibi düşüncelerden kurtulmalıyım; yoksa ben kilo almaya mahkumum...bundan sonra bana hiçbir şey yasak değil,istediğim her şeyi az miktarda da olsa yiyeceğim,senin gibi...ben kaçtıkça onlar kovalıyor beni ama artık yiyeceklerle savaş yok....
bu arada boyum 163 cm,bu sabah 60,0ı gördüm tartıda,gerçi bugun yediklerim sabah bana artı olarak döner,neyse artık önüme bakacağım,yarından itibaren tekrar t25 sporuma başlıyorum
her pazartesi bildirim yaparım
en son 57.9a düştüm,daha altını göremedim,cuma yarışmasına katılabilmem için 58.2 kilo olmam gerek
28 yaşındayım evliyim 1 kızım var:))

kızlar pratisyenim
relaks olalım,rejime odaklanınca zayıflayamıyoruz, bebeğe odaklanınca bebk olmuyor, yemeklere odaklanınca aşırı yiyiyoruz
en iyisi yanlış düşünceleri doğrularla değiştirip rahat olmak sanırım
hakkımızda hayırlısı olsun

D
Doğru diyon..ozman ben simdi kilo almaya ve hamile kalmamaya odaklaniyom..sönüm hayirola..

ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN.. :*

anneler günü kutlu olsunn :))
TŞKLER TÜM ANNE VE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

aydacım 59.8 kg olmuşum
BU HAFTA 59.8 İLE LİSTEYE EKLİYORUM CANIM SENİDE. AMA BİZ KİLOLARIMIZI GİZLİDEN SÖYLÜYORUZ. BANA ÖZEL MESAJ ATIYOR HERKES. ÖĞLEDEN SONRA EĞER ERKEN TAMAMLANIRSA ÖĞLEDEN ÖNCE BEN LİSTEYİ BİRİNCİYİ AÇIKLIYORUM. SÜPRİZ OLUYOR HEYECAN OLUYOR. BİRİNCİ OLANA O HAFTA ONUN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE HİTAP EDİYORUZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…