- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
resim görünmüyorr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de görünüyor.resim görünmüyorr
yok kız ocak linki o herkese ocak olarak açılan link sana niye çamaşır makinesi olacak açıldı anlamış değilim
Eneee...bende alcam aspiratör..bende bekliyom bende.. Ocağa gelince benim aldigim firinda kolay temizlenir diye düşünüp aldim bende..ayni fikirdeyim..
kesinlikle katılıyorum
şimcik kızlar biliyorsunuz aspiratörüm kırılmıştı acaba yeni bir aspiratör mü alsam yoksa davlumbaz mı alsam ??
görselliği önemsemeyip sadece çekiş gücüne göre mi karar versem değerli fikirlerinizi bekliyor olcağım
bu arada ocak almayı askıya aldım ekteki ocağın set üstü hali elimde var ama çok girintisi çıkıntısı olduğu için sevmiyorum temizliği kolay olmuyor değiştirirsem sırf bu sorunu yüzünden değiştiririm o yüzden bu konuda beklemedeyim
ayrıcaaa hepinize günaydınnnn
kıskanıyorum seni,inceciksin yaaBu arada benim belim 1 cm daha incelmiş, artık 65 cm belim var.
Çok guuzeelll bende ayni rengin topuksuz bileklisi var. Çok seviyom..Kızlar şu ayakkabı nasıl?
![]()
Kızlar şu ayakkabı nasıl?
![]()
Çok guuzeelll bende ayni rengin topuksuz bileklisi var. Çok seviyom..
Bambide 40 TL alayım mı?Roseee aynısı var bende tek farkı bileğin önünden de şerit geçiyor seviyorum yazın güzel oluyoooo
moralim bozuldu zaten çok beğenmiştim ben hepsinide. ayağımı buzusturunce sinir oldum.O kadar fikrimizi soyledik, yorum yaptik, kafa patlattik, sonuctan bizi haberdar etmen gerekirdi![]()
sen de de ne ayakkabı paylaşsak var anacım.Çok guuzeelll bende ayni rengin topuksuz bileklisi var. Çok seviyom..
Bambide 40 TL alayım mı?
Sevdiceğime gönderdim beğenmedi, almam belki.bende bu ayakkabının benzeri bile yok canım
ama ben böyle burnu yukarı kıvrık ayakkabılarda öne doğru düşecek gibi oluyorum yaa almıyorum hiçtakdirevalli gibi
![]()
gördükSevdiceğime gönderdim beğenmedi, almam belki.
Şimdi o bana bakacak, beğenecek link gönderecek, zevkini göreceğim bakalım.
doğal gazlı herhalde hiç orasını incelemedim nasıl olsa doğalgazlıdır diye
bir iki gazlı model buldum bosch ve simens te ama ayakların özelliklerine bakmadım bakayım bi tezgahım siyah olacak inox yakışır mı bilemedim
bi evlen o zaman yana yakıla soracaksın çeyizin için çok uzak günler değil o zaman hiç birimiz tiyo vermicez sana ayyy roooseee şişirdin bizi tencere tava tost makinesi derdin dicezzz
Yaaaa o zamanlar bizim topikte olsaydın kızlar sana iyi akıl verirdi. Şimdi uğraş dur.baharcımm inox çok şık evet . ama kesinlikte tavsiye etmiyorumben çok seerek falan aldm ama çok pişmanım. temizliği aşırı zor. ve çzim çizim çiziliyo naparsan yap