Kalori Arkadaşım

Game Of Thrones culara bi güzellik olsun. ayda2kilogo ayda2kilogo 34bta26 34bta26 @lola_bunny

K4gLQG.jpg

resim görünmüyorr

yok kız ocak linki o herkese ocak olarak açılan link sana niye çamaşır makinesi olacak açıldı anlamış değilim :KK70::KK70::KK70:

Eneee...bende alcam aspiratör..bende bekliyom bende.. Ocağa gelince benim aldigim firinda kolay temizlenir diye düşünüp aldim bende..ayni fikirdeyim..

kesinlikle katılıyorum

şimcik kızlar biliyorsunuz aspiratörüm kırılmıştı acaba yeni bir aspiratör mü alsam yoksa davlumbaz mı alsam ??

görselliği önemsemeyip sadece çekiş gücüne göre mi karar versem değerli fikirlerinizi bekliyor olcağım

bu arada ocak almayı askıya aldım ekteki ocağın set üstü hali elimde var ama çok girintisi çıkıntısı olduğu için sevmiyorum temizliği kolay olmuyor değiştirirsem sırf bu sorunu yüzünden değiştiririm o yüzden bu konuda beklemedeyim

ayrıcaaa hepinize günaydınnnn

Size salam size salaam getirmiiiiseeem...

Olsa da yesek dimi ya... :D

O kadar fikrimizi soyledik, yorum yaptik, kafa patlattik, sonuctan bizi haberdar etmen gerekirdi :63:
moralim bozuldu zaten çok beğenmiştim ben hepsinide. ayağımı buzusturunce sinir oldum.

Çok guuzeelll bende ayni rengin topuksuz bileklisi var. Çok seviyom..
sen de de ne ayakkabı paylaşsak var anacım. :KK70::KK70::KK70: ayakkabı dünyası bambi flo su gibisin:KK70::KK70::KK70:

bir iki gazlı model buldum bosch ve simens te ama ayakların özelliklerine bakmadım bakayım bi tezgahım siyah olacak inox yakışır mı bilemedim

bi evlen o zaman yana yakıla soracaksın çeyizin için çok uzak günler değil o zaman hiç birimiz tiyo vermicez sana ayyy roooseee şişirdin bizi tencere tava tost makinesi derdin dicezzz

baharcımm inox çok şık evet . ama kesinlikte tavsiye etmiyorum :( ben çok seerek falan aldm ama çok pişmanım. temizliği aşırı zor. ve çzim çizim çiziliyo naparsan yap

Back
X