Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendi tabağımı yiyorum ama başkasınınkinde gözüm kalmıyor. Eskiden bende öyleydim, pastaları hep iki dilim yerdim, şimdi ne kadar verirlerse o kadar yiyorum ve dışarıda falan yiyorsam muhakkak biriyle yarı yarıya bölüşüyorum.OFFF afıyet olsun canım geçende survorde (kayınvalıdecıgım soylemı ile) cheescake yedıler ya ondan sonra bende ıstıyorum dedımya esım dıyor hamıle olsan hemen alır gelırım ama sımdı yormam kendımı ama ertesı gun yagmur eslıgınde pastane pastene aradık ve sonunda yedım ama 1 dılımı 2 gunde yedım kızlar neye cok sevınıyorum bılıyormusunuz onceden boyle pasta turu seylerde tabagımı bıtırır karsındakının tabagında gozum kalırdı sımdı tabagımı bıtıremıyorum bıle cok guzelya
ya aslında zorlandım tabi ama öyle çok dayanılmayacak gibi değildi bol bol su içincemaşallah yaa. Zorlanmadın mı hiç peki ? :S Ben enerjisizlikten ölürüm sanırım
Ama bu isveç diyeti 5 kilodan fazla kilo verecekler için uygunmuş ve hep sağlıksız diyorlar.
Hemen geri alınıyormuş.
Dikkat et kendine sağda solda düşüp kalma bak.
Bende bi 49 a ineydim.
Olur mu kimse yok, ben varim nöbetçiGünaydınnnnnn şekerlerim kimseler yok bu sabah yine
Ay lutfen artık yaaaiyiyim canım sen nasılsın bırakmak yok 1,2 kılo daha vermek istiyorum sonra korumak ıcın cabalayacagım sonra tahtı sana verırım seker
:))))))) yaklaşık 1 aydır odem problemim vardı ıste. Atıcam inş onu da. bebiş bişey olmadı önümüzdeki hafta belli olur var mı yok mu. Ama ümidim yok bu aydan . nasib:)aslında ıyı gıdıyorsun canım ama bu aralar ılaç falan kullandın doktorlar stres hep bu arada bebıs konusu ne oldu ben yaslı teyzeler gıbı gerıden gelıyorum
Aminnn Gamzencimmm Teşekkür ederimmnasip canım hersey moral bozuklugu yapma sakın olur allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsın sana canım
ben september a yaptım canmgünaydın kızlar
kandılınız mubarek olsun kılo bıldırımlerı kıme
kuzum siz kesin kaynatıonuzdur öbür taraftaGünaydın beybileeerrr :* ÖZlem kedin nazarımız değdi kıçına
Gamzencim senin de kandilin mübarek olsun tatlımmm.. ve herkesin..
Birbirimize dua edelimmm![]()