Kalori Arkadaşım

OFFF afıyet olsun canım geçende survorde (kayınvalıdecıgım soylemı ile) cheescake yedıler ya ondan sonra bende ıstıyorum dedımya esım dıyor hamıle olsan hemen alır gelırım ama sımdı yormam kendımı ama ertesı gun yagmur eslıgınde pastane pastene aradık ve sonunda yedım ama 1 dılımı 2 gunde yedım kızlar neye cok sevınıyorum bılıyormusunuz onceden boyle pasta turu seylerde tabagımı bıtırır karsındakının tabagında gozum kalırdı sımdı tabagımı bıtıremıyorum bıle cok guzelya

OFFF afıyet olsun canım geçende survorde (kayınvalıdecıgım soylemı ile) cheescake yedıler ya ondan sonra bende ıstıyorum dedımya esım dıyor hamıle olsan hemen alır gelırım ama sımdı yormam kendımı ama ertesı gun yagmur eslıgınde pastane pastene aradık ve sonunda yedım ama 1 dılımı 2 gunde yedım kızlar neye cok sevınıyorum bılıyormusunuz onceden boyle pasta turu seylerde tabagımı bıtırır karsındakının tabagında gozum kalırdı sımdı tabagımı bıtıremıyorum bıle cok guzelya
Ben kendi tabağımı yiyorum ama başkasınınkinde gözüm kalmıyor. Eskiden bende öyleydim, pastaları hep iki dilim yerdim, şimdi ne kadar verirlerse o kadar yiyorum ve dışarıda falan yiyorsam muhakkak biriyle yarı yarıya bölüşüyorum.
Ama tabii şu an gömdüm koca bir dilimi.
Muhtemelen akşam bir şey yiyemeyeceğim, bu saatlerde böyle bir şey yiyorsam, genelde evde yemek yiyemiyorum.

maşallah yaa. Zorlanmadın mı hiç peki ? :S Ben enerjisizlikten ölürüm sanırım
ya aslında zorlandım tabi ama öyle çok dayanılmayacak gibi değildi bol bol su içince
ama bugün acıktım ve canım hep saçma sapan şeyler istiyo.. dayanamayıp ceviz falan yedim yoksa o da yasak ama
cips mips yemekten iyidir di mi :KK23:

Ama bu isveç diyeti 5 kilodan fazla kilo verecekler için uygunmuş ve hep sağlıksız diyorlar.
Hemen geri alınıyormuş.
Dikkat et kendine sağda solda düşüp kalma bak.
Bende bi 49 a ineydim.

ben de 5ten fazla vermek istiyorum 7 vermek istiyorum toplamda :KK53: ben hep gram gram verdiğim için böyle birden gitmesi hoşuma gidiyo
dikkat ediyom korkma bilinçli bir insanım sağlık her şeyden önemli :KK24:

iyiyim canım sen nasılsın bırakmak yok 1,2 kılo daha vermek istiyorum sonra korumak ıcın cabalayacagım sonra tahtı sana verırım seker

aslında ıyı gıdıyorsun canım ama bu aralar ılaç falan kullandın doktorlar stres hep bu arada bebıs konusu ne oldu ben yaslı teyzeler gıbı gerıden gelıyorum

aslında ıyı gıdıyorsun canım ama bu aralar ılaç falan kullandın doktorlar stres hep bu arada bebıs konusu ne oldu ben yaslı teyzeler gıbı gerıden gelıyorum
:))))))) yaklaşık 1 aydır odem problemim vardı ıste. Atıcam inş onu da. bebiş bişey olmadı önümüzdeki hafta belli olur var mı yok mu. Ama ümidim yok bu aydan . nasib:)

günaydın kızlar. artıyla başladım bu haftaya ne hoş deilmi
geçen haftaki kabızlığın ve regl döneminin yaklaşmasıyla birlikte ödemlere kucak açtı vücudum

Günaydın beybileeerrr :* ÖZlem kedin nazarımız değdi kıçına :D:D:D

Gamzencim senin de kandilin mübarek olsun tatlımmm.. ve herkesin..
Birbirimize dua edelimmm :KK36:

Back
X