Kalori Arkadaşım

aha 2. olmuşum ya ben.

:KK9::KK9::KK9: kendimi alkışlıyorum.

rosalinda tebrik ederim cicim.:KK9: bekunis mi içtin yoksam.:KK70::KK70: ne diyoruz sana bu hafta.:KK30::KK30:

september eline sağlık canım.

arbicigaci senin ne kadar kilo verdiğini takip edemiyoruz ama girsene listeye gali :KK66:

2. liğin şerefine nohut pilav cacık beni bekler gidim yiyim barik :kk77::kk77::kk77:

arbicigaci senin ne kadar kilo verdiğini takip edemiyoruz ama girsene listeye gali :KK66:

2. liğin şerefine nohut pilav cacık beni bekler gidim yiyim barik :kk77::kk77::kk77:
ben demiştim ayda kesin kilo verdi die sabırsızlıkla liste bekleyenler genelde sıralamanın üstündeki şahsiyetler oluyor.
öğlen yemeğinde söğüş salata yaptık kızlarla yanına beyaz peynir bi bardak ayran
ve sıkı durun söylüom yarım ekmek akşama eliptik şart oldu

1. yi canı gönülden tebrik ediyorum.
Ne diyelim sana bu hafta @RosalindaDiyette

anaaammmm kendimi çok tebrik ediyorummmm. :KK60::KK76::KK76::KK76:

rosecuuumu daha bi tebrikk ediyorum. Gizli kahramanım :D

ROSALİNDACIM TEBRİKSSSS SANA KABIZ OLMAK YARIO ANLAŞILAN :KK70::KK70::KK70::KK70:
SONUNCU OLMUŞUM BENDE ZİRVEDEN DİBE ÇAKILIŞ ÖYKÜSÜ DİE Bİ BAŞLIKLA KENDİ HİKAYEMİ ANLATACAĞIM

bu hafta üçbeş bişeyler s..tık ya kabızlık değildi :)

aha 2. olmuşum ya ben.

:KK9::KK9::KK9: kendimi alkışlıyorum.

rosalinda tebrik ederim cicim.:KK9: bekunis mi içtin yoksam.:KK70::KK70: ne diyoruz sana bu hafta.:KK30::KK30:
Canımm sağol yaa :KK15: bana bu hafta bişey demeyin. sadece dua edin hedefime ulaşıyım :D

ayrıca kızlar bu aslında göründüğünden de fazla bi başarı. pazartesiden sonra kendimi 66,5 ta buldum. sonraaaaa yapıcağımı yaptım vee 1,5 kilo verdm :KK31::KK31:

darısı başınızaaaaa. Özlem hariç :D:D:D:D

oh.. afiyet olsun..bende dolma yicem valla..üstüne de yoğurt atcam..
bildirim yapamıyom düzen bozuluyodu alisteye ekleyin ozman beni..:KK76::KK68:

anaaammmm kendimi çok tebrik ediyorummmm. :KK60::KK76::KK76::KK76:

rosecuuumu daha bi tebrikk ediyorum. Gizli kahramanım :KK70:

bu hafta üçbeş bişeyler s..tık ya kabızlık değildi :)

ayrıca kızlar bu aslında göründüğünden de fazla bi başarı. pazartesiden sonra kendimi 66,5 ta buldum. sonraaaaa yapıcağımı yaptım vee 1,5 kilo verdm :KK31::KK31:

darısı başınızaaaaa. Özlem hariç :KK70::KK70::KK70::KK70:
Senin adına çok mutluyum bebeğim. Evet gizli kahraman ben oluyorum :KK30:
Bu kilo vermede ki emeğin bir kısmısı bana ait.

Şimdi iyice dikkat etmen gerekiyor bu hafta. :KK200:

canm ben 2 senedir tutamıom ama ondan öncesinde yaza gelen zamanlarda iftarda dikkat etmiodum. yalnız sahurda sadece meyve yiodum oda dikkat ettiğimden deil. yicek yerim kalmadığından kiloda almıodum

oyle bi durum da var şimdi :/ zaten 9 a yakın okunuyo . sahura kadar acıkmıyo insan doğru dürüst. ama meyve iyi fikir. deniyim ben bunu .

Kızlar en son ramazanda napıcaz diye konuşuyoduk ?

ben ramazanda sahura yüklenip:kk77: iftarda hafif geçirmeyi planlıyorum:KK66:.. aç kalcam psikolojisi ile sahurda az yiyemiyom ya.. sahurda dayıcam yumurtayı dayıcam yumurtayı.. iftarda da dayıcam çorbayı salatayı..bide suyla şiştikmi yiyemeyiz zaten..:KK39:

ben ramazanda sahura yüklenip:kk77: iftarda hafif geçirmeyi planlıyorum:KK66:.. aç kalcam psikolojisi ile sahurda az yiyemiyom ya.. sahurda dayıcam yumurtayı dayıcam yumurtayı.. iftarda da dayıcam çorbayı salatayı..bide suyla şiştikmi yiyemeyiz zaten..:KK39:

ramazana girmeden hep bişeyler planlıyorum ama hiçbirini yapamıyorum :D
şimdi diyet yapıyorum ama bu sefer başarabilirim belki, antrenmanlıyım nasılsa :D

kızlar gerçekten biz ramazanda ne yapcagız bugun orucluyum henuz aclık başlamadı ama halsızlık gelmeye başladı yavas yavas

Back
X