Kalori Arkadaşım

Meraba kizlar bende gelebilirmiyim araniza. Yas25 evliyim bi kizim var iki yasinda. Hamilelikde yirmi kg aldim. Dogumdan sonra hepsi gitmisdi. Fakat yasadigim hastalikdan dolayi ve sinir stres derken kilolari geri aldim. 91 Kiloydum uc dort gundur rejimdeyim bu sabah 88.4 cikdim. Hedefim 68 . Kolay olmayacak ama vermeye.kararliyim. araniza alirsaniz sevinirim. Hepimiz veririz insallah

Söylemeyi unuttum cnm Allah bağışlasın kızınıda . Ayrıca geçmiş olsun hastalık falan hepsi bitmiştir inş. :44:

Meraba kizlar bende gelebilirmiyim araniza. Yas25 evliyim bi kizim var iki yasinda. Hamilelikde yirmi kg aldim. Dogumdan sonra hepsi gitmisdi. Fakat yasadigim hastalikdan dolayi ve sinir stres derken kilolari geri aldim. 91 Kiloydum uc dort gundur rejimdeyim bu sabah 88.4 cikdim. Hedefim 68 . Kolay olmayacak ama vermeye.kararliyim. araniza alirsaniz sevinirim. Hepimiz veririz insallah

hoş geldin aramıza canım:3::3: ben melek hemen hemen aynıyız sayılır bende 90 ile başladım bir ayda 82,2' ye indim:1: kilo vermen

çok güzel inşallah hep böyle devam eder hepberabercek zayıflarız:34::34:

senses99 hoşgeldin aramıza. Seninle kilolarımız çok yakın iyiki geldin:8: Birlikten kuvvet doğar birlikte mutlu mutlu zayıflayacağız inş.:1::1: Bende 95 dim şimdi 88.800 çıktım bu sabah. yaklaşık bir aydır gayret içerisindeyim. :17:

orkide67 88.80 kiloyum şuan çok kiloluyum :( ama vericem inş.:43::43::30:

Evet ya ayni kilodaymisiz cok sevindim benle biri daha ayni kiloda olmasina:) ben ucuncu aya kadar 78fln olmak istiyorum ins. Yakin arkadasmin dugunu var. Cevremdekiler hep ideal kiloda. Onlar gibi elbise giymek istiyorum valla

Evet ya ayni kilodaymisiz cok sevindim benle biri daha ayni kiloda olmasina:) ben ucuncu aya kadar 78fln olmak istiyorum ins. Yakin arkadasmin dugunu var. Cevremdekiler hep ideal kiloda. Onlar gibi elbise giymek istiyorum valla

ah canım benim o duyguyu çok iyi biliyorum inş. olucaz bende şubata kadar 80 olmayı çok istiyorum inş. olurum.
:8::8::8:
bu arada yaşımızda yakın 24 olucam haziranda :) :9:

hoşgeldin canım aramıza ne kadar çok olursak o kadar iyi bence kızlar çünkü diyette başta kalabalık oluyor sonra herkes salıyor kendini motive bozuluyor böylece diyette gidiyor.buraya başlamadan bir çok yazıyı okudum ve belli bir süre sonra herkes dağılmış.umarım dağılsakta burdan mutlu amacına ulaşmış bir şekilde dağılırız kızlar:1:

hoş geldin aramıza canım:3::3: ben melek hemen hemen aynıyız sayılır bende 90 ile başladım bir ayda 82,2' ye indim:1: kilo vermen

çok güzel inşallah hep böyle devam eder hepberabercek zayıflarız:34::34:

Hosbulduk canim cok guzel zayiflamissin neler yapdin peki

ah canım benim o duyguyu çok iyi biliyorum inş. olucaz bende şubata kadar 80 olmayı çok istiyorum inş. olurum.
:8::8::8:
bu arada yaşımızda yakın 24 olucam haziranda :) :9:

Gitsin su kilolar biyerime kina yakacam. Aksam 6dan sonra hicbisey yemiyorum ben. Sadece iste kizima dogradigim meyvelerden artarsa onlari atiyorum agzima :) birde kendimce kesfettigim bisey var . Yemekden sonra is bitince bir kupa nescafe icince vallahi istah felan kalmiyor bende acikmiyorum canim bisey istemiyor sabaha kadar

merhaba ardaslar ben 76 kıloydum hatta daha fazlasını da gordum suan 57 kıloyum 55 kadar dustum etrafımdakı ınsanların kızmasından sonra 2 kıloyu aldım zor bır surec gecırdım ama zayıflamayı basardım ama ben 52 olmak ıstıyorum vucut deforme oluyor okadar kıloyu verdıkten sonra vıtamınsız kaldım saclarım dokulmeye basladı daha yenı yenı cıkmaya basladı saclarım bılmıyorum cok kararsızım tekrar zayıflayım mı bı bes kılo daha versem mı gercı cok bes kılo ama ne bılım ınsan zayıfladıkca fazlasınımı ıstıyor acabaa:44::44:

hoşgeldin canım aramıza ne kadar çok olursak o kadar iyi bence kızlar çünkü diyette başta kalabalık oluyor sonra herkes salıyor kendini motive bozuluyor böylece diyette gidiyor.buraya başlamadan bir çok yazıyı okudum ve belli bir süre sonra herkes dağılmış.umarım dağılsakta burdan mutlu amacına ulaşmış bir şekilde dağılırız kızlar:1:

Hosbulduk canim. Ben cok diyet yapdim geri bozdum ama busefer cok kararliyim. Hirsliyim desem daha yerinde olur. Aslinda elbise bahane daha cok esime karsi hirsliyim . Vercem yuzde yuz vercem kilolari hemde

Teşekkür ederim canım kalori sayımı yapıyorum belli bir diyetim yok tabiki hafif şeyler de yiyorum ilk zamanlar her gün yarım saat spor yapıyordum bir haftadır ara verdim bugün yeniden başladım yediden sonra yemek yok öğlenleri ana yemeğimi yiyordum akşamları ise 3 kaşık yoğurt yiyordum kahvaltım da mutlaka haşlanmış yumurta ve peynir bırakıyorum proteinsiz kalmayayım diye ara öğünlerde bitki çayı bile olsa koymaya çalışıyorum öyle işte benim bu kadarcık sende ne var ne yok neler yapıyorsun Allah kızını sana bağışlasın canım:34:
ay alışveriş elbise konusunda hepimiz dertliyiz ama herşeyden önce sağlımız tabi:16::16:

ilk hafta kendime bir hedef koydum 3.500 gr zayıflamam lazım ondan sonra bu kadar hızlı gitmeyi düşünmüyorum haftada 1.5,2 kilo versem yeter hızlı kilo vermekte iyi değil ve 2.hafta spor da yapacam bu göbeğin erimesi gerekiyor kıyafetlerde göbek hiç hoş durmuyor:43: ben aldığım zaman direk bel ve göbeğe alıyorum bu da hiç hoş olmuyor sinir oluyorum:19:kızlar yeni olduğum için isimlerinizi ezberleyemedim daha kusura bakmayın güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bende beklemiyordum bu kadar 6.dan sonra meyve ve bitki çayı içmeye özen gösterdim sizde yapın ama gerçekten çok zor ben zorlanıyorum biraz akşam yemek krizlerim daha çok tuttuğu için eminim sizde çabuk vermeye başlarsınız üstelik sporda yapıyorsunuz bende o da yok şimdi regli den her tarafım ağrıyor spor düşünemiyorum:43:

merhaba ben de senın gıbıyım nıye bu kılo gobek ve belde bırıkır anlamıyorum gercektenten cok kotu oluyor napcazzz:44:ama zayıflayınca kalmıyo suan 57 kıloyum

merhaba ardaslar ben 76 kıloydum hatta daha fazlasını da gordum suan 57 kıloyum 55 kadar dustum etrafımdakı ınsanların kızmasından sonra 2 kıloyu aldım zor bır surec gecırdım ama zayıflamayı basardım ama ben 52 olmak ıstıyorum vucut deforme oluyor okadar kıloyu verdıkten sonra vıtamınsız kaldım saclarım dokulmeye basladı daha yenı yenı cıkmaya basladı saclarım bılmıyorum cok kararsızım tekrar zayıflayım mı bı bes kılo daha versem mı gercı cok bes kılo ama ne bılım ınsan zayıfladıkca fazlasınımı ıstıyor acabaa:44::44:

Super vermissin tebrik ederim. Ben 55felan olsam cok cirkin olurum. Eski resimlerimden bakdimda yakismiyo bana cok zayiflik. Ben 65-68olsam ennnnnn mutlu insan olurum heralde hayatta

İnşallah canım ben ayrılamam artık konu sahibi olarak sorumluluk almalıyım:1::1: zayıflayana kadar buradayım inşallah hepimiz emelimize ulaşırız ve dediğin gibi mutlu ayrılırız:32::32:

merhaba canım

bence sen daha fazla kilo verme bir süre daha kilonu korumaya çalış çok güzel kilo vermişsin büyük başarı ama bir yerden vereyim derken diğer yerlerden gitmişsin bu çok kötü işte demek ki çok sağlıksız zayıflamışsın yediklerinin vitaminine karbonhidratına dikkat etmemişsin.saçların dökülmesi çok kötü bir şey bir ara zayıflamayla alakası yok benimde saçlarım çok dökülüyordu 3 tel saçım kalacak diye çok üzülüyordum neyse ki toparladım artık bende sürekli düşen bir b vitamini eksikliği var o da saç dökülmesi yapıyormuş benimde baya bir döküldü.aman dikkat et derim kaş yapayım derken göz çıkarma verdiğin kiloların tadını çıkar bence artık.....

Ben bugunki menumu yazim size. Yediklerim ve yiyeceklerim.
Sabah: 1yumurta 3dilim salam marul.maydonoz .
Ara : elmakurusu yedim
Oglen: haslanmis tavuk + yesillik yicem
Ara: karar veremedim:)
Aksam: oglenin aynisi

Gitsin su kilolar biyerime kina yakacam. Aksam 6dan sonra hicbisey yemiyorum ben. Sadece iste kizima dogradigim meyvelerden artarsa onlari atiyorum agzima :) birde kendimce kesfettigim bisey var . Yemekden sonra is bitince bir kupa nescafe icince vallahi istah felan kalmiyor bende acikmiyorum canim bisey istemiyor sabaha kadar

Nescafeyi bende deneyeceğim cnm. Ayrıca bir zayıflayayım bende kına yakıcam :D:D:9::9:

canım yeterince zayıflamışsın kilonu korusan almasan ve biraz daha vucut kendini toparlayınca ayda 1 kilo 1 kilo versen bence daha iyi olur. :16:

super vermissin tebrik ederim. Ben 55felan olsam cok cirkin olurum. Eski resimlerimden bakdimda yakismiyo bana cok zayiflik. Ben 65-68olsam ennnnnn mutlu insan olurum heralde hayatta

teş.ederım canım benım evet bende cırkınleştım azcık ama ıdare ederım ama eskıden daha alımlı cekıcı etlı butluydum varyaaa suan hafıf gobegım var okadar onuda ıkı kıloyla hal ederım aslında dılerım sende ıstedıgın kıloya ulasırsın

İşte benim bugünkü menüm :)
Sabah : yarım domates :1:(işe geç kaldım ondan kahvaltı yapamadım):43::43:
Ara öğün:1 şekersiz çay
Öğlen :Buğday ekmeğin içinde yarım domates, 2 büyük dilim kaşar (mm nefisti):1::1:
6-7 adet kara lahana sarması :8::8:
Beşi bir yerde çayı içtim birde :1:
Akşam : Henüz karar veremedim.

:) :9::9:

nescafeyi bende deneyeceğim cnm. Ayrıca bir zayıflayayım bende kına yakıcam :d:d:9::9:

Canım yeterince zayıflamışsın kilonu korusan almasan ve biraz daha vucut kendini toparlayınca ayda 1 kilo 1 kilo versen bence daha iyi olur. :16:

kesınlıkle suan vucuduma yuklenmek ıstemıyorum fazla o ıkı kıloyuda esımın ıstegıyle aldım basımın etını yedı dıyebılırım ortalama9 10 ay ıcınde verdım ben kılolarımı acayıp degıştım gıyım tarzım bıleee daha genc gorundum ınanın darısı sızlerın basınaaaa:16::16:

Back
X