Kalori Arkadaşım

kesınlıkle suan vucuduma yuklenmek ıstemıyorum fazla o ıkı kıloyuda esımın ıstegıyle aldım basımın etını yedı dıyebılırım ortalama9 10 ay ıcınde verdım ben kılolarımı acayıp degıştım gıyım tarzım bıleee daha genc gorundum ınanın darısı sızlerın basınaaaa:16::16:

Zayıf insanlar çuval giyse yakışıyor kilolu insanlar abiye giyse yakışmıyor :(:1:

merhaba canım

bence sen daha fazla kilo verme bir süre daha kilonu korumaya çalış çok güzel kilo vermişsin büyük başarı ama bir yerden vereyim derken diğer yerlerden gitmişsin bu çok kötü işte demek ki çok sağlıksız zayıflamışsın yediklerinin vitaminine karbonhidratına dikkat etmemişsin.saçların dökülmesi çok kötü bir şey bir ara zayıflamayla alakası yok benimde saçlarım çok dökülüyordu 3 tel saçım kalacak diye çok üzülüyordum neyse ki toparladım artık bende sürekli düşen bir b vitamini eksikliği var o da saç dökülmesi yapıyormuş benimde baya bir döküldü.aman dikkat et derim kaş yapayım derken göz çıkarma verdiğin kiloların tadını çıkar bence artık.....

teş.ederım canım benım kesınlıkle vıtamın eksıklıgınden oldu zaten evın her yerınde tutam tutam sac olur mu ne paralar doktum duzelmesı ıcn cok sukur azaldı baya su bır gercek arkadslar zayıflayalım derken saglıgımzdan oluyoruz aman dıkkat edelım baya bunalıma gırmıştım

oyle dusunme yaaa ınan bazı kılolu bayanlar nekadar tatlı oluyorlar :21:ezgı mola yı tanıyorsun kıloluykende coook tatlıydı

kız o kadar kilodan bahsetmiyorum . 90 ve üstü benim gibilerden :( :43::43:

bana 70-80 kiloda olanlar kilolu gelmiyorki:9::9::9:

cimcimeciğim fittingoda günlük kalori limitim 567 gözüküyor. 567 de çok az olduğu için genelde hep geçiyorum :(

melekciğim hemencecik iyileş de aramıza dön :(:(

akşamları gerçekten nefisle mücadele etmek zor oluyor geceler uzun yiyecekler mükemmel ama bende dayanmaya gayret ediyorum.

Bu sabah tartıldım ve 88.8 kiloyum çokk mutluyu m cumartesiye kadar 87 leri görürüm inş. :):8::8::8:
canım bir yanlışlık var 567 mümkün değil:50:
canım akşam bunu yaptım bir terledim bir terledim. Allah razı olsun . Bu akşam yine yapacağım inş. Bu kaç kalori yaktırıyor. İnan hiç sıkılmadan tamamen yaptım ilk defa sıkılmadım. çok saol . :32:
çok seşndim canım devam et:16:
Meraba kizlar bende gelebilirmiyim araniza. Yas25 evliyim bi kizim var iki yasinda. Hamilelikde yirmi kg aldim. Dogumdan sonra hepsi gitmisdi. Fakat yasadigim hastalikdan dolayi ve sinir stres derken kilolari geri aldim. 91 Kiloydum uc dort gundur rejimdeyim bu sabah 88.4 cikdim. Hedefim 68 . Kolay olmayacak ama vermeye.kararliyim. araniza alirsaniz sevinirim. Hepimiz veririz insallah
merhaba canım Allah bağışlasın çok geçmş olsun inşallah kolalıkla verirsin
merhaba ardaslar ben 76 kıloydum hatta daha fazlasını da gordum suan 57 kıloyum 55 kadar dustum etrafımdakı ınsanların kızmasından sonra 2 kıloyu aldım zor bır surec gecırdım ama zayıflamayı basardım ama ben 52 olmak ıstıyorum vucut deforme oluyor okadar kıloyu verdıkten sonra vıtamınsız kaldım saclarım dokulmeye basladı daha yenı yenı cıkmaya basladı saclarım bılmıyorum cok kararsızım tekrar zayıflayım mı bı bes kılo daha versem mı gercı cok bes kılo ama ne bılım ınsan zayıfladıkca fazlasınımı ıstıyor acabaa:44::44:

merhaba :3:boyun kaç canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap 52 olmak istiyorsan ol 5 kilo çok değil ki veya rahatsız oluyorsn sporla sıkılaşabilirsin mkilo vermeden

dün bozdum biraz diyeti kızlar ama bugün devam:32::32:

canım bir yanlışlık var 567 mümkün değil:50:

çok seşndim canım devam et:16:

merhaba canım Allah bağışlasın çok geçmş olsun inşallah kolalıkla verirsin

merhaba :3:boyun kaç canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap 52 olmak istiyorsan ol 5 kilo çok değil ki veya rahatsız oluyorsn sporla sıkılaşabilirsin mkilo vermeden

dün bozdum biraz diyeti kızlar ama bugün devam:32::32:

Cimcime canımm hoşgeldin bende bu kız nerelerde diyordum :9::9::9: ne yedin bakalım bugün):10:
Birde fittingoyu çözemedim ordada arkadaşım olur musun :26::26:

Cimcime canımm hoşgeldin bende bu kız nerelerde diyordum :9::9::9: ne yedin bakalım bugün):10:
Birde fittingoyu çözemedim ordada arkadaşım olur musun :26::26:

hoşbuldum canım :16::16::16:
sabah yeşil zeytin haşlanmış yumurta çay kahvaltıda şimdide acıktım etimek yiyorum çıtır çıtır çok severim:1::1:
olalım tabi canım ismin ne?

Nesevehasan esinde degismeler oldumu kilo verince ? Ben birazda bunalimdayim kilo aldim.bizimki beni eskisi gibi sevmiyor diye dusunuyorum hep

nesevehasan esinde degismeler oldumu kilo verince ? Ben birazda bunalimdayim kilo aldim.bizimki beni eskisi gibi sevmiyor diye dusunuyorum hep

hayır yaa bunalıma gırmene gerek yok guclu ol olmıyacak bırsey degıl ınan bende senın gıbı dusunuyordum kac kılosun boyun yasın soyle bır

maşallah canım benım ınsallah saglıklı bır sekılde verırsın kılolarını ben 165 boyunda 27 yasında 57 kıloyum

ayy ne güzel. :16::16:

Şişmanlayıncamı eşinizde değişme oldu zayıflayınca mı orayı anlayamadım canlar.:26:

kilo verince canim. Sismanlayinca standart laflari ben seni herhalinle seviyorum
yalaaaaan

degışme oldu desem yalan olur o herzamn benım ne gıydıme karısırdı zayıflayıncada hala aynı hatta sımdı enazından daha guzel gıyınıyorum bu onu rahatsız ettıgını bılıyorum ya sunu soyleyım sana erkekler herzamn eslerını kıskanıyorlar kendılerıne aıt oldukları ıcın bıde ben calısıyorum bır bucuk yıldır benımkı artık bogmaya basladı kıskanclıyla sureklı kavgalarımız oluyor kıyafet yuzunden bende her bayanda oldugu gıbı gıyınmeyı sevıyorum :19::19:

Back
X