- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
inceldiğini gördükçe daha da hevesle yparsın sporu canım
ben gideyim leslie beni bekler![]()
selam söyle kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam söyle kız![]()
selam söyle kız![]()
merhabalar 2 gündür bütün yazılarını okudum ve sizinle bu yola girmeye karar verdim ama ben hiç kalori diyeti yapmadım nasıl yapılırda bilmiyorum açıkçası :2::2: siz hangi siteden takip ediyorsunuz ve neyin kaç kalori olduğuna yemeden önce bakıp ona göre mi yiyorsunuz ? k.bakmayın ilk başlarda biraz sorum olabilir ama sonra bende alışıcam :)) kilom 58 ve 25 yaşındayım 55 kilo olsam çok iyi olur
Aramıza hoşgeldin canım
Ben genelde önce kaloriye bakıp sonra ne yiyeceğime karar veriyorum. Nedenide çok kalorili ise vazgeçerim diyeBirde az yemeye akşamları yememeye dikkat ediyorum . özelden yazarım canım hangi siteyi kullandığımızı
![]()
hoşbulduk canım tamam çok teşekkür ederim gene kafama takılan şeyleri sorarım fırsat buldukçada aranızdayım![]()
anlaştık tatlım. Birde hercuma tartılma günümüz :18:
Dabidap sen zayifmissin bak seni doveriz haaa. Bi ustune otururuz pestilin cikar :)))))))) hosgeldin canim aramiza
merhabalar 2 gündür bütün yazılarını okudum ve sizinle bu yola girmeye karar verdim ama ben hiç kalori diyeti yapmadım nasıl yapılırda bilmiyorum açıkçası :2::2: siz hangi siteden takip ediyorsunuz ve neyin kaç kalori olduğuna yemeden önce bakıp ona göre mi yiyorsunuz ? k.bakmayın ilk başlarda biraz sorum olabilir ama sonra bende alışıcam :)) kilom 58 ve 25 yaşındayım 55 kilo olsam çok iyi olur
Hoş geldinn aramızaaaaaaaa
Merhaba hadi tanışalım ben melekgerçi sayfanın başında görmüşsündür 23 yaşındayım ve kpss canavarıyım
iyi kilon azmış
ama yine de inşallah istediğin kiloya gelirsin biz 20 kilo vermeye çalıştığımız için senin ki az göründü gözümüzeama yine de insan
kendi istediği kiloda olmak istiyo ister 3 kilo ister 20 kilo sonuçta hepimizin amacı fıstık gibi sağlıklı olmakSen neler
yapıyorsun![]()
merhaba canım ben kamuda çalışıyorum..valla 3 kilo diye yola çıktım ama daha fazlasındanda zarar gelmez :)) hepiniz aynı kalori sitesini mi kullanıyorsunuz
ben bugün başka bir şok rejimdeyim artık yarın yada pazartesi başlarım birde regl dönemindeyim bunun bir zararı varmıdır ki yoksa eğer yarın başlarım
hiç üşenmem hiçkız üşenmeden nasıl ölçüyon bayada incelme varmış maşallah diyeyim
canikom bendede göbek var oyumuşak pofidik gibide diğer kalçalarım serttir yani yağlanmadan olsa gerek![]()
Herhangi bir zararı yok canım benim bildiğim sadece tatlı krizlerini aşmaman gerekiyor![]()
anladım canım yok yok sabrederim sanada sorayım yemeden önce mi hesaplıyorsun kalorilerini sonradan mı yiyorsun ?