Kalori Arkadaşım

canım şöyle söyleyeyim kalori takibi ile akşamdan da yemeyerek birazda spor yaparak 45-50 günde 95 kg dan 88.50 ye indim. Ama önemli olan böyle yaşamaya alışabilmek. Benim vermem gereken çok kilo var sen başarılı olursun bence:32::8::8:

1.5 ayda 6.5 kilo bence gayet başarılı tebrik ederimm :46:

İnşallah hepimiz verelim ve sağlıklı bir şekilde koruyalım bu kiloyu. Bu arada canım dediğin siteye baktım ve hemen üye oldum çok teşekkür ederim burası ve orasıyla birlikte motivasyonlu şekilde kilo verebilirim inşallah :)

dabidab cnm naber nasılsın :):26::26:

çok yoruluyom spor yapmaya çalışırken:ssz::ssz:
:39::39:

iyiyim canım bu yoldaki en büyük destekçim sen olarak sporumuda yapıyorum:5::5: 2 mil deyim biraz böyle yapıp sonra 3 e geçerim artık.walla bu diyete başladığımdan beri çok dinç hissediyorum:) sen neler yapıyorsun

iyiyim canım bu yoldaki en büyük destekçim sen olarak sporumuda yapıyorum:5::5: 2 mil deyim biraz böyle yapıp sonra 3 e geçerim artık.walla bu diyete başladığımdan beri çok dinç hissediyorum:) sen neler yapıyorsun

ayy canım çok saol :17::17: sevindirik oldum :32::32::32:
Bende ne yapayım hafta sonu aldıklarımı vermeye gayret ediyorum :43::43: 88.5 olmuşum 1.5 kilo vermem lazım bu hafta kaç haftadır 87 olayım diye gayret ediyorum :51::51::51:

Bu akşam farklı bir spor denemek istiyorum ne önerirsin leslieden sıkıldım sanki:53::21::21:

Birde ben kendimi çok yorgun uykulu halde hissediyorum sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum nedir bu halim anlam veremiyorum :14::14:

1.5 ayda 6.5 kilo bence gayet başarılı tebrik ederimm :46:

İnşallah hepimiz verelim ve sağlıklı bir şekilde koruyalım bu kiloyu. Bu arada canım dediğin siteye baktım ve hemen üye oldum çok teşekkür ederim burası ve orasıyla birlikte motivasyonlu şekilde kilo verebilirim inşallah :)

verirsin tatlım hiç merak etme. Diyorumya kilonda az o yüzden verdikçe veresin gelecektir. Benim gibi 30 kilo değil fazlalıkların :53::53::14::14:

Bir insan daha var bedenime yapışık :53::53::53::52::52:

ayy canım çok saol :17::17: sevindirik oldum :32::32::32:
Bende ne yapayım hafta sonu aldıklarımı vermeye gayret ediyorum :43::43: 88.5 olmuşum 1.5 kilo vermem lazım bu hafta kaç haftadır 87 olayım diye gayret ediyorum :51::51::51:

Bu akşam farklı bir spor denemek istiyorum ne önerirsin leslieden sıkıldım sanki:53::21::21:

Birde ben kendimi çok yorgun uykulu halde hissediyorum sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum nedir bu halim anlam veremiyorum :14::14:

sevin tabii :54: ayy o bende de var halsizlik birde iş yerinde.ben bir ara zumba yapıyordum çok terletiyor internete yaz bak oda güzel birde 8 dakikalık bölgesel hareketler yapıyorum ama zumbada farklı bak çok terletiyor:34:

sevin tabii :54: ayy o bende de var halsizlik birde iş yerinde.ben bir ara zumba yapıyordum çok terletiyor internete yaz bak oda güzel birde 8 dakikalık bölgesel hareketler yapıyorum ama zumbada farklı bak çok terletiyor:34:

tatlım senin yaşın kaç birde çalışıyormusun?

yaş 24 çalışıyorum canım:ssz::ssz:
bu akşam zumbaya bakayım ben :8::8::8::8:

hehehe :) önemli olan azimimiz bence. Ne kadar kilo vermemiz değil :34:

haklısın canım ama kilo verememekte insnaın motivasyonunu yerle bir ediyor. Kilo verdikçe azim dahada artıyor :17::17:

Bu arada canlar akşam eve gidip tok tutucu hemde hafif yemekler yapmak istiyorum ne yapayım sizce?:26::26::44:

haklısın canım ama kilo verememekte insnaın motivasyonunu yerle bir ediyor. Kilo verdikçe azim dahada artıyor :17::17:

Bu arada canlar akşam eve gidip tok tutucu hemde hafif yemekler yapmak istiyorum ne yapayım sizce?:26::26::44:

canım ben mantar yapıcam çok seviyorum mantarı hem hafifte birazda sebze haşlarım ohh misss

selam kızlar:3::3:

aaa sohbet bayağı ilerlemiş ben sıcak su torbasıyla aşk yaşarken:75::80::80:

Sohbet ilerledide siz yoksunuz ki. Burda biz dururken sicaksu torbasida neymis melekcigim:)

Kızlar iyi akşamlar. Kimse yok galiba şunu farkettim Melekciğim dışında kimse yediklerimizi tam yazmıyoruz öğün öğün bence yazalım ki hemde fikir olur ne dersiniz hepinize uyarsa öyle yapalım bundan sonra????

Sohbet ilerledide siz yoksunuz ki. Burda biz dururken sicaksu torbasida neymis melekcigim:)

Canım pek giremedim bugün regl olduğum için sancım oldu biraz sıcak suyla uzandım hep iyi gelsin diye yoksa sizleri ççok özledim ki ben:34:

Back
X