Kalori Arkadaşım

SABAH:
0.50 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)66 kcal

ÖĞLEN:
0.25 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (173 kcal)43 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye (225 kcal)113 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal)48 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)42 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Etli Taze Fasulye (250 kcal)63 kcal

Alınan Kalori Toplamı374 kcal (sabah ve öğlen) birkaç tanede yaprak sarması yicem daha sayısı belli değil bu yüzden yazamadım

Son düzenleme:
canım dünde ben öyleydim çok fenaydım tahminen öğüt atladığımız için fln mide tepki veriyor çünkü kahvaltı yapınca çok şükür iyi...

şekerler benim çalıştığım yerde herkes 1 kap yemek getiriyor ortaklaşa yiyioruz bu yüzden öğlen 3/4 çeşit oluyor ama bir çorba kaşığı kadar oluyor inşallah bunun bir sakıncası yoktur.

SABAH:

ÖĞLEN:

Alınan Kalori Toplamı374 kcal (sabah ve öğlen) birkaç tanede yaprak sarması yicem daha sayısı belli değil bu yüzden yazamadım

kız ne güzel şeyler hüpletmişsin öyle :1::1::1::1::52::52::52::52::52::52:

canım inan hep hafif yiyorum. Ağır yemiyorumda yanlışmı besleniyorum acaba uykumdan uyandıracak kaadarda ağrıdı. Böğle bıçak saplanır gibi oluoyor. Napıcam bilmiyorum . Her zaman olsa dayananmam çok şükür arada bir yokluyor. :43::43::43::43:

canım bitki çayları da yapabilir yada beslenme şeklinde olabilir yada hazımsızlıkta olabilir benim genelde kabızın artık dayanılmaz

olduğu zamanlarda oluyo ve dabidapın dediği gibi beslenmene de dikkat et ama arada bir giriyorsa sancın bence bağırsaklardan

kaynaklanabilir yine de Allah korusun çok kötü olursan hemen doktora git olur mu

canım bitki çayları da yapabilir yada beslenme şeklinde olabilir yada hazımsızlıkta olabilir benim genelde kabızın artık dayanılmaz

olduğu zamanlarda oluyo ve dabidapın dediği gibi beslenmene de dikkat et ama arada bir giriyorsa sancın bence bağırsaklardan

kaynaklanabilir yine de Allah korusun çok kötü olursan hemen doktora git olur mu

canım bende de kabızlık var bir çözüm buldun mu ??? artık bağırsaklarım bozulsun diye dua eder hale geldim

SABAH:

ÖĞLEN:

Ayy canım maşallah menün çok hoş ben 1 hafta da bile bu kadar çeşit yiyemiyorum :1: eğer yemediysen bence pilav yeme birsürü çeşit var hepsi seni tok tutar tabi yine sen bilirsin canım:34:

canım bende de kabızlık var bir çözüm buldun mu ??? artık bağırsaklarım bozulsun diye dua eder hale geldim

Şekercim yaklaşık 2-3 hafta her akşam bir su bardağı suya 1 çorba kaşığı saf zeytinyağı karıştırıp iç, istersen direkt olarak da içebilirsin. Gerçekten çok iyi geliyor. Benim bu şekilde düzene girdi.

çok değil demi ama canım :5::5: kalorisinide yazdım

canım gıdım gıdım yemişsin kalorisi bence gayet iyi hatta az bilem :32:

belkide bitki çaylarındandır birde akşamları içiyorumya ondan olabilir :44::44::44:

bu arada teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Sevildiğimi hissediyorum :32::32::32::32::32::32:

Şekercim yaklaşık 2-3 hafta her akşam bir su bardağı suya 1 çorba kaşığı saf zeytinyağı karıştırıp iç, istersen direkt olarak da içebilirsin. Gerçekten çok iyi geliyor. Benim bu şekilde düzene girdi.

tatlım deneyeceğim bende bunu zaten benim şişkoluğum hep şu bağırsaklarımın tembelliğinden :53::52::52::52::52::8::9:

ben yaptım canım onu evet 3 4 kilo veriyorsun ama çok halsiz oluyorsun ve bence 1 2 ayda sadece bir kere yapılmalı metabolizma alt üst oluyor

Ben bu diyete baktım yapılmayacak gibi değil. Sende denediğine göre sürekli değilde ayda bir kez uygulayalım mı kızlar
Mesela bu pazartesi uyar mı sizede :16::16::16:
ayda 1 uygularsak hem bıkmayız hem vucudumuz için değişiklik olur :32::32:

Ayy canım maşallah menün çok hoş ben 1 hafta da bile bu kadar çeşit yiyemiyorum :1: eğer yemediysen bence pilav yeme birsürü çeşit var hepsi seni tok tutar tabi yine sen bilirsin canım:34:

yemedim canım daha tamm pilav yemicem :) ki çook severim pilava dayanamadığım tek şey...melekcim umarım kızmazsın ama sana hep patron diyesim var kurucu sensin ya :) birde çeşit çok olunca sıkıntı olmaz demi ??????

tamam canım çok sağ ol akşam denicem inşallah faydası olur..

canım gıdım gıdım yemişsin kalorisi bence gayet iyi hatta az bilem :32:

bu arada teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Sevildiğimi hissediyorum :32::32::32::32::32::32:

süper o zaman kalaoriside az:) tabikide seviliyorsun hepimiz çok seviliyoruz

Son düzenleme:
Ben bu diyete baktım yapılmayacak gibi değil. Sende denediğine göre sürekli değilde ayda bir kez uygulayalım mı kızlar
ayda 1 uygularsak hem bıkmayız hem vucudumuz için değişiklik olur :32::32:[/QUOTE]

canım ben kaliariden önce geçen hafta bunu yaptım o yüzden yapamıcam malesef ama siz yaparsanız destek olurum

Canım öncelikle hormon değerlerine baktır derim ben kabızlıktan çok şikayetçi olarak gittim artık 1 haftayı buluyordu yani o derece doktor hemen hormon testi yaptırdı ve tiroit çıktı yani bi kabızlığıktan bu çıkacağını hiç bilemezdim ama oldu hemde ihmal edilmemesi gereken bir hastalık bütün vücudunu altüst ediyor ve gebelikte düşüğe kadar götürüyo Allah korusun ömür boyu da ilaç tedavisine mahkum oluyorsun ama sağlık çok önemli tabiki... Neyse çok uzattım o yüzden doktora gitmediysen önce doktora gitmeni tavsiye ederim :34:

Canım doktor sabahları yoğurdun içine kepek katıp yememi tavsiye etmişti bir ara yiyordum iyi geliyordu ama artık yemiyorum bünye ona da alışıyo çok kötü olunca sabah aç karnına armut yiyorum işe yarıyo:1: yada biberiye çayı yada form çayı en fazla 3 bardak

içince iyi gelebiliyo

ayda 1 uygularsak hem bıkmayız hem vucudumuz için değişiklik olur :32::32:

canım ben kaliariden önce geçen hafta bunu yaptım o yüzden yapamıcam malesef ama siz yaparsanız destek olurum[/QUOTE]

Benim yapasım var :30::30::30::30:

3 kilo gittsede kardr :1::1:
helede şimdilerde çakılı kalmışken 88.4 de :43::43::43::43::43:

Canım öncelikle hormon değerlerine baktır derim ben kabızlıktan çok şikayetçi olarak gittim artık 1 haftayı buluyordu yani o derece doktor hemen hormon testi yaptırdı ve tiroit çıktı yani bi kabızlığıktan bu çıkacağını hiç bilemezdim ama oldu hemde ihmal edilmemesi gereken bir hastalık bütün vücudunu altüst ediyor ve gebelikte düşüğe kadar götürüyo Allah korusun ömür boyu da ilaç tedavisine mahkum oluyorsun ama sağlık çok önemli tabiki... Neyse çok uzattım o yüzden doktora gitmediysen önce doktora gitmeni tavsiye ederim :34:

Canım doktor sabahları yoğurdun içine kepek katıp yememi tavsiye etmişti bir ara yiyordum iyi geliyordu ama artık yemiyorum bünye ona da alışıyo çok kötü olunca sabah aç karnına armut yiyorum işe yarıyo:1: yada biberiye çayı yada form çayı en fazla 3 bardak

içince iyi gelebiliyo

canım ben beşi bir yerde çayı içiyorum biberiye içemedim :(
yoğurdun içine kepek nerden alıyorsun bende onu bir deneyeyim :5:

içince iyi gelebiliyo

Kızlar form çayları bağırsak tembelliğine yol açıyor, tamamen ona bağlı kalıyorsun, eskiden bende içerdim öyle çıkardım tuvalete, artık 10 bardak dahi içsem faydasız :50:

Masalcığımın doktor tavsiyesine bende katılıyorum. Yalnız bende bu yüzden doktora gitmiştim, doktor bana "tuvalette ağlamıyorsan, çok zorlanmıyorsan kabız değilsin, beslenme alışkanlıklarını değiştir" demişti.

içince iyi gelebiliyo

patroniçe :17::17: bu pazartesi 5 günde 5 kilo diyetini yapak mı ?:31::31::21::21::21::22::23:

Kızlar form çayları bağırsak tembelliğine yol açıyor, tamamen ona bağlı kalıyorsun, eskiden bende içerdim öyle çıkardım tuvalete, artık 10 bardak dahi içsem faydasız :50:

Masalcığımın doktor tavsiyesine bende katılıyorum. Yalnız bende bu yüzden doktora gitmiştim, doktor bana "tuvalette ağlamıyorsan, çok zorlanmıyorsan kabız değilsin, beslenme alışkanlıklarını değiştir" demişti.

ay çok şükür bende de ağlama vs yok demekki hep beslenmeden kaynaklanıyor. Bende mi doktoro gitsem ilaç kullanmayıda hiç sevmem doktorlara gitmeyide :5::5:

Back
X