Kalori Arkadaşım

Iyi akşamlar şekerler. Sohbet maşallah ne güZel nazarlar değmesin. Kızlar biliyorsunuz artık Hergün ne yediğimizi yazıyoruz ama biliyorsunuz ki bu kalori diyeti bu yüZden günü kaç kalori ile kapattığımızı da yazalım sizede uyarsa tabi listenin altına yazalım bence.

İyi akşamlar şekercim :)

Ben bugün 1101 kalori ile kapattım, sanırım ilk gün için fena rakam değil. :)

Bu arada tavsiye ettiğin gibi diyetarkadaşımı kullandım, gayet hoşuma gitti. Teşekkürler.

İyi akşamlar şekercim :)

Ben bugün 1101 kalori ile kapattım, sanırım ilk gün için fena rakam değil. :)

Bu arada tavsiye ettiğin gibi diyetarkadaşımı kullandım, gayet hoşuma gitti. Teşekkürler.

Sevindim memnun kalmana :) iyi ama 1000 geçmemeye özen göstermek lazım canım daha risksiz olur bence

Sevindim memnun kalmana :) iyi ama 1000 geçmemeye özen göstermek lazım canım daha risksiz olur bence

Sabah kalori hesabı yapmak gibi bi niyetim yoktu, canım börek istedi diye hüplettim gitti. Sonra bu konuyu görünce aklıma yattı, sakin devam etmeye çalıştım ama kalorilerin büyük kısmını börekten almış oldum. Yarın daha bilinçli olacağım. :16:

Bebişin varsa ye tabi vitaminsiz kalma:16:Leblebi için öyle duydum canım bilemiyorum:44: (1 avuç beyaz leblebi 145 kalori ve sarı leblebide 155 kalori)
bende kalori sepetini kullanıyorum bir avuç leblebi 20 kalori tatlım her yerde değşik...:15::18:

GÜNAYDINNNNN kızlarrr :) nasılsınız bakalım?bri kalori ile ilgili bir tavsiyede bulunmuştum ama kimse görmemiş galiba :14: iki gündür ben spor yapamıyorum:8: ama yediklerminde hiç tadı yok hele akşam birşey yiyemiyorum.dün diyetisyen birr tanıdıkla oturdukda kalori diyetiyle ilgili konuştuk çok başarılı bir teknik ama bunu hep devam et dedi yaşam şeklin olsun dedi.ama öğünü meyve ile fln atlatma muhakkak yemek ye ki ilerde istediğin kiloya ulaşıp yemek yediğin zaman hepsini geri alırsın dedi.gün içinde bir kalori belirle ona göre ne istersen ye dedi.sizinlede paylaşmak istedim bunu :34:

Sabah kalori hesabı yapmak gibi bi niyetim yoktu, canım börek istedi diye hüplettim gitti. Sonra bu konuyu görünce aklıma yattı, sakin devam etmeye çalıştım ama kalorilerin büyük kısmını börekten almış oldum. Yarın daha bilinçli olacağım. :16:

canım yukarıdaki yazıdıda da dediğim gibi yiceksin börekte ama az ölçüde olacak yani yarım porsiyon yada çeyrek..

hepinize günaydınlar :16::16::16:
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi hoşgelmiş :16::16:
Bugünki menümü paylaşıyorum.
Sabah 1 su bardağı limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar süzme peynir.
2 kaşık patates yemeği (akşam çok heves ettiydim ondan sabah hemen yedim ) :52::52::52:

Arada 1 porsiyon meyve :51::51:

Öğlen : 1 porsiyon brokoli :1:
1 porsiyon fırında tavuklu patates yemeği
1 adet dost ayran

Akşama sadece bitki çayı içmeyi planlıyorum

ortalama hepsi 900 kalori olacaktır.:43::43::43:

Günaydın kızlar topik bayağı hareketlenmiş çok sevindim hem güzel fikirler çıkıyor hemde insan daha da azimleniyor maşallah:1:

Kaloriyi söylemek mantıklı geldi bana da canı topiğimizin kurallarını söyle bir toparlarsak :1::16:

1-Hergün menü paylaşımı yapılacak

2-Günü kaç kaloriyle bitirdiysek paylaşılacak

3-Cuma günü öğlene kadar kilo bildirimi yapılacak

Günaydın kızlar topik bayağı hareketlenmiş çok sevindim hem güzel fikirler çıkıyor hemde insan daha da azimleniyor maşallah:1:

Kaloriyi söylemek mantıklı geldi bana da canı topiğimizin kurallarını söyle bir toparlarsak :1::16:

1-Hergün menü paylaşımı yapılacak

2-Günü kaç kaloriyle bitirdiysek paylaşılacak

3-Cuma günü öğlene kadar kilo bildirimi yapılacak

ve büyük patron kuralları dizer:1::1::54::54::54: en güzeli böyle olması canım süper olacak gidecek kilocuklar inşallah.

hepinize günaydınlar :16::16::16:
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi hoşgelmiş :16::16:
Bugünki menümü paylaşıyorum.
Sabah 1 su bardağı limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar süzme peynir.
2 kaşık patates yemeği (akşam çok heves ettiydim ondan sabah hemen yedim ) :52::52::52:

Arada 1 porsiyon meyve :51::51:

Öğlen : 1 porsiyon brokoli :1:
1 porsiyon fırında tavuklu patates yemeği
1 adet dost ayran

Akşama sadece bitki çayı içmeyi planlıyorum

ortalama hepsi 900 kalori olacaktır.:43::43::43:

yukarda bir diyetisyenle konuştuğumu yazmıştım canım akşamda azda olsa ye bence uzmanlar öyle diyor enazından yoğurt ye

ve büyük patron kuralları dizer:1::1::54::54::54: en güzeli böyle olması canım süper olacak gidecek kilocuklar inşallah.

kız çok utandım :17::17: inşallah sağlıklı bir şekilde veririz kilolarımızı :16:

Bu arada ben kilo vermeye başlamışım sanırsam regl den dolayı öyle oldum ayy çok sevindim yarın birşeyler yazabilcem nihayet:32::32:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba diyet yapan, kalori hesabı yapan, spor yapan, zayıflamak için benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım merhabaaaa:3::3:

Yaşım 23 boyum 1.67 ve malesef kilom 85 :14: Henüz evli değilim ama elbet bir gün evlenecem :1: benimle birlikte zayıflamak

isteyen azimli diyet arkadaşları arıyorum birbirimize destek ve kuvvet vererek gelin birlikte zayıflayalım:16: Seçim konuşması gibi oldu

ama :1:

Alişverişe gidince istediğim yada beğendiğim kıyafetlerde gözüm kalsın istemiyorum içimde ukte olacak o her neyse :1:

Ben kalori takibi yapıyorum herhangi bir diyet listem yok hergün kendimce spor da yapmaya çalışıyorum çok fazla nefesim kesiliyor

yaşlı nineler gibi :14: sağlıklı bir şekilde kilo verip sağlıklı zayıf bir bayan olcam inşallah amin:16::16:

Bana katılmak isteyen var mı???
bende sana katılmak isterim spora başladım bu 3.haftam bi kaç gündür de kalori sayıyorum kaç kalori almalayım en fazla bilmiyorum ama umutluyum işe yarayacağından

bende sana katılmak isterim spora başladım bu 3.haftam bi kaç gündür de kalori sayıyorum kaç kalori almalayım en fazla bilmiyorum ama umutluyum işe yarayacağından

Hoş geldin canım çok sevinirim katılırsan:16::16: Canım kalori takibi yapan bir siteye üye ol (diyetarkadaşım,fittingo,kalori sepeti

vs) oralarda hem günlük kaç kalori aldığını hesaplarsın hem de alman gereken günlük kalori miktarını görürsün ben de bu

uydulamayla kilo veriyorum canım umudun daim olsun :34:

Hoş geldin canım çok sevinirim katılırsan:16::16: Canım kalori takibi yapan bir siteye üye ol (diyetarkadaşım,fittingo,kalori sepeti

vs) oralarda hem günlük kaç kalori aldığını hesaplarsın hem de alman gereken günlük kalori miktarını görürsün ben de bu

uydulamayla kilo veriyorum canım umudun daim olsun :34:
hoşbuldum arkadaşım 61.4 ile başladım spora ideal kilom 52 inşallah ulaşabilirim kısa zamanda:2: en azından bahar ayına zayıflamış olarak girmek istiyorum :9:

hoşbuldum arkadaşım 61.4 ile başladım spora ideal kilom 52 inşallah ulaşabilirim kısa zamanda:2: en azından bahar ayına zayıflamış olarak girmek istiyorum :9:

canım günde kaç kalori almalım zayıflamak için

Canım bilemiyorum ben yani senin kilon yaşın boyun yaşam tarzın hepsi bunları belirleyen faktörler dediğim gibi eğer bi kalori sitesiyle birlikte devam edersen o sana kaç kalori alacağını söyler ama beni girdiğim sitede şunlar yazıyo

• Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -6.41 kg verirsiniz
  • Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -5.44 kg verirsiniz
  • Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.46 kg verirsiniz
  • Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.49 kg verirsiniz
  • Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.52 kg verirsiniz
  • Günde 1750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.54 kg verirsiniz
  • Günde 2000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -0.57 kg verirsiniz
  • Günde 2500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 1.38 kg alırsınız
  • Günde 3000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 3.33 kg alırsınız
  • Günde 4000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 7.22 kg alırsınız
  • Günde 5000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 11.12 kg alırsınız

Ama tabi bu insandan insana ve kilodan kilo ya değişir. bunlar yaşam durumları adı altında hesaplıyorlar

Tüm umutlu hatunlara selam olsun :) bugünkü sabah kalorim aşağıdaki gibidir.

2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 16 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 6 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal) 66 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 121 kcal
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 110 kcal
Alınan Kalori Toplamı398 kcal

Canım geçmiş olsun ağır bir şey mi yedin ki?

canım inan hep hafif yiyorum. Ağır yemiyorumda yanlışmı besleniyorum acaba uykumdan uyandıracak kaadarda ağrıdı. Böğle bıçak saplanır gibi oluoyor. Napıcam bilmiyorum . Her zaman olsa dayananmam çok şükür arada bir yokluyor. :43::43::43::43:

canikom çok saol. Dikkat edicem.

Kızlar bende mide ağrısı başladı nedendir sizce :43:

canım dünde ben öyleydim çok fenaydım tahminen öğüt atladığımız için fln mide tepki veriyor çünkü kahvaltı yapınca çok şükür iyi...

şekerler benim çalıştığım yerde herkes 1 kap yemek getiriyor ortaklaşa yiyioruz bu yüzden öğlen 3/4 çeşit oluyor ama bir çorba kaşığı kadar oluyor inşallah bunun bir sakıncası yoktur.

Back
X