Kalori Arkadaşım

günaydın cnm ben yarım kilo verdiğim için içten içe üzgünüm :53::53: sen nasılsın?

benim kullandığım bu ürün Arzum AR553 Fitsense Vücut Analiz Baskülü
Bence sadece kilonu öğrenebileceğin basit birşey al önemli olan doğru tartması. Şahsen ben bu ürüne o kadar para verdiğime pişmanım. Sadece kiloma bakıyorum diğerleri ile ilgilenmiyorum bile :52::52:[/QUOTE]

Bugün son iş günü olması sebebiyle iyiyim canım. Üzülme yarım kilo vermiş olmak hiç verememiş olmaktan iyidir. :16:

Dijital tartı daha iyi oluyor dimi, evdeki bozuk tartı eski tipti çünkü.

günaydın cnm ben yarım kilo verdiğim için içten içe üzgünüm :53::53: sen nasılsın?

benim kullandığım bu ürün Arzum AR553 Fitsense Vücut Analiz Baskülü
Bence sadece kilonu öğrenebileceğin basit birşey al önemli olan doğru tartması. Şahsen ben bu ürüne o kadar para verdiğime pişmanım. Sadece kiloma bakıyorum diğerleri ile ilgilenmiyorum bile :52::52:

Bugün son iş günü olması sebebiyle iyiyim canım. Üzülme yarım kilo vermiş olmak hiç verememiş olmaktan iyidir. :16:

Dijital tartı daha iyi oluyor dimi, evdeki bozuk tartı eski tipti çünkü.[/QUOTE]

evet canım dijital tartı daha iyi. :54:

günaydınlarrr ben yeni başladığım için önceki kilom falan yok :27: şuan 55.1 kiloyum gerçi salı mı ne 55.3 çıktıydım
hedef 51 inşallah

günaydın arkadaşlar bende haftaya cuma kilomu yazacağım bugünden itibaren dikkat edicem. inşallah bende sizin gibi başarılı olabilirim.:56:

günaydınlarrr ben yeni başladığım için önceki kilom falan yok :27: şuan 55.1 kiloyum gerçi salı mı ne 55.3 çıktıydım
hedef 51 inşallah

aynen canım benim de bugün başlıyorum dikkat etmeye.kalori hesabı yapıcam bakalım haftaya cuma yazıcam ne kadar verdiğimi ...

oy oy yediniz beni 1 günde 600 gram mı müthiş. :52::52::52::52::52::52:
1 haftada 500 gram veren ben 1 günde 600 gram veren sen seni ayakta alkışlıyorum cimcimeciğim:46::46::46::46::46::46::46:

Back
X