Kalori Arkadaşım

selamlar :3:

Bende kalori sayıyorum :) kare madlen çikolataların kaç kalori oldugunu bilen var mı acaba , 15 cal diye okudum ama o kadar az olabilir mi :53::53::53:

Evet canım beni kullandığım sitede de öyle yazıyor ama boyutu ne kadar onu yazmıyor:44: belki de sadece 1 kareciği o kadardır:1:

haşlamadan önce 4 er kaşık canım 1.5 lt kullandım ama çok yiyemedim 2 gün yeteri kadar oldu aslında 1.5 lt yaptıkları bu ölçüyü 1 günde yiyorlarmış ama çok geldi bana canım
haber ver başlayalım birlikte çok saldım ben ya:4:

Cok sagol canim. Carsamba persembe yapacagim ki cumaya hafiflemis olayim :)

Kizlar gunaydin. Sizinle bir mutlulugumu paylasmak istiyorum, biliyorum bu bugun yazilmaz ama mazur gorun lutfen. C.tesi gunu yeni tartimi aldiktan sonra tartildim, ayni zamanda reglimin 2. gunuydu ve ogle saatleriydi, tarti 61.7 gosteriyordu, cok mutsuz oldum :( bu sabah tuvalete gittikten sonra su bile icmeden tartildim, 59.7 gosterdi :) iki tartilma kiyaslanamaz aslinda sartlarda cok fark var cunku ama yine de paylasmak istedim.

Hepimizi guzel bir hafta dilerim. Mutlu gunler..
aa ne güzel canım maşallah nasıl bir mutluluktur o biliyorum:1::1:
kızlar moralim çok bozuk:14::14:
Haftasonu ablama gittim hiç tutamadım kendimi dayanamadım hem çok uzun zamandır ilk defa gittim yemeseydim üzülürdü yedim ben üzüldüm.:14::14::14::14::14::14:
Motivasyonum için birşeyler yapmam lazım.
cuma 88.3 düm bu sabah 89.1 çıktım. çok üzüldüm sırf bu yüzden kaç haftadır yerimde sayıyorum. :43::43::43:

Bana destek olur musunuz? Hep oluyorsunuzda sanırım daha sıkı denetime ihtiyacım var :2::2::2::2::2:
spor yapmak istiyorum üşeniyorum. Napcam ben :53::2::2:
Bugün çok üzülmüş olsamda kaldığım yerdend evam ediyorum. Menümü paylaşayım.
Sabaah 1 kase yoğurt.
Öğlen 2 pasrça tavuk ızgara 1 porsiyon lahana sarması 1 porsiyon yoğurt
akşamada yoğurt yiyeceğim. Bitki çayıda aralarda içeceğim .
Aranızda en iradesiz en şişko benim :14::14::14::14:

canım üzülme olur arada öyle insnız sonuçta nefsimize yenik düşebilirz yediğin gün ona göre spor yaparsan hem vicdanın rahatlar hemde yakmış olursun:29:

bu arada kızlar dün çok feleket yememe rağmen bugün tartıda 300 r eksik çıktım ve ben bunu ayın küçülmesine bağlıyorum deneyin kendinizde farkedeceksiniz

karın basen hareketleri yaptım geldim yeni 30 dk akşam da jillian yapıyoruz o zaman :16:

Kızlar bugünkü kalori miktarım aşağıdaki gibidir;

1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bitter %45 Çikolata (26 kcal)26 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye (225 kcal)113 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (240 kcal)240 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Sil
2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bitter %45 Çikolata (26 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
Alınan Kalori Toplamı900 kcal

Bende geldim selam jizlarr ne yapiyoruz bi bana da anlatin.. vaktim oldugunda girmeye calisacagim.. 28 yas 168 biy 71 kilo. Daha inceden urun kullanarak 3.5 ayda 25 kilo verdim .

Kizlar bu jillien midir nedir ben onu yapamiyorum cok zor bayildim :( kafama gore baska birseyler yapayim :( size yine uyamadim :(

jillian tamamdır :16:
kalorimden de memnunum ve inanılmaz bi şekilde abur cubur ve çikolata isteğim yok artık :52:
en büyük problemimdi benim bu akşamları çikolata cips kuruyemiş gofret vs yemek :52:

Kızlar jillian tamamdır. Ter içinde kaldık kız kardeşimle, benden o koştu duşa :(
Ben de size haber vereyim dedim banyo sırası beklerken. Hepinizi öperim :8: :54:

Kizlar sizi tebrik ediyorum. Bende jilian disinda ortaya karisik birseyler yaptim. Baya bir terledim yakmisimdir ins. Birazcik kalori :(

İyi akşamlar kızlar bende bugün spor yaptım sabah 1 mil leslie ve akşam 2 mil leslie yaptım makarna yiyince kendimi rahatsız hissettiğim için 2 mil yaptım:1:

Menümü paylaşayım

Kahvaltıdan önce sirkeli ballı su

1 dilik kepekli ballı ekmek+1 haşlanmış yumurta

Öğle= 1 porsiyon kepekli makarna+1.5 yağsız domates sosu

Ara Öğün= 1 maden suyu+limon

Akşam = 1 tane yeşil elma

İşte bugünlük bu kadar

İyi akşamlar kızlar bende bugün spor yaptım sabah 1 mil leslie ve akşam 2 mil leslie yaptım makarna yiyince kendimi rahatsız hissettiğim için 2 mil yaptım:1:

Menümü paylaşayım

Kahvaltıdan önce sirkeli ballı su

1 dilik kepekli ballı ekmek+1 haşlanmış yumurta

Öğle= 1 porsiyon kepekli makarna+1.5 yağsız domates sosu

Ara Öğün= 1 maden suyu+limon

Akşam = 1 tane yeşil elma

İşte bugünlük bu kadar

canım sen menünü küçültün mü ne baya az geldi bana cumaya birinci benim diyorsun yani:52::52::52:

Ayy çok güldüm Yıldız Tilbe şeysine :) iyi yapmışsın şekerim, insana moral gerek. Tartı günü kendini en az 1,5 kg eksik görmeni dilerim :16:

inşallah canım ya moralim bozukken oynamak bana iyi geliyor yıldız deli ben deli deli deli oynuyoruz işte :1::1::1:ama spordan sonra oynamaya insanın hali kalmıyor ya 8 dk zor oynadım valla:52::52::52:bugünde eminönün de alışveriş yaparken baya gezdim giderken gelirken de otobüste yer bulamadım 2 saat ayakta mahvoldum eve geldim pertim yemeğimi yedim koltuğa uzandım uyumuşum hemen saat 10 da kalktım bu akşam spor yapamayacağım her tarafım ağrıyor :43::43::43:

Bende geldim selam jizlarr ne yapiyoruz bi bana da anlatin.. vaktim oldugunda girmeye calisacagim.. 28 yas 168 biy 71 kilo. Daha inceden urun kullanarak 3.5 ayda 25 kilo verdim .
hoşgeldin cnm 3,5 ayda 25 kilomu ohh ohh masallah çok güzel vermişsin. Tebrik ederim.

Canım sende Melekciğimize katılsan ve Leslie yapsan olmaz mı?:8:

canım olur bende leslie yapayım bari .

Meleğim dadlım leslşenin programını birlikte uygulayabilirmiyiz. Sen bana kaç yaptığını söyle bende ondan yapayım :26::26::26:

Bu arda hepinize günaydın mutlu mutlu sabahlar. Az kalorili bol sporlu günler.
Dün 89.1 çıktıydım çok üzülmüştüm bu sabah tartıldım çok şükür 88.6 çıktım. Öyle mutlu oldum ki . :8::8::8::8::8:
ah şu 88 dende bir kurtulabilsem :14:

canım sen menünü küçültün mü ne baya az geldi bana cumaya birinci benim diyorsun yani:52::52::52:

Günaydın tontişler:3: Herkese hayırlı sabahlar ve günler:16:

Canım menümü küçültmedim makarna beni dün çok tok tuttu sabahta annem kahvaltı hazırlamayınca üşendim ben hazırlamaya sadece 1 yumurta haşladım:1: yoksa dün karnım davul gibiydi:50:

hoşgeldin cnm 3,5 ayda 25 kilomu ohh ohh masallah çok güzel vermişsin. Tebrik ederim.

Meleğim dadlım leslşenin programını birlikte uygulayabilirmiyiz. Sen bana kaç yaptığını söyle bende ondan yapayım :26::26::26:

Dün 89.1 çıktıydım çok üzülmüştüm bu sabah tartıldım çok şükür 88.6 çıktım. Öyle mutlu oldum ki . :8::8::8::8::8:

Canım tabiki uygulayabiliriz sevinirim:34: kızlar 27 dk yapıyormuş bende sabah ve akşam 1 er milden günde 2 mil yapıyorum öğlende 200 kere ip atlıyormuş gibi yapıyorum ve leslieden sonra da 2-3 dakika basen hareketleri yapıyorum canım:1: Tartıda az çıkmana sevindim canım üzülmene gerek yokmuş gördün mü:46:

Kızlarrr günaydın, hepimize mutlu bir gün dilerim :16:

Dün akşamki spor tepinmesinden sonra bacaklarım fena ağrıyor, ama olsun devam ediyoruz pes etmiyoruz.

Hepinizi kocaman öpüyorum :9::10::21::81::79::76:

Evet cnm verdim de 10 kilom kaldi iste biraktim simdi gene basladim hadi hayirlisi bakalım :)

ivitt kızlarrr sirkeli suyumu içtim kahvaltımı yaptım 1 mil leslie yaptım yzüme pirinç maskesini sürdüm:78: şimdi deneme çözecem by by:1::66::80:

Back
X