Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar ben de çoook zayıflamak istiyorum 65 kiloyum bi 10 kilo vermem lazımm yapabilir mi yim yardım edn lütfeeennn![]()
Hoşgeldin fizyonur neden yapamayasın ki elbette yaparsın yeter ki iste ve başla![]()
10 kiloyu nasıl verebilirim bilmiyorum akşam 6dan sonra yemiyorum ayrıca egzersiz ve yürüyüş yapıyorum 2gün önce başladm pazar günü kiloma bakıcam bakalım verebilecek miyim veremessem diye korkuyorum![]()
Açılınnnnn Didem geliyorrrrrrrrr
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 125 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal Getir
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye (225 kcal) 113 kcal Getir
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal) 160 kcal Getir
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 145 kcal Getir
0.50 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal) 45 kcal Getir
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote (190 kcal) 95 kcal Getir
0.50 x 1 Porsiyon Mantarlı Et Sote (270 kcal) 135 kcal Getir
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 2 kcal Getir
0.25 x 1 Dilim (150gr) Su Böreği / Börek (343 kcal) 86 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı999 kcal
canım hoşgeldin hiç gözünde büyütme kararlı bir şekilde dikkatli olursan emin ol verirsin kilolarını.meraba kızlar ben de çoook zayıflamak istiyorum 65 kiloyum bi 10 kilo vermem lazımm yapabilir mi yim yardım edn lütfeeennn![]()
77.7 iyi gidiyorsun cnm tebrik ederim. özletmeden görüşmek üzereiyi geceler kızlar ... vın bozuldu kaç gündür giremiyrum şimdi bile telefondan internrete...hala devam diyete ve bu aarada kilom 77,7 düştü...en kısa zAMANDA görüşmek üzere...![]()
Canım bazen öyle oluyor lavaboya çıkmak bence kilo vermede çok önemli ben lavaboya çıktığımda yemek yemiş bile olsam tartıldığımda bir kaç gram azalmış oluyorum. Eğer lavaboya çıkamadıysan kafana takma emin ol zayıflamışsındır. Hangi detoksu yapacaksın cimcimenin detoksunumu :26:Kızlar günaydın. Mutsuzum, bugün ve yarın detoks yapacağım için sabah tartıldım, resmen yerimde sayıyorum, 1 hafta oldu başlayalı...
Pazartesi tartıldığımda iyiydim, bugün yarım kilo fazla gösteriyor![]()
sanada günaydın canımmgünaydınlarrrr![]()
Evet kızlar sabah sabah tartıda artının görünmesinden o kadar mutluyum ki ağlayabilirimKarnım hala şiş dün beş aylık hamile gibi görünüyorken bugün altı aylık gibi görünüyo ne mutlu bana
![]()
![]()
Evet kızlar sabah sabah tartıda artının görünmesinden o kadar mutluyum ki ağlayabilirimKarnım hala şiş dün beş aylık hamile gibi görünüyorken bugün altı aylık gibi görünüyo ne mutlu bana
![]()
![]()
canım hoşgeldin hiç gözünde büyütme kararlı bir şekilde dikkatli olursan emin ol verirsin kilolarını.
77.7 iyi gidiyorsun cnm tebrik ederim. özletmeden görüşmek üzere
Canım bazen öyle oluyor lavaboya çıkmak bence kilo vermede çok önemli ben lavaboya çıktığımda yemek yemiş bile olsam tartıldığımda bir kaç gram azalmış oluyorum. Eğer lavaboya çıkamadıysan kafana takma emin ol zayıflamışsındır. Hangi detoksu yapacaksın cimcimenin detoksunumu :26:
sanada günaydın canımm
tatlım üzülme :26::26: günde 3 litre su içemiyorsan 3 litreye kadar içmeye çalış bağırsaklarına yardımcı olur diye düşünüyorum. Bende işe yarıyordu.
Bu arada akşam leslie 3 mi yaptım birazda öteye beriye sallandım dans gibi atladım vurdumHeryerim ağırıyor diyebilirim.
ben menü paylaşamıyorum kızlar bir düzen oturtamadım akşam yemiyeceğim diyorum yiyorum o yüzden k.bakmayın
bir kaç gündür en az 2,5 litre su içmeye başladım faydasını çok görüyorum.
Hatta aramızda kalsın 88.1 çıktım bu sabah söylemessem çatlardım![]()
dün çok aşırı yorgun olmama rağmen yılmadan jillianı yaptım
zayıfladığımı hissedemiyom ama sıkılaştığımı hissediyorummmm
bu akşam 5. günüm jillianda.. level 2 çok aşırı zor bakalım ona riayet edebilcem mi
Bende katılayım mı aranıza ?
Dün diyetisyene gittim kalori sınırlaması yaptı. Günlük 1600 küsür kalori alma hakkım varmış henüz alışveriş yapmadığım için bugün başlayamadım yarın başlıycam inş![]()
Hmmm seni gidi kaçak, biz p.tesi başladık, sen c.tesi başladın demek
Ben allaha şükür hiç bişey hissetmiyorum, üstüne yarım kilo da fazla çıkıyorum
Aramızda herkese yer var, hoşgeldin![]()
ama ama ama ben demiştim sizeee jilliana başladım diyeee c.tesi günügözden kaçmışım sanırsam
cuma günü kaç çıkçam ve ne kadar vermiş olcam cidden merak ediyom[/QUOTE
Ben görmedim c.tesi yazdığınıgöreydim bende başlardım. Neyse artık, inşallah tartıda düşersin kuzum.
![]()
Bende katılayım mı aranıza ?
Dün diyetisyene gittim kalori sınırlaması yaptı. Günlük 1600 küsür kalori alma hakkım varmış henüz alışveriş yapmadığım için bugün başlayamadım yarın başlıycam inş![]()