Kalori Arkadaşım

günaydın kızlarrrr
sabah kahvaltısında kalorim biraz fazla oldu az yemeye çalışmama rağmen :1:
ama jillian level 1 e başladım şimdi canım çıktı yediklerimin hepsi gitmiştir muhtemelen :1:

iyi geceler kızlarrrr
kalorim çok oldu malesef öyle çok aşırı da bişi yemedim ama
jillianı yaptım yine.. bacaklar pert durumda :1:
kocam şuan sucuk ekmek yapıyo kendine ama ben karşı koycam ona yemicem :1:

hejira sana kanıtlarla geldim :27: :9:

bu arada benim adım özge :16: sizleri çok sevdim valla

kızlar çok keyfsizim şu günlerde canım hiçbirşey yapmak istemiyor:14::14:
en son 57.5 kilo çıkmıştım dün oruçluydum haliyle yedim de yedim bugün 57.9 çıktım:53::53:
siz maşallah ne güzel gidiyorsunuz:16:

tatlım üzülme :26::26: günde 3 litre su içemiyorsan 3 litreye kadar içmeye çalış bağırsaklarına yardımcı olur diye düşünüyorum. Bende işe yarıyordu.:27:

Çok su içemiyorum etkisi vardır tabiki içmeye çalışayım canim sağol

Bitki çayı içmedin mi kuzum?

İçtim canım dün ama fayda etmedi :50:

Bende katılayım mı aranıza ?
Dün diyetisyene gittim kalori sınırlaması yaptı. Günlük 1600 küsür kalori alma hakkım varmış henüz alışveriş yapmadığım için bugün başlayamadım yarın başlıycam inş:16:

Hoş geldin canım:3::3: inşallah istediğin kiloya ulaşır mutlumesut olursun:16::16:

en son 57.5 kilo çıkmıştım dün oruçluydum haliyle yedim de yedim bugün 57.9 çıktım:53::53:

Bende sendenim cimcime çok keyifsizim sinirliyim karnımı cartt yine ortadan ikiye ayırmak istiyorum o derece psikolojim bozuk acım ve hiç bir şey yiyemiyorum ama karnım deli gibi şiş oyyyyy:53::53:

Sabah 1 kaşık zeytinyağı içtim az daha kusuyordum iğrenç birşey ya bi daha töbeee :53: sonrada buzdolabını açtım öyle içindekilerle bakıştık canım hiçbirşey istemedi 1 tane salatalık yedim biraz önce de 1 kase pirinçli yoğurt çorbası içtim... yarın ablamla bebiş geliyoooo:32: 3 saattir temizlik yapıyorum odamın duvarını sildim ve bütün evi dip bucak temizledim şuanda kolumu kaldırmaya bilem takatim yok çooook yorgunum galiba bugünlük temizlik 5 mil leslie denk geliyodur:17:

Ben deeeee :43: üstüne bide iş yerinde mutsuzum bugün.. Ve tartıda 60.2 çıktım :120:

hejira sana kanıtlarla geldim :27: :9:

bu arada benim adım özge :16: sizleri çok sevdim valla

bizde seni çok sevdik canımmm :16::16:

dadlım hiç moralini bozma bende hafta sonu deli gibi yemiştim 88.5 den 89.1 olmuştum. Ama çok şükür bugün 88.1 çıktım pes etme aynen devam :8::8::8::8::8:

Bende sendenim cimcime çok keyifsizim sinirliyim karnımı cartt yine ortadan ikiye ayırmak istiyorum o derece psikolojim bozuk acım ve hiç bir şey yiyemiyorum ama karnım deli gibi şiş oyyyyy:53::53:

Sabah 1 kaşık zeytinyağı içtim az daha kusuyordum iğrenç birşey ya bi daha töbeee :53: sonrada buzdolabını açtım öyle içindekilerle bakıştık canım hiçbirşey istemedi 1 tane salatalık yedim biraz önce de 1 kase pirinçli yoğurt çorbası içtim... yarın ablamla bebiş geliyoooo:32: 3 saattir temizlik yapıyorum odamın duvarını sildim ve bütün evi dip bucak temizledim şuanda kolumu kaldırmaya bilem takatim yok çooook yorgunum galiba bugünlük temizlik 5 mil leslie denk geliyodur:17:

kıyamamm :2::2::2: karnına masaj yapmayı dene melekciğim belki düzelir birazcık . Ayacıklarınıda sıcak tutmayı ihmal etme :16::16:

kıyamamm :2::2::2: karnına masaj yapmayı dene melekciğim belki düzelir birazcık . Ayacıklarınıda sıcak tutmayı ihmal etme :16::16:

İnşallah canım çok teşekkür ederim:16:
Hedefim büyük bu kez :53: 50-52 arası istiyorum :16:
Fakat pek umudum yok :43:

Yok canım umudun olmasa burda olmazdın dimi umut hep var ama arada inancımızı kaybediyoruz buradada ona izin vermiyoruz hep destek tam dersek:1: yapacaz hepberaber :46:

İnşallah canım çok teşekkür ederim:16:

Yok canım umudun olmasa burda olmazdın dimi umut hep var ama arada inancımızı kaybediyoruz buradada ona izin vermiyoruz hep destek tam dersek:1: yapacaz hepberaber :46:

Teşekkür ederim canımcım. Hemen olsun isteyerek hata yapıyoruz belkide...

$obezite.webp

100. sayfamızı kutluyorum:1: inşallah hepimiz incecik oluruzzz:42::64::66::71::75::82::91:

Öncelikle 10 kiloyu gözünde büyütme ve 1 haftada hemen kilo vermeyi de canım ben spora başladığım ilk 1 ay kilo verememiştim sende de olabilir bu seni yıldırmasın belki gram gram gider ama eninde sonunda gider sen merak etme kendini strese sokma ne kadar rahat olursan o kadar az yersin ve beynin rahat olursa daha verimli zayıflarsın emin ol :16:

Bizim tartı günlerimiz cuma tablo yapıyoruz ve 1,2,3 leri belirliyoruz:34: inşallah haftaya tartıda eksileri görürsün:34:

umarım veririm haftada 1kg gitse süper olurdu ben de yazarm bundan sonra her cumaa :14:

Back
X