Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyo bakem benim diyet falan kalmadı yine de dikkat etmeye çalışıyorum umarım yarın artıları görmem tek dileğim o:18:
tek dileğimiz artıları görmemekhabire yediğimiz için korkuyoz tartıya çıkmaya
Ben cuma günleri hep şişko çıkıyom normalde zayıfımdır
cimcimeciğim ben takılıyorum buralarda iyiyim sen nasılsın ne yapıyorsun.
Melekciğim napıyon naber![]()
geçen hafta çok iyiydin canım aynı performansı bekliyorum senden
ne olsun canım bugün diyet gitti bakalım yarın ne olacak merak içerisindeyim![]()
kızlar bu hafta aynı performans olmasını isterdim ama evlilik yıldönümü köfteler ekmekler derken şiştim ama yinede + da değildim bu sabah inş. bu akşamıda atlattımmı sabah tardıda bir kaç gram daha vermiş olurum
Ayy öyle mutlu oluyorum ki çok uzun zamandır tartıda görmediğim rakamları gördüğümde.
acaba 80 e kadar inebilecek miyim![]()
ahh ahh inş. cnmmhaftaya telefi edersin canım tabi 80 70 60 hepsini göreceksin![]()
tek dileğimiz artıları görmemekhabire yediğimiz için korkuyoz tartıya çıkmaya
Ben cuma günleri hep şişko çıkıyom normalde zayıfımdır
cimcimeciğim ben takılıyorum buralarda iyiyim sen nasılsın ne yapıyorsun.
Melekciğim napıyon naber![]()
iyi akşamlarrrr
bugün aldığım kalori 828.. sporumu da yaptım..lakiiiiin spordan sonra henüz yemek yemeden bi tartılayım dedim ve 55.1 i görünce e yuh artık dedim
çünkü geçen cuma 54.7 idi
bunu regl döneminde olmama ve de akşam tartılmama bağlamak istiyorum![]()
iyi akşamlarrrr
bugün aldığım kalori 828.. sporumu da yaptım..lakiiiiin spordan sonra henüz yemek yemeden bi tartılayım dedim ve 55.1 i görünce e yuh artık dedim
çünkü geçen cuma 54.7 idi
bunu regl döneminde olmama ve de akşam tartılmama bağlamak istiyorum![]()
kızlar hepinize günaydın bu hafta azıcık kilo verebildim ama almadım o yüzden daha çok mutluyum :)
Çok yemiştim bu hafta
Geçen hafta 86.1 kiloydum bu sabah 85,9 kiloyum çok şükür RABBİM e![]()
Günaydın bebişim
Benden 100 gram vererek beni sollamışsın![]()