Kalori Arkadaşım

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyo bakem benim diyet falan kalmadı yine de dikkat etmeye çalışıyorum umarım yarın artıları görmem tek dileğim o:18:

tek dileğimiz artıları görmemek :1: habire yediğimiz için korkuyoz tartıya çıkmaya :37::37:
Ben cuma günleri hep şişko çıkıyom normalde zayıfımdır :52::27::37:

cimcimeciğim ben takılıyorum buralarda iyiyim sen nasılsın ne yapıyorsun.
Melekciğim napıyon naber :17:

tek dileğimiz artıları görmemek :1: habire yediğimiz için korkuyoz tartıya çıkmaya :37::37:

geçen hafta çok iyiydin canım aynı performansı bekliyorum senden:46:
ne olsun canım bugün diyet gitti bakalım yarın ne olacak merak içerisindeyim:1:

geçen hafta çok iyiydin canım aynı performansı bekliyorum senden:46:
ne olsun canım bugün diyet gitti bakalım yarın ne olacak merak içerisindeyim:1:

kızlar bu hafta aynı performans olmasını isterdim ama evlilik yıldönümü köfteler ekmekler derken şiştim ama yinede + da değildim bu sabah inş. bu akşamıda atlattımmı sabah tardıda bir kaç gram daha vermiş olurum :37::37:

Ayy öyle mutlu oluyorum ki çok uzun zamandır tartıda görmediğim rakamları gördüğümde. :17::17::17:

acaba 80 e kadar inebilecek miyim :17:

kızlar bu hafta aynı performans olmasını isterdim ama evlilik yıldönümü köfteler ekmekler derken şiştim ama yinede + da değildim bu sabah inş. bu akşamıda atlattımmı sabah tardıda bir kaç gram daha vermiş olurum :37::37:

Ayy öyle mutlu oluyorum ki çok uzun zamandır tartıda görmediğim rakamları gördüğümde. :17::17::17:

acaba 80 e kadar inebilecek miyim :17:

haftaya telefi edersin canım tabi 80 70 60 hepsini göreceksin:16:

İyiyim canım teşekkürler ablamla bebişle zaman geçiriyorum geziyoruz falan ama malesef gidiyorlar o yüzden pek hüzülüyüm:14:

İyi akşamlar kızlar:80: Menümü paylaşayım

Sabak=2 tane ev puğaçası+100gr yoğurt+ şekersiz çay

Öğle,= 5-6 tane iğde+ şekersiz çay

Akşam= 1 porsiyon ciğer taplaması+ 1 dilim tam buğday ekmeği

Kocaman şişmiş karnımla İşte bu kadar... Aldığım toplam kalori 700 tabi daha birşey yemezsem:18:

Bugün sırf bulgurla beslendim :9:

1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal Getir
0.50 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal) 28 kcal Getir
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal) 56 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal Getir
0.25 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 3 kcal Getir
0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal) 63 kcal Getir
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal) 20 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 290 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 290 kcal Getir
2.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal) 148 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı966 kcal

iyi akşamlar kızlar
gün boyu hastanede geçtikten sonra ancak eve gelebildim.annem ameliyatını oldu bugün çok şükür iyi geçmiş ameliyatı umarım bir hafta böyle devam eder çünkü bir hafta çok önemliymiş.güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun.takıların resimlerine gelince ben blog ya da site yapmadım benim verdiğim belli yerler var oralara veriyorum arkadaşlar eş dost alıyor saolsunlar takılar güzel olunca satmak çok sorun olmuyor.ama ablamın bloğu var face de onun linkini vereyim bakın siz oraya beraber yapıyoruz o resmini çekiyor ekliyor bloğa ve yabancı sitede dükkanı var ona ekliyor bakın bakalım beğencek misiniz?
https://www.facebook.com/pages/Rukis-Handmade-Accessories/441187602670798?ref=profile

iyi akşamlarrrr :16:
bugün aldığım kalori 828.. sporumu da yaptım..lakiiiiin spordan sonra henüz yemek yemeden bi tartılayım dedim ve 55.1 i görünce e yuh artık dedim
çünkü geçen cuma 54.7 idi
bunu regl döneminde olmama ve de akşam tartılmama bağlamak istiyorum :31:

bugün aldığım kalori 828.. sporumu da yaptım..lakiiiiin spordan sonra henüz yemek yemeden bi tartılayım dedim ve 55.1 i görünce e yuh artık dedim

Canım spordan sonra insan vücudu su topluyo o yüzden de fazla çıkmış olabilirsin ben öyle biliyorum:34:

Canımcım regliyken zaten en az 1 kilo fazla çıkarsın, bir de akşam tartıldın yarım kilo da ordan koy, yani en 1,5 kilo fazla çıkmışsındır :25:

offf berbat yedim berbat kalorimi hesapladığımda ağzım açık kaldı o derece amaaan ben niye tutamıyom kendimi ya çok iradesizim:53::43:

kızlar hepinize günaydın bu hafta azıcık kilo verebildim ama almadım o yüzden daha çok mutluyum :):1::1:
Çok yemiştim bu hafta :27::37:

Geçen hafta 86.1 kiloydum bu sabah 85,9 kiloyum çok şükür RABBİM e :16::16::16::16:

Herkese günaydınnnn :16:

Pazartesi 59,3 tüm bu gün 59,2 :37: vere vere 100 gram vermişim. Buna da şükür :37:
Bu daha başlangıç mücadeleye devam :51:

sonuncu benim :1:

400 gr almışım geçen hafta 54.7 şimdi 55.1
yaniii diyetten önceki (3 hafta önce hatta) kiloma dönmüşüm
regldendir diye avunuyorum ya da tartımda sorun var çünkü bu hafta hele daha az yedim
neyse.. regl bitince yine tartılırım

günaydınlar :16:

Back
X