Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar itiraf edin bu hafta fazla kilo vermenizde benim de katkım büyük değil mi iyi gazladım sizleri![]()
ay kız gitti benim 3. lük o zaman ayol![]()
![]()
![]()
Evet canım tabloya baktığında öyle gözüküyor bu hafta 1 kilo 700 gr ile en fazla ben vermişim aya baktığın zaman doğru 2 kilo 500 gr vermişim.Ben defter tutuyorum ilk başladığım tarih kilom bel göğüs kalça ölçülerim ve haftalık verdiğim kiloları yazdım hep yazmaya da devam ediyorum oradan nerEden nereye geldiğimi nasıl aldığımı ve nasıl verdiğimi takip ediyorum.Beden ölçülerimde 4 der cm incelme var 1 beden incelmişim yani![]()
evet şartları kiloları eşitledik kork artık bendenYarışalım bebeğimZaten sen de başladın jiliye, şartlarımız eşit artık
![]()
Bizim şirkette de var pışıkkkkkkkdaha neler neler var ama ben nefsime hakim bi insanım
Cidden istiyor canım ya![]()
illa birşey yiyeceksen petito ayıcık ye bari 78 kaloriymiş![]()
evet şartları kiloları eşitledik kork artık benden
kendini tutabiliyorsan yeme ama çok da kasma kendini bi anda patlayıp daha çok yiyiverirsin kuzum![]()
65 Le başladım bugün tartı 63.500![]()
valla ben bugün iyice suyunu çıkardım kalorim 1307dünyaları yedim
arada ooluyo böyle napimmm insanım ben de
yarın tam gaz devam
sporumu da yapayım bari![]()
cnm senin etkin çok büyük iyiki varsın
yazıııkkk
cnm tebrik ederim 1 beden incelmek mükemmel. Acaba bende 1 beden inceldimmi :44::44::44: Ben hiç anlayamıyorum azıcık midem sinmiş o kadar![]()
sporla biraz kalori yakarsın şimdi dengelemiş olursun canım![]()
bilmiyorum ki canım sen de rejime başlamadan ölçülerini aldın mı?oradan anlarsın ne kadar zayıfladığınıbenim bariz belli ama vücudum da yüzümde de herkes diyor yeter bu kadar zayıfladığın yüzün kötü oluyor ama benim hedefim 58 kimseyi takmıyorum
![]()
Anlıyorum ama tablolarım anlaşılamayacak gibi değil sonuç itibariyle ben de insanım hata yapabilirim ki elimden geldiği kadar da dikkatli yapıyorum
eşim bana ps3 ün fitness oyunu almış
onunla karşılıklı spor yapıyoz hem çok eğlenceli hem geberdik yorgunluktan
bugünkü yediklerim fazlasıyla gidiyo benceee
beimde sorunum yüzüm aslında hedefim 52 ydi bu yüzden 54 yaptım sporla sıkılaşacağım artık![]()
aynen canım yaa yüzün uzun kemiklerin çıkıyor hoş olmuyor yeter artık kilonu koru diyorlar ama 58 olmadan bırakmıyacam rejimi bana kötü gelmiyor gayet iyiyim hıhhhh![]()