Kalori Arkadaşım

canım ama çok güzel veriyorsun arada öyle takılmalar illaki olacak moralini bozma devam çok güzel olacağız:16:

hayırlı olsun kuzum ayrıca rakibem salı oldu gram veremdm yine ama yarışıyorum seninle yine de :9:

selam :3::3: bende istiyorum squat ama çok zorlanıyorum sen jillianı yaptığında farketti mi hiç ?

ben jillianda fayda göremedim canım ya, herkes çok fazydasını gördü ama ben sadece göbek bölgesinden birazcık incelmiştim
ee çok kilo da veremedim.. ama bende sorun var herhalde herkes çok memnun :1:

ben jillianda fayda göremedim canım ya, herkes çok fazydasını gördü ama ben sadece göbek bölgesinden birazcık incelmiştim
ee çok kilo da veremedim.. ama bende sorun var herhalde herkes çok memnun :1:

bende başladım canım 7. günüm herkes çok olumlu şeyler yazmış dediğin gibi kilo verdirdiğini düşünmüyorum ama incelme bekliyorm inşallah :1:

Kızlarrrrr Merhabalar :3:

AÖF kayıt yenilememi yaptırmaya gittim, kitaplarımı da aldım, o yüzden yeni geldim şirkete :1:

Nasılsınız bakalım? Keyifler pek yerinde gibi görünmüyor, löpdidomuzun motivasyonu düşmüş sankim ama sonradan gelmiş :9:

Bu motivasyonum bir yerlerde bir tavanlarda cnm bende ruh halimden birşey anlamadım :9::9::9::9:

selam ahali :8:
ben bu hafta iddialı değilim çünkü yine kilo vermemiş çıkıcakmışım gibi hissediyom, zaten adetime de 2 gün falan kaldı :1:
ama salmadım yanlış anlamayın az yiyom gene :1:
squata başladım dün bi yandan da
bakalım popiş nasıl olcak :9:

aferin cnm salma az yemeye devam. squat yeni başladığımda beni mahfetmişti merdiven inemiyordum :1::1::1: sen de öyle olmamıştır kesin sen zayıfsın ya:20::20::20::20::20::52::52::52::51::51:

cimcime cnm motivasyonum için güzel şeyler yazmışsın ekleyemedim buraya karıştırdım :1::1: sanada çok teşekkür ediyorum :16::16::16:

drydry bu hafta performansında aşırı düşüklük fark ediyorum :20::20::20: Pusuya mı yattın kız :18::18::18::18::18:

Melekciğim huhu senin nasıl gidiyor :26::26:
Orkide bu hafta vasatız sanırım :43:

Bu motivasyonum bir yerlerde bir tavanlarda cnm bende ruh halimden birşey anlamadım :9::9::9::9:

aferin cnm salma az yemeye devam. squat yeni başladığımda beni mahfetmişti merdiven inemiyordum :1::1::1: sen de öyle olmamıştır kesin sen zayıfsın ya:20::20::20::20::20::52::52::52::51::51:

cimcime cnm motivasyonum için güzel şeyler yazmışsın ekleyemedim buraya karıştırdım :1::1: sanada çok teşekkür ediyorum :16::16::16:

drydry bu hafta performansında aşırı düşüklük fark ediyorum :20::20::20: Pusuya mı yattın kız :18::18::18::18::18:

Melekciğim huhu senin nasıl gidiyor :26::26:
Orkide bu hafta vasatız sanırım :43:

zayıflıktan değil kız vücut alışık benim spora ondan zorlanmadım
yoksa geçen sene ham vücuda yapmıştım yürüyememiştim kaç gün :1:

zayıflıktan değil kız vücut alışık benim spora ondan zorlanmadım
yoksa geçen sene ham vücuda yapmıştım yürüyememiştim kaç gün :1:

:1::1::1::1::9::9::9::9::9:

Benimkide leslie alışıktı ama kaç gün ne yatabildim ne kalkabildim ne yürüyebildim tır geçmiş gibiydi üstümden :9::9::9::9::9::9::9:

Birşey sorucam 100 adet olduğunda 100 adeti bir andamı yapıcaz?

:1::1::1::1::9::9::9::9::9:

Benimkide leslie alışıktı ama kaç gün ne yatabildim ne kalkabildim ne yürüyebildim tır geçmiş gibiydi üstümden :9::9::9::9::9::9::9:

Birşey sorucam 100 adet olduğunda 100 adeti bir andamı yapıcaz?

aslında öyle yapılmalı sanırım ama 2 set halinde de yapanlar var
30. gün 250 tane yapılcak ben ondan tırsıyom :18:

evet ya çok zor :14::14:

ama deneyeceğim :51::51::51: 3 set 5 set neyse artık bir şekilde bitecek o squat :52::52::52::52::52:

30 günden sonra daha yapılmayacak mı?:27::27:

selam ahali :8:
ben bu hafta iddialı değilim çünkü yine kilo vermemiş çıkıcakmışım gibi hissediyom, zaten adetime de 2 gün falan kaldı :1:
ama salmadım yanlış anlamayın az yiyom gene :1:
squata başladım dün bi yandan da
bakalım popiş nasıl olcak :9:

slm kızlar
bugün güne yorgun başladım akşam sanırım sporu fazla kaçırdım sabah ki sporumu zorla da olsa yaptım.sabah kalkar kalkmaz ılık ballı sirkeli bir bardak suyumu içtim.ardından 10 dk 150 calori 10 dk da bel göbek çalıştım ve kahvaltıya geçtim.benim kahvaltım hafta sonu hariç fiksdir.1 dilim tam buğday ekmeği arada( kepek ekmeği) yiyorum.3 çeri domates 2 küçük köy biberi yarım salatalık 1 kibrit kutusu köy peyniri 2 çay kaşığı lor peyniri ve 1 üçgen peynirin yanında 2 bardak yeşil çay içtim.günlük işlerimi bitirdikten sonra 80 squatımı yaptım kızlar sizin kadar zorlanmıyorum ben yaparken spor çok yaptığım için arkasından da 10 dk twister çalıştım.inşallah bu squat işe yarar ve kalçam daha güzel olur yarın squat da dinlenme günüm perşembe 100 e çıkıyor bir anda bakalım ne olacak:44::44:ama gerçekten yoruyor insanı bu ben şimdilik dinlenmeden yapıyorum hepsini ama 250 de ne olur bilmiyorum:52::52::52::52:

slm kızlar
bugün güne yorgun başladım akşam sanırım sporu fazla kaçırdım sabah ki sporumu zorla da olsa yaptım.sabah kalkar kalkmaz ılık ballı sirkeli bir bardak suyumu içtim.ardından 10 dk 150 calori 10 dk da bel göbek çalıştım ve kahvaltıya geçtim.benim kahvaltım hafta sonu hariç fiksdir.1 dilim tam buğday ekmeği arada( kepek ekmeği) yiyorum.3 çeri domates 2 küçük köy biberi yarım salatalık 1 kibrit kutusu köy peyniri 2 çay kaşığı lor peyniri ve 1 üçgen peynirin yanında 2 bardak yeşil çay içtim.günlük işlerimi bitirdikten sonra 80 squatımı yaptım kızlar sizin kadar zorlanmıyorum ben yaparken spor çok yaptığım için arkasından da 10 dk twister çalıştım.inşallah bu squat işe yarar ve kalçam daha güzel olur yarın squat da dinlenme günüm perşembe 100 e çıkıyor bir anda bakalım ne olacak:44::44:ama gerçekten yoruyor insanı bu ben şimdilik dinlenmeden yapıyorum hepsini ama 250 de ne olur bilmiyorum:52::52::52::52:

canım bal da ekleyeyim ben o zaman sen öyle yapıyosan
ne kadar bal ne kadar sirke koyuyon söyler misin? ben ayarı tutturamıyom :1:

Kızlar bana bildirimler gelmiyor :44:
mesaj kutundakileri boşaltırsan düzelir diye düşünüyorum. cimcime zaten söylemiş:1::1::1::1:
slm kızlar

80 taneyi dinlenmeden yapıyorsun ohh maşallahhh. tebrikler:46::46::46:

yarından itibaren öyle yapayım ben o zaman :16:
o suyu ısıtmak zor geliyor :9:

canım fazla sıcak olmayacak 1 dk da ısınır ısıtmazsan faydasını göremezsin:50::50:elma sirkesi yağları yakmak da çok iyiymiş.ben cuma günü tam 2 ay olacak diyete başlayalı o gün bugündür hiç ihmal etmedim.Başta kokusu çok kötü geliyor benim ilk hafta midem bulanmıştı ama zamanla alışıyor bünye benim öyle oldu en azından ve mide sorunun varsa içine muhakkak 1 tatlı kaşığı bal at ben artık ballı elma sirkesi çıkmış ondan alıyorum ayrıca gerek kalmıyor.

canım bal da ekleyeyim ben o zaman sen öyle yapıyosan
ne kadar bal ne kadar sirke koyuyon söyler misin? ben ayarı tutturamıyom :1:

canım 1 bardak ılık suya benim bardağım biraz büyük 1 yemek kaşığı ballı elma sirkesi ekliyorum.senin ki sade sen 1 çay kaşığı da bal ekle ama aklında olsun bir daha aldığında markette iyi bir markanın ballı olanından al ayrıca eklemezsin ben 2.şişede öyle aldım eklemiyorum.

evet canım şimdiye kadar hiç dinlenmedim cuma 100 de dinlenir miyim bilmem bir anda 20 artırmışlar programda :52::52::52:

20 çok evet bende 100 yapıcam seninle bir gidiyom :1::1::1::1:

ama ben ara vererek yapıyorum :1::1::1:
canım 1 bardak ılık suya benim bardağım biraz büyük 1 yemek kaşığı ballı elma sirkesi ekliyorum.senin ki sade sen 1 çay kaşığı da bal ekle ama aklında olsun bir daha aldığında markette iyi bir markanın ballı olanından al ayrıca eklemezsin ben 2.şişede öyle aldım eklemiyorum.

sen hangi markayı kullanıyorsun cnm:26:

Back
X