Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar
Yağmurlu ve soğuk bir haftanın ilk günü ve bir halsizlik var üzerimde yataktan zor kalktım ve geç kalktım yatsam daha da yatardım :50::50::50:umarım herkes için az kalorili bol sporlu ve kilo vermiş bir hafta olur:52::52::52:melekciğim 100.gününü kutluyorum :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::umarım istediğin kiloya inersin ve buradan musmutlu ayrılırsın.hejira havadandır o canım karanlık soğuk ve yağışlı insanın içine rehavet çöküyor ama sen kendini topla ve bu hafta ekside çıkmaya bak canım:20::20: melinda bende ipin ucunu kaçırdım ki ne kaçırdım üstüne o kadar spor yaptım ama yine de bir kaç gr üzerine almışım cumaya kadar verip üzerine eksiye inecem inşallah:21::21::21:

Günaydın kızlar
Yağmurlu ve soğuk bir haftanın ilk günü ve bir halsizlik var üzerimde yataktan zor kalktım ve geç kalktım yatsam daha da yatardım :50::50::50:umarım herkes için az kalorili bol sporlu ve kilo vermiş bir hafta olur:52::52::52:melekciğim 100.gününü kutluyorum :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::umarım istediğin kiloya inersin ve buradan musmutlu ayrılırsın.hejira havadandır o canım karanlık soğuk ve yağışlı insanın içine rehavet çöküyor ama sen kendini topla ve bu hafta ekside çıkmaya bak canım:20::20: melinda bende ipin ucunu kaçırdım ki ne kaçırdım üstüne o kadar spor yaptım ama yine de bir kaç gr üzerine almışım cumaya kadar verip üzerine eksiye inecem inşallah:21::21::21:

teşekkür ederimm:16::16::16:

Günaydın kızlar

Neden bu yazıda ben yokum :14::14::14::14:

Canımcım senden bu hafta 100 gram bile olsa - bekliyorum :51::51::51:

Ohh maşallah bakalım bende 100. günümde o kadar vermiş olabilecek miyim? :32::32::32::32::32:

5 günde düzeltirsin bebiş :8::8::8:

Bu arada bu hafta benm eiçin diyete başladığım günden bugüne en mükemmel haftasonumdu az yedim sporumu yaptım tartıda çok fark etmesede içim çok rahat oldu :17::17::17::17::17::17::17::17:

canım benim ya ben de diyorum bir eksiklik var bu yazıda meğersem seni unutmuşum:50::50::50:canım hafta sonunu az kalorili geçirmene çok sevindim bu istikrarını cumaya kadar devam ettirirsen senden 1.bekliyorum ona göre:20::20:içimizde hafta sonunu en hafif sen geçirmişsin demek ki kilo verme konusunda bizden 1 adım öndesin:52::52::52:bizde artık aldığımızı ve üzerine geçen hafta verdiğimiz kilonun altına inmek için bu hafta uğraşalım hadi bakalım bu hafta 1.kim olacak.bugün öğleden sonra kuaföre gidecem biraz bakım yaptıralım dedik ablamla kiloları veriyoruz güzelleşelim bir de değil mi? hepinizi kocaman öptüm mucuks:54::54::54::54:

kızlar günaydınnnn :52: drydrycım çok teşekkür ederim haftaiçi verirsin inşallah :16:
bugün boş günüm üni. öğrencisiyim bu arada :) 11de kahvaltmı yaptım

1 dilim uno çok tahıllı
25 gr civarı süzme peynir
25 gr kaşar peyniri
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 şekersiz sütsüz kahve

yalnız 3 gündür tuvalete çıkamıyorum sabah limonlu su içtim ama yine fayda etmedi.halbuki çok su içiyorum ve çok da hareket ediyorum.önerisi olan var mı? :43:

kızlar günaydınnnn :52: drydrycım çok teşekkür ederim haftaiçi verirsin inşallah :16:

1 dilim uno çok tahıllı
25 gr kaşar peyniri
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 şekersiz sütsüz kahve

yalnız 3 gündür tuvalete çıkamıyorum sabah limonlu su içtim ama yine fayda etmedi.halbuki çok su içiyorum ve çok da hareket ediyorum.önerisi olan var mı? :43:

buradan orkidenin önerisiyle ben her sabah ballı elma sirkeli ılık su içiyorum
o benim tuvalete çıkmamı da kolaylaştırdı yağ yakmasının yanısıra
ben de zorlanırdım şimdi düzene girdi sanki

hmm öyleyse ben de alayım da yarın bir deneyeyim..
bir de bi şey sorucam ben yurtta kalıyorum da şimdi baktım yemekhanede hiç güzel bşy yok kısır makarna falan var.
öğle yemeğinde ne yiycem ben şimdi :43: tonbalığı yemekten fenalık geldi :52:

hmm öyleyse ben de alayım da yarın bir deneyeyim..
bir de bi şey sorucam ben yurtta kalıyorum da şimdi baktım yemekhanede hiç güzel bşy yok kısır makarna falan var.
öğle yemeğinde ne yiycem ben şimdi :43: tonbalığı yemekten fenalık geldi :52:

ekmek tüketmeden hepsinden azar azar yiyebilirsin bence
çünkü başka seçeneğin yokmuş :26:
çorba içersin az kısır az makarna tamamdır :9:

canım benim ya ben de diyorum bir eksiklik var bu yazıda meğersem seni unutmuşum:50::50::50:canım hafta sonunu az kalorili geçirmene çok sevindim bu istikrarını cumaya kadar devam ettirirsen senden 1.bekliyorum ona göre:20::20:içimizde hafta sonunu en hafif sen geçirmişsin demek ki kilo verme konusunda bizden 1 adım öndesin:52::52::52:bizde artık aldığımızı ve üzerine geçen hafta verdiğimiz kilonun altına inmek için bu hafta uğraşalım hadi bakalım bu hafta 1.kim olacak.bugün öğleden sonra kuaföre gidecem biraz bakım yaptıralım dedik ablamla kiloları veriyoruz güzelleşelim bir de değil mi? hepinizi kocaman öptüm mucuks:54::54::54::54:
hah şöyle şimdi oldu :17::17::17::17: Beni nasıl unutrsun anlamıdım zaten :15::15::15::16::16::16:
bu hafta iddalıyım . Bu hafta ben birinci olurum inş. :8::8::8::8::8::8:

1 dilim uno çok tahıllı
25 gr kaşar peyniri
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 şekersiz sütsüz kahve

Tatlım kaşar peyniri tüketmemeye çalış onun kalorisi çoooooooooooooooook yüksek :43::43:
Birde öğlenleri yemeğini güzel yeki akşama çok acıkmayasın :51::51::51:

Kilo vermek isteyen ve bunun için çeşitli yöntemlere başvuran kişi zihinsel ve fiziksel enerjisini bu amaca doğru yöneltmeli ve konsantrasyonunu kaybetmemelidir. Moral hiç bir zaman bozulmamalıdır. İhtiyaçlarımızı gözardı etmek yerine bilinçli şekilde ve amaca uygun hareket edilmelidir. Kilo verebilmek sabır, duygusal uygunluk ve hayatı düzenlemeyi gerektirir.
Bilinçsizce yemenin tuzaklarına düşmemek için bazı pratik öneriler aşağıda verilmiştir:
* Hergün duş alıp, beğendiğiniz giysilerinizi giyin. Evde oturuyor olsanız da kendinize ve vücudunuza saygı duymalı, kendinizle barışık olmalısınız.
Bu yazı zayiflamacilegi.com sitesi için hazırlanmıştır.

* Her yemekten sonra kesinlikle dişlerinizi fırçalayın. Bu yemeğin bittiğini size hatırlatacak en önemli şeylerdendir.
* Susandığında yapılan en büyük hata sudan başka şeyler içilmesidir. Kahve, gazlı içecekler içilmemeli, kesinlikle su içilmelidir. Diğer maddeler acıktırıdır ancak su açlığını bastırmak için ideal bir yöntemdir.
* Alkol ve ilaç kullanımından kaçının. Alkol ve ilaçlar konsantrasyonu bozar ve odaklandığımız amaçtan bizi saptırır. Fiziksel ve psikolojik olarak iç durumunu bozar.
* Haftada en az iki kere sadece kendinize vakit ayırın. Belki yüz bakımı, belki masaj yada sevdiğiniz herhangibir gevşeme yöntemi ile kendinize ne kadar önem verdiğinizi hatırlayın.

* Tıbbi olarak bir sakınca yoksa düzenli olarak yürüyün.
* Zaman zaman kendinize güzel birşeyler satın alın. Takı, aksesuar, parfüm ya da ne isterseniz..
* Fazla kilonuz olmadığında neler yapmak istediğinizi listeleyin ve bunları teker teker deneyin. Kilo verdiğinizde başarabileceklerinizi görün.
* Düzenininizi asla bozmayın. Tatiller, iş değişiklikleri, yolculuk ya da hormonal değişiklikler en önemli tuzaklardır. Bunlar sizi amacınızdan uzaklaştırmamalı. Aksine amacınıza uygun olarak kullanmayı öğrenmelisiniz.

Loopdido kaşar çok çok az yiyorum dilimli kaşar var ya pınarın tost kaşarı incecik , 1 dilim yiyorum kafadan 25 gr dedim ama daha azdır belki de :D beyaz peynir midemi bulandırıyor bi süre sonra :43:

Loopdido kaşar çok çok az yiyorum dilimli kaşar var ya pınarın tost kaşarı incecik , 1 dilim yiyorum kafadan 25 gr dedim ama daha azdır belki de :D beyaz peynir midemi bulandırıyor bi süre sonra :43:

ahh cnm benm :17::17::17:
Bende kaşaara bayılırım ama diyetarkadaşımda bir arkadaş tavsiye etmişti yemememi ondn sonra daha çok dikkat ediyorum. Sen bilirsin cnm zaten azıcık yemişsin ye gitsin :52::52::52::52:

Back
X