Kalori Arkadaşım

doğadanın kayısılı form çayı varya bağırsakları çalıştırıyor. ondan vardı ben sanıyorum ki içindeki kayısı çalıştırıyor. meğer sinameki varmış. kayısı o kadar az ki yok denebilir sadece aroması verilmiş adını kayısılı yazmışlar çok kandırmaca varya. insan sağlığıyla oynuyorlar resmen.

ayyy gerçek miiii ben ondan çok içtiydim :43::43::43:

doğadanın kayısılı form çayı varya bağırsakları çalıştırıyor. ondan vardı ben sanıyorum ki içindeki kayısı çalıştırıyor. meğer sinameki varmış. kayısı o kadar az ki yok denebilir sadece aroması verilmiş adını kayısılı yazmışlar çok kandırmaca varya. insan sağlığıyla oynuyorlar resmen.

evet cnm bilgilerini okuyarak almak lazım bende aktardan almıştım 9'lu form çayı o bitti şimdi kiraz sapı aldım oda bitince başka alıcam git çayların önüne bilgilerini oku hangisini canın istediyse onu al bence:1:

Başım ağrıyordu canım mide bulantısı falan da yaptı... Allaha şükür grip falan olmadım çünkü çok kötü geçiriyorum saat 8 de tuttu geçmedi saçımı başımı yoldum resmen greyfurt yediğim için de ilaç etki etmedi bayağı kötü oldum hala mayışık gibiyim ama çok şükür dünkü gibi değil...

İnşallah kilo verirsin ve incecik gidersin istediğin yere canım:16:

baş ağrısı çok kötüdür bilirim geçmiş olsun canım.
inşallah dediğin gibi giderim :119:

evet cnm bilgilerini okuyarak almak lazım bende aktardan almıştım 9'lu form çayı o bitti şimdi kiraz sapı aldım oda bitince başka alıcam git çayların önüne bilgilerini oku hangisini canın istediyse onu al bence:1:

faydası oldu mu 9 lu çayın sana hızlandırdı mı kilo vermeni. yan etkisi falan oldu mu ? :53:

günaydın millet, şifayı kaptım sanırım en sonunda ben de
hasta olmadım olmadım ama burun boğaz fena bugün

Günaydın masAllah kızlar güzel ilerliyorsunuz arada topiğinize girip takip ediyorum...InsAllah hepimiz çıtır kızlar oluruz. :)

günaydın kızlar
öncelikle melekciğim ve melindacığım geçmiş olsun size umarım çabuk iyileşirsiniz. dry dry melinda ve loopdido yarış baya bir kızışmış ama loopdido canım ben sana güveniyorum sen istersen yaparsın hırslanman güzel şurada iki gün kalmış sabret ve asıl diyetine:20::20: sporunu yap akşam 6 dan sonra su ve bitki çayı hariç hiç bir şey yeme ve akşam yemeklerin hafif olsun çorba salata yoğurtla geçir mükafatını alacaksın.kızlar bende 2 gündür kendimi halsiz hissediyorum ve sadece squatımı yapıyorum hafta sonu aldığımı verdim aynı kilodayım eksiye inemedim umarım cumaya kadar en azından 500 gr verebilirim:53::53::53:

Aferin cnm yilmak yok. Hadi kolay gelsin. Bol kalori yakmalar. Bi arada insanty programi hakkinda rica etsem bana da bilgi verebilirmisin

Canım ben videoları indirmiştim 2 ay önce ama o zaman çok ağır gelmişti yapamamıştım açıkçası, Jillian 30 day shred i bitirince bi boşluğa düştüm, mutsuzluğumun sebebi de buymuş zaten :9::9::9: Dün akşamdan sonra daha iyi hissediyorum kendimi :16::16::16: Asıl videoyu bulamadım o yüzden bunu koydum canım.

[video=youtube;vgNdrS0lW3g]https://www.youtube.com/watch?v=vgNdrS0lW3g[/video]

Son düzenleme:
baş ağrısı çok kötüdür bilirim geçmiş olsun canım.
inşallah dediğin gibi giderim :119:

faydası oldu mu 9 lu çayın sana hızlandırdı mı kilo vermeni. yan etkisi falan oldu mu ? :53:

Canı başladığım günden beri hep bitki çayı desteği alıyorum yani kilo veriyorum görüyorsun çok şey deniorum hangisi fayda ediyor bilmiyorum ki :1:

günaydın millet, şifayı kaptım sanırım en sonunda ben de
hasta olmadım olmadım ama burun boğaz fena bugün

Geçmiş olsun cnm sıcak şeyler tüket ve vitamin al bol bol:16:

günaydın kızlar
öncelikle melekciğim ve melindacığım geçmiş olsun size umarım çabuk iyileşirsiniz. dry dry melinda ve loopdido yarış baya bir kızışmış ama loopdido canım ben sana güveniyorum sen istersen yaparsın hırslanman güzel şurada iki gün kalmış sabret ve asıl diyetine:20::20: sporunu yap akşam 6 dan sonra su ve bitki çayı hariç hiç bir şey yeme ve akşam yemeklerin hafif olsun çorba salata yoğurtla geçir mükafatını alacaksın.kızlar bende 2 gündür kendimi halsiz hissediyorum ve sadece squatımı yapıyorum hafta sonu aldığımı verdim aynı kilodayım eksiye inemedim umarım cumaya kadar en azından 500 gr verebilirim:53::53::53:

canm benm bu ara bendede çok halsizlik var birde acayip acıkıyorum. :43::43::43::43::43:
Senin + ları - mene sevindm cnm tebrikler

Canım ben videoları indirmiştim 2 ay önce ama o zaman çok ağır gelmişti yapamamıştım açıkçası, Jillian 30 day shred i bitirince bi boşluğa düştüm, mutsuzluğumun sebebi de buymuş zaten :9::9::9: Dün akşamdan sonra daha iyi hissediyorum kendimi :16::16::16: Asıl videoyu bulamadım o yüzden bunu koydum canım.

[video=youtube;vgNdrS0lW3g]https://www.youtube.com/watch?v=vgNdrS0lW3g[/video]

cnm teşekkür ederim bu video için. Sanrm ben en iyi leslie yi yapıyom o bana kolay geliyor:1::1::1::1:

slm kızlar
bende size katılıyorum leslie zorlamadığı için spor yapmışım gibi olmuyor ilk zamanlar bir kaç kez yaptım ama sonra değiştirdim.ben şimdi 10 dk ya da 20 dk kardio yapıyorum sonra karın bel çalışıyorum ve spor bittiğinde müthiş terlemiş oluyorum birde spora başlamadan önce yağ yakıcı bitki içip hemen ardından başlarsam spora daha güzel kalori yakılıyor kızlar tavsiye ederim.Bu arada yarın sabah istanbul'a dönüyorum oradaki pc bozulmuş bir süre size yazamayacağım sanırım ama tartı gününde teyzemden ya da birinden size bildirimi yaparım.

ben leslei ve egzersizlerimi yapınca acayip terliyorum hemde 1 mil de galiba bende sorun var:1::1:

Back
X