Kalori Arkadaşım

o zaman şişlik de olduğunu varsayarsak kilo vermiş gibi görünüyorsun hadi inşallah:1::1:

günaydın loopcuğum :54:

incecik olacağız:52::52:

yok öyle incirim tartılacağız hepimiz:26:

süper gidiyorsun ama sen:16::16:

ben paylaşmıyorum topa tutar kızlar yediklerimi paylaşırsam gizemli kalayım o konu da :9::9:

nasılsın bebiş? Ne yiyon bakim sen:17::17::17::17:

iyyim tatlım sen nasılsın hiiç aslında ben çok masumum :9::9:[/QUOTE]
kandıramazsın beni :19::19::19::19:
:17:

günaydın kızlarrrr
ben bugün çok güzel haberlerle geldim
biliyosunuz yarıştan çekilmiştim çünkü dün tartıldığımda hala cuma günkü kilodaydım yani 53.9
ama sabah tartıldım 52.7 çıktım :52:
hastayım ya belki ondandır ama çok sevindim
belim de göbeğim de incelmiş
yarın inş yine aynı çıkarım :16:

Tecrübelerini bizimle paylaşır mısın lütfen tatlım??? :16:

Tecrübelerini bizimle paylaşır mısın lütfen tatlım??? :16:

tecrübe yok ki kuzum inan diyete de çok dikkat edemiyom
dün mesela pasta da yedim.. çiğköfte de..
geçen hafta cuma hamburger yemiştim :30:

her sabah ılık ballı elma sirkeli su içiyom
squats yapıyom
spor yapamıyom onun dışında..
ben de anlam veremedim çünkü hem diyete hem de jillian a rağmen hiç kilo veremiyodum
demek ki vücudu bi kendi haline bırakmak lazımmış :1: spor yapamıyom bayadır..
p.tesi başlıcam inşallah

squats yapıyom
ben de anlam veremedim çünkü hem diyete hem de jillian a rağmen hiç kilo veremiyodum
p.tesi başlıcam inşallah

ballı sirkeli su çok etkili galiba :17::17::17:

squats yapıyom
p.tesi başlıcam inşallah

Maşallah canım :nazar:
Bide ben verebilsem :14:
Elmalı sirkeli ballı suyu ben de yapayım diyorum da unutuyorum. Akşam yapsam olur mu acaba... :26:

Maşallah canım :nazar:
Bide ben verebilsem :14:
Elmalı sirkeli ballı suyu ben de yapayım diyorum da unutuyorum. Akşam yapsam olur mu acaba... :26:

sabah aç karna yapılmalı diye biliyorum canım
evden çıkmadan hemen 2 dk yap iç bence
tuvalete de çok etkisi oluyo
sorun yaşamadan düzenli çıkıyorum artık :17:

Kızlar merhaba, bugünkü kalorim 892.

Pazartesi günü insanity'ye başlamıştım biliyorsunuz, ama yapamıyorum ya tamamını ya :14: çok zor geliyor, bu akşam biraz insanity biraz hip hop abs biraz da zumba yaptım :1: saçma salak bişey oldu... Kendime adam gibi bi program bulmam lazım ya da sizin gibi kendi programımı kendim oluşturmam lazım..
Lütfen tavsiyelerde bulunun çok zor durumdayım, göbeğim aynen duruyor :14::14::14::14:

iyi geceler kızlar
pc bozuk olduğu için internete giremiyorum yazdıklarınızın çok azını okuyabildim teyzeme geldim ondan girdim nete herkes yarına hazır mı bakalım?ben dün akşam istanbula geldim ve 2 gündür gaz var bende ve hala geçen haftaki kilomdayım gazdan önce 400 gr eksik çıkıyordum ama şimdi aynıyım lavaboya da çıkamadım 2 gündür :50::50::50:yarından hiç umutlu değilim sanırım aynı kiloda kalacam hadi hayırlısı bakalım yarın teyzemden yine bildirimi mi yaparım herkese iyi geceler öptüm hepinizi:54::54::54::54:

Kızlar merhaba, bugünkü kalorim 892.

Pazartesi günü insanity'ye başlamıştım biliyorsunuz, ama yapamıyorum ya tamamını ya :14: çok zor geliyor, bu akşam biraz insanity biraz hip hop abs biraz da zumba yaptım :1: saçma salak bişey oldu... Kendime adam gibi bi program bulmam lazım ya da sizin gibi kendi programımı kendim oluşturmam lazım..
Lütfen tavsiyelerde bulunun çok zor durumdayım, göbeğim aynen duruyor :14::14::14::14:
cnm sen zor sporların eşsiz kızısın benm programım yürüyüş leslie mekik squat bunlar bile beni pert etmeye yetiyor. Senin yaptıklarını ve yapacaklarını ben minicik bile yapamam :17::17::17::17::17: o yüzden hiç moralini bozma bulursun kendine iyi bir program ben sana güveniyorum:46::46::46:

iyi geceler kızlar
pc bozuk olduğu için internete giremiyorum yazdıklarınızın çok azını okuyabildim teyzeme geldim ondan girdim nete herkes yarına hazır mı bakalım?ben dün akşam istanbula geldim ve 2 gündür gaz var bende ve hala geçen haftaki kilomdayım gazdan önce 400 gr eksik çıkıyordum ama şimdi aynıyım lavaboya da çıkamadım 2 gündür :50::50::50:yarından hiç umutlu değilim sanırım aynı kiloda kalacam hadi hayırlısı bakalım yarın teyzemden yine bildirimi mi yaparım herkese iyi geceler öptüm hepinizi:54::54::54::54:

merhaba cnm gaz çok kötü oluyor hep şişkin hissediyor insan :43::43::43::43: inş bugün düzelmiş olursun cnm..

Kızlar hepinize günaydın .
Bugün bakalım kim birinci olacak heyecan ile tabloyu bekliyorum :17::17::17::17::17:

Kızlar günaydın,

Kilo bildirimimi özelden yaptım.
Sabah elma sirkeli ballı suyumu içtim, unutmadım :9:

Psikolojik durumum fena değil.

cnm sen zor sporların eşsiz kızısın benm programım yürüyüş leslie mekik squat bunlar bile beni pert etmeye yetiyor. Senin yaptıklarını ve yapacaklarını ben minicik bile yapamam :17::17::17::17::17: o yüzden hiç moralini bozma bulursun kendine iyi bir program ben sana güveniyorum:46::46::46:

merhaba cnm gaz çok kötü oluyor hep şişkin hissediyor insan :43::43::43::43: inş bugün düzelmiş olursun cnm..

Kızlar hepinize günaydın .
Bugün bakalım kim birinci olacak heyecan ile tabloyu bekliyorum :17::17::17::17::17:

Kızzzz bu ne güzel iltifatlar, sabah sabah keyfimi yerine getirdin. :54:

ben daha kilo bildirimimi yapmadım. hastalandım dün. hastalanmadan önce ne kadar güzeldi kilom. ama dün bugün aynıyım çarşamba günü bugünden 600 gr daha eksiktim. neden böyle oldu hasta olunca fazla mı çıkılır tartıda. benim diyetimdeki ilk hasta olmam da moralim bozuldu normal bişey mi yok sa kilo mu almışım ben yaa... :43:

ben daha kilo bildirimimi yapmadım. hastalandım dün. hastalanmadan önce ne kadar güzeldi kilom. ama dün bugün aynıyım çarşamba günü bugünden 600 gr daha eksiktim. neden böyle oldu hasta olunca fazla mı çıkılır tartıda. benim diyetimdeki ilk hasta olmam da moralim bozuldu normal bişey mi yok sa kilo mu almışım ben yaa... :43:

bebiş tabiki normal üzülme. Şişkin olursun o dönemlerde dolayısıyla + da bile çıkabilirsin. Geçtiğinde verdiğini göreceksin. :17:

Back
X