Kalori Arkadaşım

tartıda birden çok kilo verdiğini gören arkadaşlar size sesleniyorum :72:

ben bu sabah ilk tartıya çıktım 76.1 gördüm
sonra yerini değiştirdim çünkü çok zayıflamış görünüyordum dün sabah 76.4 düm ve çok yemiştim dün

tekrar tartıldım 76.5 çıktım

tekrar başka yere koydum bu sefer de 77 çıktım

tekrar yerini değiştirdim 76.5 çıktım

ve 76.5 in doğru olduğuna kanaat getirdim.

tekrar tartılmamış olsaydım 76.1 e havalara uçmam gerekiyordu :27:

digital tartı kullanan arkadaşlar bence yerini değiştirerek bi kaç kez tartılmalılar. çok yanlış sonuçlar veriyor.

artı tam dengede olmalı sallanmamalı köşelerden 4 köşeside yere değiyor olmalı dikkat edin.

çok sinir oluyorum bu tartılara ben :ssz:

sizlerde olmuyormu hiç böyle yaa

benim tartım mı sorunlu acaba

bi kaç gün denesenize arkadaşlar dediğimi farklı ölçümler yapacak mı sizinkilerde. :50:
ben hiç yerini değiştirmemek gerktiğini biliyorum canım sbit bir yerde kalacak diye biliyorum sert bir zemin üzerinde bende doğruyu bulana kadar 4 5 defa iner çıkarım bide direk değilde sıfırlayıp taartılınca doğruyu gösteriyormuş
onu banada özelden atarmısın :17::17::17::17:
tabiki de bebişim :54:
Günaydın kızlar :16:

Bu hafta sonu herkes cozutmuş anlaşılan, iyi bari yalnız değilim :9:
ben hariç heyoooooo:21::21:
Kızlar sitenin birinde "1 günlük detoks diyeti" okudum.

Okuyup fikrinizi söyler misiniz?

http://www.seviminaskanasi.com/2013/03/bir-gunluk-detoks-diyeti.html#axzz2wD7cn2Dd
mantıklı olabilir incirim detoks nede olsa meyve ağırlıklı denenebilir bir gün sonuçta:30:

ben hiç yerini değiştirmemek gerktiğini biliyorum canım sbit bir yerde kalacak diye biliyorum sert bir zemin üzerinde bende doğruyu bulana kadar 4 5 defa iner çıkarım bide direk değilde sıfırlayıp taartılınca doğruyu gösteriyormuş

tabiki de bebişim :54:

ben hariç heyoooooo:21::21:

mantıklı olabilir incirim detoks nede olsa meyve ağırlıklı denenebilir bir gün sonuçta:30:

desene bu hafta birinci sen olacaksın :17:

cumaya çok var daha şişecem bu hafta zor gibi :9::9:

canım şişmek yok hani bu hafta yarışıyorduk senle ilk günden su koyveriyorsun haaa:47::47::47:demek ki bu hafta 1.bana bırakıyorsun:1::1::1:sen bilirsin bebeğim ama sen dedin bu hafta benle yarışma seni geçerim diye göreceğiz bakalım kim kimi geçiyormuş:52::52:bu arada squatı sormuş dry dry ben faydasını görmeye başladım ama program dışında yaptığım hareketlerde de kalça hareketleri var.bugün programımda 20.günüm dinlenme var yarın 180 squatla devam edeceğim . program sonunda bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum ama daha fazla fayda görmek için program bitiminde de daha farklı squatlarla devam etmeyi düşünüyorum.

cumaya çok var daha şişecem bu hafta zor gibi :9::9:

şişmek yok azıcık sık dişini 4 güncük sabret bir kerede sen birinci ol :47::47::47::47:

(kötüyüm ben kötüyüm herkesi kustururum hasta ederim :27::27:)

canım şişmek yok hani bu hafta yarışıyorduk senle ilk günden su koyveriyorsun haaa:47::47::47:demek ki bu hafta 1.bana bırakıyorsun:1::1::1:sen bilirsin bebeğim ama sen dedin bu hafta benle yarışma seni geçerim diye göreceğiz bakalım kim kimi geçiyormuş:52::52:bu arada squatı sormuş dry dry ben faydasını görmeye başladım ama program dışında yaptığım hareketlerde de kalça hareketleri var.bugün programımda 20.günüm dinlenme var yarın 180 squatla devam edeceğim . program sonunda bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum ama daha fazla fayda görmek için program bitiminde de daha farklı squatlarla devam etmeyi düşünüyorum.

orkide canımcım squat tam olarak ne işe yarayacak.

evet doğru diyon bak gaza geldim şimdi ben birinci olacağım bu hafta yarışmaya devam :54:
şişmek yok azıcık sık dişini 4 güncük sabret bir kerede sen birinci ol :47::47::47::47:

aa fenasın fena:9::9: ya ben hiç birinci olamadım diye yüzüme vuruyon demi hııhhhh kokmuş:63::63:
bende squats yapıyorum artık bugün 3.günüm :32::32:

squat ben de yapıyom 140 yapıcam bu akşam
popişimizi kaldırıp yuvarlaklaştıracak :27:

kızlar bu diyetarkadaşım bana günde 1000 kalori alırsan ayda 2,5 kilo verirsn diyo çok az değil mi:26:

evet doğru diyon bak gaza geldim şimdi ben birinci olacağım bu hafta yarışmaya devam :54:

aa fenasın fena:9::9: ya ben hiç birinci olamadım diye yüzüme vuruyon demi hııhhhh kokmuş:63::63:
bende squats yapıyorum artık bugün 3.günüm :32::32:

ayy kokmuşu okudum gülmekten çatladım. Seni utanmaz senii:20::20::20::20::52::52::9::9::1:

squat ben de yapıyom 140 yapıcam bu akşam
popişimizi kaldırıp yuvarlaklaştıracak :27:

kız dışarı doğru çıkmaz dimi popişimiz ben sevmem öyle :53:

kızlar bu diyetarkadaşım bana günde 1000 kalori alırsan ayda 2,5 kilo verirsn diyo çok az değil mi:26:

ada 2,5 kilo az geliyor günde 1000 kalori sana çok gelmiyor :53::53::53::53::53:

1000 kalori alıp 2,5 kilo vereceksin birde laf ediyorsun :47::47::47:

ayy özgecann ben birazcık ihmal ettimm :30::30::30:
ama hiç yoktan günde 50 yapmaya dikkat ediyorumm :30::30:

aaaa :20: olmaz öle :20:
hazır faydasını da görüyoken bence tamamlasaydın programı canım
kız dışarı doğru çıkmaz dimi popişimiz ben sevmem öyle :53:

ada 2,5 kilo az geliyor günde 1000 kalori sana çok gelmiyor :53::53::53::53::53:

1000 kalori alıp 2,5 kilo vereceksin birde laf ediyorsun :47::47::47:

çıkıcak çıkıcak seksü olcak :23:

dışa doğru çıkıyor loopişko bildiğim kadarıyla:32::32:

ayy dışa çıkmasın istemem :30::30::30::30:

aaaa :20: olmaz öle :20:
hazır faydasını da görüyoken bence tamamlasaydın programı canım

çıkıcak çıkıcak seksü olcak :23:

dışa çok çıkarsa görrürsün :53::53::53:

çok üşeniyorumm amaaaa:30::30::30:
aslında bi heves yapıyodum ama birden gitti hevesimm :26::26:

Benimde şuan gittti hevesim :53::53::53:

merhaba faydasını gördün mü? ben biraz aceleciyim sanırım hemen azıcıkda olsa etkisini görmek istiyorum:1:

gördüm gördümm
hem bacaklarım toparlandı hem totomm :23::23:
160 da bıraktım benn :26::26:

Benimde şuan gittti hevesim :53::53::53:

gitmesin hevesin ben 160 a kadar düzenli yaptımm :20::20:
soradan sayı arttıkça ve bacağımdan alevler çıktıkça üşenmeye başladımm :27:

Back
X