• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Kızlar kalori hesabıyla diyet yapmaya karar verdim günlük kalorime dikkat etmeye çalışacağım. Telden indirilebilecek bir program var mı kalori takip eden fittingo var site beğendim ama yediğim anda telde girebilsem iyi olacak.

Kızlar kalori hesabıyla diyet yapmaya karar verdim günlük kalorime dikkat etmeye çalışacağım. Telden indirilebilecek bir program var mı kalori takip eden fittingo var site beğendim ama yediğim anda telde girebilsem iyi olacak.

merhaba benim kullandığım program güzel ama ingilizce bir program (myfitnesspal)

:24::24::24::24: cok mutluyumm 1 marttan beri kalori sayımı yapıyordum 78 kilo ile başlamıştım bugün tartıldım 73 kg yum :)
kalori sayımı + yarım saat yürüyüş + ekmeksiz abur cubursuz hayat :):16::16::16:
maşallah çok güzel vermişsin
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Kullanıcı[/TD]
[TD="align: center"]1.Hafta[/TD]
[TD="align: center"]
1.Hafta

(Fark)[/TD]
[TD="align: center"]2.Hafta[/TD]
2.Hafta

(Fark)
[/TD]
[TD="align: center"]3.Hafta[/TD]
3.Hafta

(Fark)[/TD]
[TD="align: center"]4.Hafta[/TD]
4.Hafta

(Fark)[/TD]
Aylık Sonuç

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]masalmelek[/TD]
[TD="align: center"]73.7[/TD]
[TD="align: center"]-1[/TD]
[TD="align: center"]73.6[/TD]
[TD="align: center"]-0.1[/TD]
[TD="align: center"]71.7[/TD]
[TD="align: center"]-1.9[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]orkide67[/TD]
[TD="align: center"]61.2[/TD]
[TD="align: center"]-0.6[/TD]
[TD="align: center"]60.8[/TD]
[TD="align: center"]-0.4[/TD]
[TD="align: center"]60.5[/TD]
[TD="align: center"]-0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cimcime_89[/TD]
[TD="align: center"]57[/TD]
[TD="align: center"]Aynı[/TD]
[TD="align: center"]59[/TD]
[TD="align: center"]+2[/TD]
[TD="align: center"]57.5[/TD]
[TD="align: center"]-1.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]-meLinDa_[/TD]
[TD="align: center"]53.9[/TD]
[TD="align: center"]52.8[/TD]
[TD="align: center"]-1.1[/TD]
[TD="align: center"]53.6[/TD]
[TD="align: center"]+0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Loopdido+[/TD]
[TD="align: center"]82.9[/TD]
[TD="align: center"]-0.5[/TD]
[TD="align: center"]81.1[/TD]
[TD="align: center"]-1.8[/TD]
[TD="align: center"]81.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]hejira[/TD]
[TD="align: center"]58.7[/TD]
[TD="align: center"]+1.6[/TD]
[TD="align: center"]57.3[/TD]
[TD="align: center"]-1.4[/TD]
[TD="align: center"]57[/TD]
[TD="align: center"]-0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]drydry[/TD]
[TD="align: center"]77.1[/TD]
[TD="align: center"]-1.1[/TD]
[TD="align: center"]77[/TD]
[TD="align: center"]-0.1[/TD]
[TD="align: center"]76.2[/TD]
[TD="align: center"]-0.8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TD]
[TD="align: center"]1.hafta[/TD]
[TD="align: center"]1.hafta Fark[/TD]
[TD="align: center"]2. hafta [/TD]
[TD="align: center"] 2. hafta Fark[/TD]
[TD="align: center"] Sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] hilal777(81.9) [/TD]
[TD="align: center"] 80.9[/TD]
[TD="align: center"]-1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN 1.si _________ -1.9 kg. ________masalmelek :81::118::71:

HAFTANIN 2.si _________ - 1.5 kg. _________ cimcime_89 :81::118::71:

HAFTANIN 3.sü _________ -1 kg. _________ hilal777
:81::118::71:

melek coşmuşsun tebrikler cnmmm :46::46::46:

ee onları bende yemiyorum ama ben o kadar veremiyorum. sadece tam buğday ekmeği yiyorum :17::17::17:

kızlar tebrikler. Cimcime cnm 1,5 kilo çok iyi maşallah.
drydry açıkcası senden daha büyük bir başarı bekliyordum ama haftaya inş. :17::17::17: tebrikler hepinize kızlar :16::16::16::16:
sağol bebişim :54:
öyle evet bende kendimden bekliyordum daha fazla ama olmadı :43:

hilal benden fazla vermiş 1 kilo vermiş 3. o olmicakmıydı şaşırdım ben kendimi görünce :52:

masalcık nasıl güzel kilo verdin öyle

kız masal la cimcime elma diyeti yapacaklardı hatırladın mı ondan bu kadar kilo verdiler gülüm üzülme loopdidom bizde veririz :52:
evet elma işe yaradı kızlar :32:
kız iyi dedin onların ikisi kesinlikle elma diyetiyle verdiler. Kim bilir başka neler yaptılarda sölemiyolar :47::47::47::47::47::47::47:

hilal in 3. olması lazım sanki bana da öyle geldi :26:

drydry cnm bizde seninle bu hafta özel şeylerle zayıflayalım kız bitirelim şunları :27::27::27::27::27::27:
aşk olsun ya sizli bizli mi olduk diyodun ama bak sen yapıyon :19:
kızlar hepinizi tebrik ederim güzel kilolar vermişsiniz:64::64::64::46::46::46::46::46: cimcime seni ayrıca tebrik ederim 1.5 kiloyu vermişsin yarışı da kazanmış oldun demek ki yarış işe yaradı :52::52::52::52:detoks yapan arkadaşlar iyi kilo vermişsiniz ama dikkat etmezseniz hepsini 2 günde geri alıyorsunuz :50::50::50:bende daha önce yapmıştım detoks 1-5 2 kilo vermiştim ve 3 günde geri aldım verdiğimi aman deyim dikkat edin:20::20::20:hafta sonu geliyor saldırmayın yemeklere pastalara :20::20::20:
evet canım yarış işe yaradı sanırım
masalmelek ve cimcimeyi ve tabiki kendimi tebrik edrim :nazar: inş haftaya ben 1.olurum:1:

teşekkürler canım :21:

alıntı yapa yapa bitiremedim ee tabi bu saate kadar girmezsem olacağı bu :27:

Haftaya 56 ları görmek istiyorum :ssz: 56.9 bile olur :1:

maşallah çok güzel vermişsin

sağol bebişim :54:

evet elma işe yaradı kızlar :32:

aşk olsun ya sizli bizli mi olduk diyodun ama bak sen yapıyon :19:

evet canım yarış işe yaradı sanırım

S3n cok kilo verdin kusum ben sana :D:D

ahh cnm ya bendede sorun var sanrm :14::14: ama napalım hayırlısı olsun haftaya 1.5 kilo verebilirsem 79.9 olurum ::D:D:D: önümüzdeki maçlara bakmaya devam :1::1::1::1::1::1::1::1:

günaydın kızlar
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık elmalı sirkeli limonlu suyumu içtim,ardından 10 dk cardio 20 dk karın bel ve 22o squatımı çektim.şimdi kahvaltı zamanı bugün kendini biraz şımartıp krep yapıp yiyecem kahvaltı da ablamlar da istedi ama ölçüyü kaçırmıcam.
loopdido canım aynen bende haftaya 1.5 kilo versem 59.5 kilo olacam ama 1 kilo verip 59 da olsam bana yeter hayırlısı bakalım inşallah nisanın ilk haftasına hedefim olan 58 e inerim:9::9::9::9:

Günaydın kızlar :3:

Benim haftasonlarım çok düzensiz oluyor ya :14: bugün 2-3 saatliğine şirkete geldim, sonra nereye giderim bilmiyorum.
Sabah kalkınca elma sirkeli ballı suyumu içtim, elma yedim bi tane, 2 tane de minik poğaçalardan yedim.. Günün geri kalanında dikkat etmeye çalışacağım ama inşallah başarılı olabilirim..
Bu arada dün akşam spor da yapamadım, akşam eve çok geldim çünkü :14: bir de squat yapmayı bıraktım, 50 den yukarı çıkamıyorum ya sinirim bozuluyor :25:

S3n cok kilo verdin kusum ben sana :D:D
2 kilo daha vereyim seni bekleyecem küsme:1:
ahh cnm ya bendede sorun var sanrm :14::14: ama napalım hayırlısı olsun haftaya 1.5 kilo verebilirsem 79.9 olurum ::D:D:D: önümüzdeki maçlara bakmaya devam :1::1::1::1::1::1::1::1:

günaydın kızlar
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık elmalı sirkeli limonlu suyumu içtim,ardından 10 dk cardio 20 dk karın bel ve 22o squatımı çektim.şimdi kahvaltı zamanı bugün kendini biraz şımartıp krep yapıp yiyecem kahvaltı da ablamlar da istedi ama ölçüyü kaçırmıcam.
loopdido canım aynen bende haftaya 1.5 kilo versem 59.5 kilo olacam ama 1 kilo verip 59 da olsam bana yeter hayırlısı bakalım inşallah nisanın ilk haftasına hedefim olan 58 e inerim:9::9::9::9:
yarışalım mı:1:
Günaydın kızlar :3:

Benim haftasonlarım çok düzensiz oluyor ya :14: bugün 2-3 saatliğine şirkete geldim, sonra nereye giderim bilmiyorum.
Sabah kalkınca elma sirkeli ballı suyumu içtim, elma yedim bi tane, 2 tane de minik poğaçalardan yedim.. Günün geri kalanında dikkat etmeye çalışacağım ama inşallah başarılı olabilirim..
Bu arada dün akşam spor da yapamadım, akşam eve çok geldim çünkü :14: bir de squat yapmayı bıraktım, 50 den yukarı çıkamıyorum ya sinirim bozuluyor :25:

bende dün 80 yaptım ama zorlanıyorum incirim çok yemem haftasonu diye :20:

kendi adıma benim günüm aşırı kalorili geçiyo, evimde misafir ağırladım poğaçalar pastalar gitti valla
akşam da eşimle keyif yapıcaz ve yiceklerimi hiç söylemiyim :1:
yarın da benim annemlerde doğum günümü kutlucaz gecikmeli olarak :1:
bu hafta ben fenalardayım.. hafta içi ölüm orucu yapmam lazım
pişman değilim ama 2 aydır diyet yapıyom yiter yea azcık kaçamağa ihtiyacım var
p.tesi devam :10:

ben yarın sil baştan başlıcam valla hatta diyet arkadaşımı sıfırlıcam çünkü ipin ucu fena kaçtı.. bi de ordaki kilo verme miktarı ile uyumlu değil verdiğim kilo
motivasyon da düştü
diyete de spora da yarın sıfırdan başlıyorum
kaç gündür ne squats yaptım ne de sirkeli su içtim
sopa lazım bana :47:

iyi geceler kızlar
Bugün diyeti çok güzel salladım sabahelmalı sirkeli suyumu içtim. 2 yemek kaşığı zeytinyağı çok az tuz 1 tatlı kaşığı kekikle patates kırmızı biber yeşilbiber ve sosisle soteleyerek fırına attım.Burası iyi az kalorili oldu ama 2 tatlı kaşığı fındıklı krema domates salatalık 2 tatlı kaşığı krem peynir ve 3 dilim tam buğday ekmeği yedim :50::50::50:
öğleden sonra 225 squatımı çektim ama artık hakikaten eziyet olmaya başladı bu squat son 3 kaldı geriye ama bende mahvoldum:43::43::43:ama programı bitireceğim kararlıyım:41::41::41:Neyse akşam da ablamın doğum günü var diye mutfağa girdim sodalı mayalı poğaça havuçlu tarçınlı kek ve İstanbul kısırı yaptım.Akşam hepsinden ve profiterollü yaş pastadan yedim ohhh afiyet olsun bana :52::52::52::52:derken bir yandan da suçluluk duygusuyla mekik çeksem mi diyorum :44::44:Yarın diyete kaldığım yerden devam sabah tartı da kaç çıkacağım bakalım:52::52::52::52::52:

kendi adıma benim günüm aşırı kalorili geçiyo, evimde misafir ağırladım poğaçalar pastalar gitti valla
akşam da eşimle keyif yapıcaz ve yiceklerimi hiç söylemiyim :1:
yarın da benim annemlerde doğum günümü kutlucaz gecikmeli olarak :1:
bu hafta ben fenalardayım.. hafta içi ölüm orucu yapmam lazım
pişman değilim ama 2 aydır diyet yapıyom yiter yea azcık kaçamağa ihtiyacım var
p.tesi devam :10:

aynen canım yarın kaldığımız yerden devam artık 5 gün aç gezmemiz lazım :52::52::52::52::52::27::27::27::27::27:

günaydın kızlar. Hafta sonu bende yedim yedim şiştim geldim. :14::14::14:
Ama yılmak yok 5 gün boyunca dikkat edeceğim inş. :8::8::8::8::8::8:

kızlar günaydınlarr..

haftasonu yediklerimi ne siz sorun ne de ben söyleyeyim :27: :56:

ama kilo vermeye devam etmişim buna rağmen :52:

çok yürüdük gezdik tüm gün ondan herhalde :34:

günaydın kızlar
haftasonu intaharından sonra baya artıda çıkmışım
ama bu gün sil baştan başlıyorum hadi bakalım :10:

Back
X