• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar,

Hafta sonum bol bol kalorili geçti, neler yemedim ki :2: Utancımdan diyetarkadaşıma yazamadım bile...
Bugünden itibaren ben de yeni bir sayfa açıyorum :1:

ben diyet arkadaşımı sıfırladım 60 küsür günlük kayıtları valla
üstelik bronz madalya mı ne vermiş bana ona rağmen acımadım sildim :1:
sıfırdan başlıyorum

kızlar sizinle 1 aydır birlikteyim ve sayenizde bu kiloları verebildim hepinize çook teşekkür ediyorum iyi ki sizi bulmuşum inşallah daha nice bi kaç ay daha sizlerle güzel kilolar vermek dileğiyle sonsuz saygılar sunarım :42:

hepinizi çok öpüyorummmm :54:

Günaydın kızlar:3::3: hayırlı haftalar:16::16:

kızlar sizinle 1 aydır birlikteyim ve sayenizde bu kiloları verebildim hepinize çook teşekkür ediyorum iyi ki sizi bulmuşum inşallah daha nice bi kaç ay daha sizlerle güzel kilolar vermek dileğiyle sonsuz saygılar sunarım :42:

ayy çok ciddi gördüm seni:1: hayırlı niice aylara:16:

ben de saba teşekkür ederim canım :16:
sen geldin neşe getirdin, rekabet getirdin :54:

ben diyet arkadaşımı sıfırladım 60 küsür günlük kayıtları valla
üstelik bronz madalya mı ne vermiş bana ona rağmen acımadım sildim :1:
sıfırdan başlıyorum

Ay ben kıyamam valla :1: emek var orada emek, gece gündüz demedik yazdık :1:

Aaaaa bu ne resmiyet, dilekçe yazıyor sanki :9: ben de sana teşekkür ediyorum şekerim.

Günaydın kızlar:3::3: hayırlı haftalar:16::16:

ayy çok ciddi gördüm seni:1: hayırlı niice aylara:16:

Günaydın canımcım :54:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
bugün çok mutluyum dün hamur işlerini yaş pastayı götürmeme rağmen sabah tartıda kendimi kilo almamış görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.:9::9::9:
bu sabah biraz geç kalktım kalkar kalkmaz 1 bardak ılık elmalı sirkeli limonlu suyumu içtim ardından sporuma başladım.20 dk 200 kalori,16 dk abs ve 230 squatımı çektikten sonra duşumu aldım daha yeni kahvaltı yapıyorum.yeni bir haftaya başladığımız şu günde herkese az kalorili bir hafta ve tartı gününde kendini baya bir hafiflemiş görür inşallah hepinizi kocaman öptüm:54::54::54::54::54:

canım benim biz sana teşekkür ederiz topiğimize neşe kattın hele o loopdido ile tatlı atışmalarınız yok mu moralimiz bozuk olsa da siz neşemizi yerimize getiriyorsunuz nice güzel aylara hep beraber inşallah:9::9::9::9::9:

kızlarrr nerdesiniz ? bu saat olmuş benden sonra kimse yazmamış herkes çok meşgul sanırım :44::44::44::44:

Son düzenleme:
selam kızlar
sabah 2 kuru kayısı
1 bardak sütlü kahve 1 kepekli galeta
öğle 1 kase yoğurt icine 4 kaşık haşlanmış buğday
akşam 1 kase mercimek çorbası ve salata
vee 2 lt su ile kapattım.pazar gününü telafi etmeliyim.spor olarak 2mil leslie, 100 ip atladım.:32:

iyi akşamlar kızlarrrr
969 kalori ile günü tamamladım
artık 1000 in üstüne çıkmıcam :47:

günaydın kızlar:17::17:

Ben bu ara çok halsiz bitkin aç birisi oldum. :14::14::14:

Cumaya kadar napcam bilmiyom :18::18::18:

Sizi gördükçe maşallah diyorum ne güzel azimli azimli devam ediyorsunuz hepinizi tebrik ediyorum. :46:

günaydın kızlar :16:
sabah tartıldım dünkü kilomdan 1.1 kilo az çıktım :9:
bu performansı cumaya kadar muhafaza etmeyi diliyorum :52:

Günaydın bebeklerim..
Dünü 804 kaloriyle kapattım, sporumu da grip gibi olmama rağmen yaptım :8:
Bu arada her sabah elma sirkeli ballı suyumu içiyorum :16:
İnşallah bu hafta 56 ları görürüm :54:

Tünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler sporlar benim pek iç açıcı değil haftasonu güne gittiğim için ipin ucu acayip kaçmış aldıklarımı fazlasıyla geri almışım yazık o kadar emeklerime:50: şimdi aldıklarımı vermeye uğraşıyorum bakalım inşallah cuma günü artılarda olmam:53:

günaydın kızlar
sabah elmalı sirkeli ve limonlu suyumu içtim ardından sporumu yaptım. squats da bugün dinlenme günüm geri sayım başladı son 2 squatsım kaldı geriye ama bende artık bittim.sona yaklaştıkça epey zorlanmaya başladım 240 ve 250 de ne olacak bakalım?dün 3-4 kişi haricinde kimse gelmemişti siteye ne oluyor kızlar bıraktınız mı diyeti hafta sonu fazla yedik diye sakın öyle bir şey yapmayın:47::47::47::47:herkes hafta sonu biraz kaçırıyor önemli olan yeni haftayla beraber kendini toplamak bırakmak yok hedefe ulaşana kadar herkesi kocaman öptüm mucuks:54::54::54::54::54:

Tünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler sporlar benim pek iç açıcı değil haftasonu güne gittiğim için ipin ucu acayip kaçmış aldıklarımı fazlasıyla geri almışım yazık o kadar emeklerime:50: şimdi aldıklarımı vermeye uğraşıyorum bakalım inşallah cuma günü artılarda olmam:53:

melekciğim ben sizi uyarmıştım o tarz şok diyetlerde dikkat etmezseniz çok kısa sürede verdiğinizden fazla geri alıyorsunuz bende denemiştim sonra pişman oldum 3 gün çektiğim eziyette yanına cabası ondan sonra öğrendim ki az yiyeceksin sporunu fazla yapacaksın sonra zaten zayıflıyorsun.:52::52::52::52::52::52::52:

günaydın kızlar:17::17:

Ben bu ara çok halsiz bitkin aç birisi oldum. :14::14::14:

Cumaya kadar napcam bilmiyom :18::18::18:

Sizi gördükçe maşallah diyorum ne güzel azimli azimli devam ediyorsunuz hepinizi tebrik ediyorum. :46:

canım benim ara ara bana da oluyor o halsizlik ve açlık duygusu fazla yemeden atlatabilirsen ne ala ama ipin ucu kaçarsa verdiklerini de geri alırsın ben yaparım bu günleri atlatırım de ve sabret bu zamana kadar yaptıkların boşuna gitmesin:45::45::45::45:dün yoktun özlettin kendini nerelerdesin bakayım bizi fazla sensiz bırakma ve bir an önce kendini toparla öptüm mucukss...

Back
X