• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Günaydın bebeklerim..
Dünü 804 kaloriyle kapattım, sporumu da grip gibi olmama rağmen yaptım :8:
Bu arada her sabah elma sirkeli ballı suyumu içiyorum :16:
İnşallah bu hafta 56 ları görürüm :54:

inşallah canım haftaya güzel başlamışsın ve dediğin kiloya cumaya kadar gelirsin:9::9::9:bende cumaya artık 59 u görsem çok iyi olacak :32::32::32:

günaydın kızlar :16:
dünü 977 kalori ile kapattım ve sabah yine ekside çıktım :24:
kendime maaaaaşallah diyorum ve inşallahhh diyorum cuma da aynı şekilde az çıkayım :1:

Günaydın beybilerim, hafta başından beri ilk kez kendimi bu kadar enerjik hissediyorum şükürler olsun :16:
Aynı ofiste çalıştığım üstüm p.tesiden beri çok asık sıratlı, bütün enerjimi emiyor, 2 gündür hayatı zindan etti bana.. Hapşuruyorum bi "çok yaşa" bile demiyor..
Ama bugün kesin kararlıyım enerjimi vermeyeceğim ona, kendi kendime mutlu olacağım :9:

günaydın kızlar :16:
dünü 977 kalori ile kapattım ve sabah yine ekside çıktım :24:
kendime maaaaaşallah diyorum ve inşallahhh diyorum cuma da aynı şekilde az çıkayım :1:

Tü tü tü tü maşallah :nazar::nazar::nazar:
Kız arap atı gibi sonradan açıldın :1:

Günaydın beybilerim, hafta başından beri ilk kez kendimi bu kadar enerjik hissediyorum şükürler olsun :16:
Aynı ofiste çalıştığım üstüm p.tesiden beri çok asık sıratlı, bütün enerjimi emiyor, 2 gündür hayatı zindan etti bana.. Hapşuruyorum bi "çok yaşa" bile demiyor..
Ama bugün kesin kararlıyım enerjimi vermeyeceğim ona, kendi kendime mutlu olacağım :9:

Tü tü tü tü maşallah :nazar::nazar::nazar:
Kız arap atı gibi sonradan açıldın :1:

ben açılıp açılıp sonradan patlıyorum :9: ama bu sefer hedef kiloma gelene kadar sapıtmak yok :10:

günaydın kızlar
maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: melinda cumaya ne olacak bakalım.:1::1:kızlar sabah sporumu yaptım arkasından 240 squatımı da yaptım bacaklarım fena hayırlısıyla yarını da yaparsam programı bitirmiş olacağım:52::52::52::52::52: neymiş bu böyle ya önceki squatımda resmen bacaklarım sızladı allahdan dün dinlenme günümdü yoksa bugün 240 squatı nasıl çekerdim bilmiyorum:50::50::50::50: kızlar sizin nasıl gidiyor squat kaçı çekiyorsunuz?

Ama bu aralar baya bi kaçamaklar yaptın, doğumgünündü kutlamalardı falan, patatesler kalamarlar sosisler , yanlış mı gördüm yoksa :1:
Kaçamak yaptığın halde veriyorsun :nazar::nazar::nazar:

evet hafta sonları özellikle zıvanadan çıkıyorum ben :30:
p.tesinden beri ama dikkat ediyorum şaşırtıcı bi şekilde çok gidiyo kilo
korkuyom yine nazar değcek diye :9: o nedenle kosssskocaman maşallah :nazar:

günaydın kızlar
maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: melinda cumaya ne olacak bakalım.:1::1:kızlar sabah sporumu yaptım arkasından 240 squatımı da yaptım bacaklarım fena hayırlısıyla yarını da yaparsam programı bitirmiş olacağım:52::52::52::52::52: neymiş bu böyle ya önceki squatımda resmen bacaklarım sızladı allahdan dün dinlenme günümdü yoksa bugün 240 squatı nasıl çekerdim bilmiyorum:50::50::50::50: kızlar sizin nasıl gidiyor squat kaçı çekiyorsunuz?

ben 160 tayken bıraktım :14:
bi ara cesaretimi toplayıp en baştan başlıcam
bu aralar spor da yapmıyorum :50:

evet hafta sonları özellikle zıvanadan çıkıyorum ben :30:
p.tesinden beri ama dikkat ediyorum şaşırtıcı bi şekilde çok gidiyo kilo
korkuyom yine nazar değcek diye :9: o nedenle kosssskocaman maşallah :nazar:

Ahh o h.sonu zıvanadan çıkmalar bende de var :9:

Ben h.içi hiç tartılmıyorum, sadece cumaları tartılıyorum, o yüzden bilemiyorum her gün verip vermediğimi ama muhtemelen vermiyorumdur, zaten haftada 300 gramı zor verebiliyorum :14:

Maşallah canım, nazar değmesin, poponu kaşı :nazar::nazar::nazar:

Iyi geceler kizlaaar
Ben de gunu 940 kalori ile kapattım yesil cay icemedim hic bugun
Yarin 2 bardak iceyimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç böyle olmamıştı çok ilginç. yarın da tartı günü üstelik
ben de çok üzüldüm :14:

ben 160 tayken bıraktım :14:
bi ara cesaretimi toplayıp en baştan başlıcam
bu aralar spor da yapmıyorum :50:

bugün hayırlısıyla programı bitirdim ama 160 dan sonrası zorlamaya başladı ve 220 den sonra neymiş bu squat dedim :52::52::52::52:mahvetti beni ya bir ara yürürken bacaklarım ve kalçam çok acıdı allahdan dinlenme günü vardı sonraki günde dinlendim yoksa devamı zor gelirdi:50::50::50:yapacak olan arkadaşlara başarılar dilerim.bacaklarım ve kalçam taş gibi oldu ama yine de istediğim şekle daha gelmedi squat yapacam yine devam ama günde 5o den fazla değil ve başka kalça hareketleri yapacam:1::1:

Evet ben de çok üzülüyorum, Cimcime yok, Melek yok, Loopdido yok, Dry yok, Orkide yine geliyor arada :14::14::14:

günaydın kızlar sabah sirkeli limonlu suyumu içtim sporumu yaptım squatımı bitirdim :32::32::32::32: hejira canım squat işe yarıyor gerçekten deneyimlerimi melinda da paylaştım ama daha isteğim kalkıklığa gelmedi sanırım 2 ay daha devam etmem lazım kalça hareketlerine istediğim şekle bürünmesi için sen ne yaptın kaçtasın seninde artık yavaş yavaş bitmen lazım senin isteğin şekle geldi mi?

kızlar gerçekten hafta başından beri kimse yok bende çok üzülüyorum nerede bunlar loopdido dry dry melek aramıza dönün artık bıraktınız mı diyeti yoksa?
özledik sizi ve aramızda görmek istiyoruz.hele sen melek sen bizi bir araya topladın ve başı çekiyorsun neredesin umarım iyisinizdir.

Back
X