• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

günaydın kızlar sabah sirkeli limonlu suyumu içtim sporumu yaptım squatımı bitirdim :32::32::32::32: hejira canım squat işe yarıyor gerçekten deneyimlerimi melinda da paylaştım ama daha isteğim kalkıklığa gelmedi sanırım 2 ay daha devam etmem lazım kalça hareketlerine istediğim şekle bürünmesi için sen ne yaptın kaçtasın seninde artık yavaş yavaş bitmen lazım senin isteğin şekle geldi mi?

kızlar gerçekten hafta başından beri kimse yok bende çok üzülüyorum nerede bunlar loopdido dry dry melek aramıza dönün artık bıraktınız mı diyeti yoksa?
özledik sizi ve aramızda görmek istiyoruz.hele sen melek sen bizi bir araya topladın ve başı çekiyorsun neredesin umarım iyisinizdir.

Canım ben bıraktım squatı, jillian la squat bir arada gitmiyor, çok zorlanıyordum, bu kadar zorlamaya gerek yok dedim..
Ama dediğin gibi günde 50 tane yapabilirim ben de, ama fazlası için zorlamam..
Elma sirkeli ballı suya devam ediyorum, faydası oluyor mu bilmiyorum :44:
Onun dışında spora ve kalori saymaya devam :nazar:

ben de kendimi hazır hissettiğimde squatsa baştan başlıcam
spora da başlasam iyi olcak çok saldım kendimi
ama buna rağmen kilo veriyo olmak en azından vicdan azabımı bastırıyo :9:

ben de kendimi hazır hissettiğimde squatsa baştan başlıcam
spora da başlasam iyi olcak çok saldım kendimi
ama buna rağmen kilo veriyo olmak en azından vicdan azabımı bastırıyo :9:

Canım ben bu 6 week six pack ten çok memnunum, spor yaptığımı hissediyorum. Sen de başla istersen :8:

Canım ben bu 6 week six pack ten çok memnunum, spor yaptığımı hissediyorum. Sen de başla istersen :8:

ben başlayıp 20 dk yapıp bırakmıştım sıkıldım diyip
cesaret edemiyom
ama çok ihtiyacım var ona.. karın kası istiyom ben
ama zaman ayıramıyorum üşeniyorum :14:

kızlar ne bu sessizlik nerelerdesiniz:53::53:
bilgisayarım yoktu giremedim kaç gündür nasıl gidiyor diyetler bakım:18:

gecen hafta 3. olmustum ama bu hafta umitsizim.aslinda cok dikkat ettim bu hafta ama umdugum gibi degil.regli olmak uzereyim insallah o yuzdendir.bugunu 1000cal ile kapattim.2lt su ve 45 dk spor.:21:.

ayy kizlar bugun kendimle gurur duydum.markete gitmistim canim bir cikolata istediki sormayin resmen 5 dk abur cubur reyonunda dolandim cok direndim ama almdim sonucta:21: sonra eve gelince 3 adet kuru hurmanin icine biraz kakao serpip yedim.bastirdim o istegimi.ve gercekten geciciymis cikolata krizi hep boyle basarili olurum ins.:32:

ayy kizlar bugun kendimle gurur duydum.markete gitmistim canim bir cikolata istediki sormayin resmen 5 dk abur cubur reyonunda dolandim cok direndim ama almdim sonucta:21: sonra eve gelince 3 adet kuru hurmanin icine biraz kakao serpip yedim.bastirdim o istegimi.ve gercekten geciciymis cikolata krizi hep boyle basarili olurum ins.:32:

süper ben hiç beceremem :1:

Merhaba Melek..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen :confused:

Merhaba Melek..ben de araniza katilmak istiyorum...cok fazla kiloluyum isin kotu yani yuruyemedigim icin tartilamadim kac kilo oldugumu bilmiyorum ama.doksan veya yuz kilo diyolar beni gorenlrr...cok mutsuzum aynalara ve kendime kustum...yardimlarinizi bekliyorum...bugun diyette ikinci gunum...bol su ictim karatay diyetini aynen uyguladim...daha ilk gunden bile agirlik gitti ustumden...kasinti ve kabizlik vardi bugun gecti...ben spor yapamiyorum...tekerlekli sandalyedeyim hic yuruyemedigim icin cok hareketsiz kaldim cok kilo aldim...ustelik masa basi memur olarak calistigim icin insanlardan cok utaniyorum...sizlerden motive bekliyorum arkadaslar...lutfen yorumlar yazin beni takip edin kontrol.edin beni...ben de size yardimci olayim beraber zayiflayalim lutfen :confused:

grup baskani masalmelek arkadasimiz ama bende grup uyesi olarak hosgeldin demek istedim.gecen hafta katildim bende gruba.tebrik ederim karar vermek basarmanin yarisidir.ins devami gelecek ben inaniyorum ve tum kalbimle destekliyorum.:34:

merhaba hoş geldin iyiki geldin çünkü burada birbirimize hep destek oluyoruz doğru yerdesin yani ben takip ederim üstüne bide kaçamak yaparsan sıkıştırırım kızarım da ha ona göre :1: hep birlikte başaracağız azim şart ve istikrar karatay diyetini bilmiyorum inşallah faydasını görürsün :54:

aramıza hoşgeldin :16:
gün içinde uğramaya çalışıp yediklerini, aldığım kalorileri yazarsan seni yönlendiririz çok olmuş ya da gayet ideal gibilerden :16:
her akşam da günü kaç kalori ile kapattığını yazarsın biz genelde öyle yapıyoruz
cumaları da tartı günümüz tartılıp kilomuzu meleğe mesaj olarak yolluyoruz o da tablo yapıyo
uzun süredir çizgimizi bozmadan devam ettik bazen saldık bazen hırslandık o nedenle doğru yerdesin canım :16:

Back
X