- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Teşekkür ederim canım...Sen başladığında kaç kiloydun verebildin mi?
ben 79.2 kiloydum 1 ay bir hafta önce. şimdiki kilomu söylemiyim birazdan masal yazacak sürpriz bozulmasın. inan varya hiç diyette gibi hissetmedim herşeyden yedim içtim ortalama haftada 600-700 gr verdim az ama inş kalıcı olur. zayıflamada sabırsız olmayacaksın. eğer sabırsız olursan istediğin kiloya daha inemediğini görünce diyetten soğuyorsun hevesin kaçıyor falan filan .
az da olsa verdiğin her 1 grama sevineceksin ki motivasyonun düşmeyecek. diyetine devam edeceksin. önemli olan verdiğin kiloların kalıcı olması.
mesela spor konusu da şöyle insan kendine bir spor seçmeli ve onu ömür boyu yapabilmeli. oda çok zor. şimdi ben diyetin yanında ağır bir spor yaparak daha fazla kilo verebilirim ama asıl sorun sonra başlıyor. istediğin kiloya indiğinde bu sporu yapmaktan vazgeçersen kilolar geri gelmeye başlıyor. öyle bi spor yapmalısın ki hiç bırakmamalısın.
senin durumunu tam bilmiyorum ama bi bayan var youtube da videosu da vardı hatta ben bi kere yaptım. oturduğun yerden vücudunu çalıştırtıyor. kollarını omuzlarını sırtını belini falan. youtube açılsın sana bulup linkini yollayayım yapabileceğin şekildeyse denersin bi. . tamam mı ?