- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448

bebişim aklıma bir şey gelmedi ki ne olabilir hep klasik şeyleri bilirim ben ıslak kek poğaça falan![]()
yörenize özel yada gittiğiniz bir yerde yediğiniz nefis bir şey de yok mu ayol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişim aklıma bir şey gelmedi ki ne olabilir hep klasik şeyleri bilirim ben ıslak kek poğaça falan![]()
yörenize özel yada gittiğiniz bir yerde yediğiniz nefis bir şey de yok mu ayol![]()
yöremize özel en özel su böreği var canım![]()
su böreğine bayılırım
o olmaz onu geçen ay yediydik
Başka yok mu![]()
kol böreği yap o zaman canım patatesli![]()
onu hiç denemedim. Börek olarak midye börek yapacağım hem basit hem leziz hem risksiz![]()
midya de çok güzel ama bna hep zor gelir yapmakyanına düşünelim o zaman biz
hazır yufka ile nasıl bana da ver tarifini
bak bunu yapabilrsin çok güzel
Eki Görüntüle 1046178
yalnız kızlar kızacklar bana![]()
hemen veririm bebiş ayıp ettın
kız kızlar bana da kızacak![]()
kuzucuğum bulduklarını linklerle özelden atıver emi![]()
kizlar bugun hareketliymis burasi.ben ancak girebilidim.okudum pasta borek tariflerinizi ama baktim agzimin suyu akiyor hemen son sayfaya gectim968 cal ile tamamladim bugunu ve 2lt su.yarim saatte leslie yaptim.bu arada bugun regl oldum.ins cumaya arti cikmam
![]()
![]()
![]()
böyle bir program varmış kızlar
Eki Görüntüle 1046115
iyiym tatlım sen nasılsınGünaydın bebiş nasılsın?![]()
günaydın kızlar elma sirkeli limonlu suyumu içtim sporumu yaptım şimdi kahvaltı zamanıay kızlar dün siteye giremedim uyuz oldum çok şükür kavuşturana internetten miydi siteden miydi anlamadım.bu arada güzel hamur işi tarifi isteyen varsa ben verebilirim bu konuda elime kimse su dökemez zaten o yüzden alıyorum ya kiloları yapıp da yememek olmuyor
birde şu mekik programına gelince ben zaten her gün 200 mekik çekiyorumdur faydasını da gördüm göbüş baya kayboldu can simitlerim de öyle ama dümdüz olsun istiyorum göbeğim can simitlerim de 50 gr bile kalmasın istiyorum
artık spor da kardiyoyu azalttım kalça ve göbek ağırlıklı çalışıyorum 3 gündür göğüslerim ufaldı sinirim bozuldu fazla kardiyo yok artık hoplayıp zıplarken onlarda gitti
![]()
iyiym tatlım sen nasılsın
can simitlere mekiğin faydası oluyor mu ya benimde küçüldü ama dümdüz değil hala![]()
ben çok baktım ama tam o bölgeyi çalıştıran hareket bulamadım iyi olur varsa sende çok ihtiyacım varcanım mekiğinde faydası oluyor ama onun için daha farklı hareketler var istersen bulayım yollayayım sana linkini...
bana bu lazım
ama çok zorlar bu ya