Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesimi duyan varsa itirafta bulunuyorum: Tam 3 adet içli köfte yedim, ve 1 tane daha yemeyi düşünüyorum.
oooohhh yarasın
ben haftasonu cidden yeme limitimi doldurdum yediklerimi hiç saymayayım
bu hafta açlık grevindeyim![]()
Ohhh yarasın diyeceğine, dur kız daha yeme deseydin daha iyi olurdu sanki bebişim
Hafta sonum normal geçti benim aslında ama kendimi şiş hissediyorum, akşam da iş yerinden arkadaşlarla dışarı çıkacağız, ne yapacağım bilmiyorum![]()
bence arada kaçamak olabilir çünkü sen gayet iyi gidiyosun
ödüllendir kendini bencenasılsa zayıflıyoruz bi şekilde arada bence böyle şeyler hareket katıyo
![]()
Sesimi duyan varsa itirafta bulunuyorum: Tam 3 adet içli köfte yedim, ve 1 tane daha yemeyi düşünüyorum.
kız seni alan yaşadı![]()
kizlar sabah domates salatalik peynir.oglen 1 kase tarhana corbasi salata yedim. az oncede meyveli yogurt la kapattim.dunun cezasini vermeliyim kendime300 ip atladim.31 gunluk mekik programina baslamistim bugun 8.gunumdu 45mekik cektim dusumu aldim suan avakoda maskemi surdum dinleniyorum
![]()
cnm sen perşembeden yap bildirimini olmaz mı ? Cuma günü sevdiceğin geliyor buralara gelemezsinkızlar fırsat olur olmazşimdiden söyleyiyim bildirim yapamayabilirim gördüğünüz gibi cuma büyük gün![]()
niye öyle dedin ki kız?
Kızlar günaydın,
Dün 1500 kalori alarak rekor kırdım
Sabah tartıldım, neyse ki hala 55 kiloyum
Eski düzene geri dönemiyorum bi türlü, şartlar müsade etmiyor. Ne olacak bilmiyorum![]()
günaydınlarrrr
dün uzuuuun bi aranın ardından spor yaptım squats ve mekik programına da baştan başladım
umarım bu gazım devam eder![]()
ohhh cnm ne de güzel yemişsin sen öylecuma günü inş + da çıkmazsın
kız benden çok kilo verme![]()
cnm sen perşembeden yap bildirimini olmaz mı ? Cuma günü sevdiceğin geliyor buralara gelemezsin
hamur işi desen elin yatkın, spor desen aksatmadan, fizik desen o biçim daha ne olsun bebeim o yüzden dedim
günaydın cnm bende de var bir rahatlık bakalım ne olacak
demek sen başlayabildin ben hala başlayamadım kuzu![]()
slm kızlar
Bu sabah sporumu yapmadım hiç halim yoktu yapasım da yoktu öğleden sonra yapacam inşallah yemekten önce: 52:loopdidocum güzel sözlerin için çok teşekkür ederim şımardım bir yerlerim kalktı bak
melindacım tekrar spora başlamana çok sevindim umarım bundan sonra bu kadar ara vermezsin spora zaten belli bir süre spor yapınca bırakman kolay değil vücut arıyor ve eksiklik hissediyorsun
hejiracım bakma sen aldığın kaloriye zaman zaman hepimiz alıyoruz öyle kalori sen kendini cezalandır böyle zamanlarda yediysen eriteceksin de ve spor saatini artır yemeni keski artıya çıkmayasın ben böyle yapıyorum yediğim zamanlar
gerçi bu aralar kilomu koruyorum sabit ne alıyorum ne veriyorum tabi ki arada yediğim için böyle oluyor yoksa 3-5 vermem lazım
Herkes diyor kızım senin yaptığın sporu biz yapsak tığ gibi olduyduk ama bünye alışınca eskisi kadar kolay olmuyor kilo vermesi sadece vücut sıkılaşıyor şekilleniyor taş gibi oluyor ve kilondan çok daha ince gözüküyorsun.Ben artık 36 bedene girebiliyorum şok oldum nasıl bu kiloyla olurum diye ama oldu şu 1.5 kiloyu da versem harika olacak üzerimde acayip baskı var daha zayıflama diye ama olmaz hedefime varacam kimse engel olamaz
![]()
tatlımm sana 59.5 kilo ile zayıflama diyorlar bana 76.8 külo ile zayıflama artık yeter çirkinleşirsin diyolar ama yılmak yokben hissediyom hala ne kadar şişko olduğumu o bana yeter
melekcik gelinceye kadar bende 70 leri bitirmeliyim ya :18::18::18::18: temmuza kadar inş. bitiririm
![]()
tatlımm sana 59.5 kilo ile zayıflama diyorlar bana 76.8 külo ile zayıflama artık yeter çirkinleşirsin diyolar ama yılmak yokben hissediyom hala ne kadar şişko olduğumu o bana yeter
melekcik gelinceye kadar bende 70 leri bitirmeliyim ya :18::18::18::18: temmuza kadar inş. bitiririm
![]()
canım bunlar benim balık etli olmama alışmışlar zayıf halim gariplerine gidiyor benden konuşurken bile eski halin daha iyiydi yeter yüzün çöktü kalçan kayboldu eskiden şöyleydin böyleydin diyorlar diyorum sanki nuh zamanından bahsediyorsunuzben hedefime ineyim de bir bakarız yeterli geliyor mu bana gelmiyor mu? ben tekrar 60 lı rakamları görmek istemiyorum onun için bir iki kilo alacağımı da düşünüp ona göre vermem lazım...
kızlar bu arada 1 saat 5 dk sporumu da yaptım içim rahatladıcanım inşallah verirsin temmuza daha çok var hem sıcaklar da artacak daha hızlı kilo verirsin
![]()
ah cnm ya maşallah gerçekten sana . Bende verebilsemde altmışlara kadar verebilsem. :18::18::18:
sizlerin sayesinde kilo vereceğime inanıyorum. Lütfen kopmayalım yoksa naparım![]()
slm kızlar
Bu sabah sporumu yapmadım hiç halim yoktu yapasım da yoktu öğleden sonra yapacam inşallah yemekten önce: 52:loopdidocum güzel sözlerin için çok teşekkür ederim şımardım bir yerlerim kalktı bak
melindacım tekrar spora başlamana çok sevindim umarım bundan sonra bu kadar ara vermezsin spora zaten belli bir süre spor yapınca bırakman kolay değil vücut arıyor ve eksiklik hissediyorsun
hejiracım bakma sen aldığın kaloriye zaman zaman hepimiz alıyoruz öyle kalori sen kendini cezalandır böyle zamanlarda yediysen eriteceksin de ve spor saatini artır yemeni keski artıya çıkmayasın ben böyle yapıyorum yediğim zamanlar
gerçi bu aralar kilomu koruyorum sabit ne alıyorum ne veriyorum tabi ki arada yediğim için böyle oluyor yoksa 3-5 vermem lazım
Herkes diyor kızım senin yaptığın sporu biz yapsak tığ gibi olduyduk ama bünye alışınca eskisi kadar kolay olmuyor kilo vermesi sadece vücut sıkılaşıyor şekilleniyor taş gibi oluyor ve kilondan çok daha ince gözüküyorsun.Ben artık 36 bedene girebiliyorum şok oldum nasıl bu kiloyla olurum diye ama oldu şu 1.5 kiloyu da versem harika olacak üzerimde acayip baskı var daha zayıflama diye ama olmaz hedefime varacam kimse engel olamaz
![]()
![]()
Bana da daha zayıflama diyorlar, eridim bittim herkese göresadece sevgilim benimle aynı fikirde..
![]()