• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

ya seni geçersem :23: :23: :23:
Sen istediğin kiloya gel de beni geç kuzum, rekabetimiz artar kız hem :27::27::27:
Hımmm napalım kısmet artık 49 kiloya ve sıkılaşmış vücuduma dönersem inşallah hava atarken sana katılabilirim.:15:

53,5 kiloydum kemikli halim
Akşam kemiksiz halimi yazarım.:9:

Bu arada ben Hatice teşekkür ederim ama ben kalori hesabı falan yapmayı bilmiyorum baştan söyleyeyim.:34:
Ben de Didem :38:
İstersen öğretelim. :51::51::51:

Sen istediğin kiloya gel de beni geç kuzum, rekabetimiz artar kız hem :27::27::27:

Ben de Didem :38:
İstersen öğretelim. :51::51::51:
Süper olur :16:
bebeğin var mı?

Yok canım bebek çalışmalarına başladığım için sporu bıraktım ama göbek bebekten önce çıktı:9:
Ramazana girince hızlı bir kilo verdim 55 kiloya yakındım. 53,5 düşünce dünyalar benim oldu.
Bebek oldu olacak derken stres yapıyorum ama bu ayda boş geçti o sebeple artık akışına bıraktım.

Yok canım bebek çalışmalarına başladığım için sporu bıraktım ama göbek bebekten önce çıktı:9:
Ramazana girince hızlı bir kilo verdim 55 kiloya yakındım. 53,5 düşünce dünyalar benim oldu.
Bebek oldu olacak derken stres yapıyorum ama bu ayda boş geçti o sebeple artık akışına bıraktım.

Hemen Diyetarkadaşım a üye oluyorsun, site seni yönlendiriyor zaten. Takıldığın yerde bize başvur.
Yediklerini bir bir yazacaksın oraya. :23::23::23:

akışına bırak cnm stres yapınca olmuyor :18::18::18::18: Çevremdekilerden biliyorum ne zmn akışına bırakıyorlar anında hamile kalıyorlar:52::52::52::52::52::52::52:

Hemen Diyetarkadaşım a üye oluyorsun, site seni yönlendiriyor zaten. Takıldığın yerde bize başvur.
Yediklerini bir bir yazacaksın oraya. :23::23::23:
Teşekkürler yaptım.
İnşallah işe yarar:31:
akışına bırak cnm stres yapınca olmuyor :18::18::18::18: Çevremdekilerden biliyorum ne zmn akışına bırakıyorlar anında hamile kalıyorlar:52::52::52::52::52::52::52:
Kısmet bakalım inşallah dediğin gibi olur.:16:
ben daha yapmıcam bebek :27:

Kızıl sultan elinde sonunda isteyeceksin o zamanda ben diyeceğim benimki büyüdü uykusuz geceler sırası sende diye:9:

Teşekkürler yaptım.
İnşallah işe yarar:31:

Kısmet bakalım inşallah dediğin gibi olur.:16:

Kızıl sultan elinde sonunda isteyeceksin o zamanda ben diyeceğim benimki büyüdü uykusuz geceler sırası sende diye:9:

doğru diyon haticem ama seneye kadar planımda yok
istediğimiz zaman da Allah vermezse diye de korkuyom açıkçası :30:

yapıcan işte :27::27::27: ebek istiyoruz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1::1:

sen benden daha önce evlendin önce sen yap banane :35:

Özgecim korunma konusunda çok dikkatli ol. Birde işin içine girince öğrendim ki öyle ha diyince de olmuyor. Bu yüzden fazla beklememek lazım.:34:

Özgecim korunma konusunda çok dikkatli ol. Birde işin içine girince öğrendim ki öyle ha diyince de olmuyor. Bu yüzden fazla beklememek lazım.:34:

korunma konusunda dikkatliyim :27:
hap içmiyorum ya hormonlar çok zarar görmemiştir diye düşünüyom ama yaş ilerledi valla
neyse Allah büyük hepimizin gönlüne göre versin inşallah

ama benm yaşım senden küççük sen yapacan işteee tecrübeciklerinide benmle paylaşacan o kadar :27::27::27::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

Bende istediğimizde Rabbim nasip eylemezse diye çok korkuyorum ve endişeleniyorum inş. aratmadan doktor doktor gezdirmeden hayırlısıyla evlat verir bizede tüm isteyenlerede hayırlı zamanlarda inş. :17::16::16::16:

korunma konusunda dikkatliyim :27:
hap içmiyorum ya hormonlar çok zarar görmemiştir diye düşünüyom ama yaş ilerledi valla
neyse Allah büyük hepimizin gönlüne göre versin inşallah

dikkatli ol derken hap vs kullanmamak konusundan bahsediyonuz kızlaarr:23::23::23::23:

Kızlar ben şimdi aranızdaki bekar hatun olarak merak ediyorum, hapsız falan nasıl oluyor, yani en etkili korunma yöntemi hangisi?
Öğreneyim bunları ben de evleneceğim :17::17::17::17:

Kızlar ben şimdi aranızdaki bekar hatun olarak merak ediyorum, hapsız falan nasıl oluyor, yani en etkili korunma yöntemi hangisi?
Öğreneyim bunları ben de evleneceğim :17::17::17::17:

ben 2 ay falan hap kullandım hormonlarım çok etkilenmesin diye
sonra başka bi alete geçtim :27: hani şu şarkısı da olan :52: :9:

Back
X