oyyy kuzucummm ben evlendiğimde eşim vardiyalı çalışıyordu bende çok yoruluyor diye bişi talep etmiyordum kendisinden istiyordumki beraber olduğumuz sınırlı vakittede ev işi falan olmasın oturalım tv izleyelim film izleyelim sohbet edelim falan
1,5 yıldır da aynı iş yerinde sabah 8 akşam 6 çalışıyoruz iş böyle olunca onada görevler vermeye başladım temizlik günümüz c.tesi o tüm evi güçlü kuvvetli kollarıyla süpürür bende arkasından siler toz alırım suyu o alır burada sucu sokaktan geçer alacaksan damacanla apartmanın önünden alır evine getirirsin yada bakkaldan alınır öyle evini kapısına getirmezler
c.tesi günü beraber markete gider alış veriş yaparız sonra pazara gider sebze meyve alırız
bunları kavga ile yaptırmam tatlı dille pohpohlayarak yaptırırım mesela evi süpürdüğünde sen benden daha kuvvetlisin daha temiz süpürüyorsun derdim oda inanırdı şimdi gerçekten kendini vererek yapıyor ve benden iyi süpürüyor

en son beraber yemek yapmayı teklif ettim ben yemeği yapacaktım oda tarhana çorbası küçük bi soğan doğrayıp kavurmasını söyledim soğanları büyük doğramış ve tam öldürmemiş çorba felaketti inanır mısınız

kocaman soğan parçaları vardı içinde önce güldüm sonra ayy çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bundan sonra hasta olursam bi çorba pişirenim yok demicem dedim ve zorla 1 kase içtim
yemekten sonrada hemen çorba tenceresinin içine rondoyu sokup soğanları yok ettim

menemeni artık eşim yapıyor nasıl mı bi hafta sonu çok açız hemen bişi yapıp yememiz lazım bende hadi bana yardım et dedim girdik mutfağa biberleri domatesleri falan hep o doğradı biberleri öldürdü falan bende masayı kurarken yönlendirdim şöle yap böle yap diye menemeni o yapmış oldu o açlıkla bide güzel geldi bize şimdi menemen yapıcam dediğimde dur ben yapıyım benimki daha güzel oluyor diyo bende hiç bozmuyorum evet sen daha güzel yapıyorsun diyorum

en son tatlı yaptık beraber çok basit bi bisküvili tatlı var o bayılıyor hadi yardım et bana dedim oflaya poflaya geldi yanıma beraber yapık 10 dk da vayyy bu bu kadar kolaymıymış bundan sonra kendimde yaparım falan demeler adamda öz güven tavan yaptı
dicem o ki onu yüreklendir bi iş yapınca çocuklardaki gibi takdir et eleştirme böyle yapsan daha iyi olur falan de arada küçük jestler yap falan işi sevsin sonra alışıyorlar o iş onların görevleri oluyor