• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

evet canım ama biliyorum alan beni batırdı sorulara baktım doğrum yok o yüzden biliyorum sonucunu ama artık kısmet nasip:18: kilona çoook sevindim ya çok güzl vermişsin maşallaaaahhhhhhh nazarlardan korusun Rabbim kıızz şimdi dal gibi olmuşsundur ha ohh miss valla darısı başıma artık bu yorgan iğnesi modundan çıksam da bende dal gibi olsam ahh ahh:17::17:

Canım ben eğitim mezunu olduğum için 3 sınavım vardı Dünde alan sınavım vardı. Evet canım doğru biliyon Gy-Gk eğitim sınavlar açıklandı ama ben alan sınavı da eklencek öyle puanım hesaplanacak gerçi hesaplayacak puan bulamayacaklar:1::18::18:

ayyy çoook teşekkür ederim canım:16: sınavının kötü geçmesine çok üzüldüm canım ya:50::50: benim sınavdan sonra içime öküz oturmuş gibi gitmiyor yayılmış oraya:120: oyy gerçekten elimizde avucumuzda kalan bir sürü hayal kırıklığı.... sen yine çalışyorsun özelde ben onu da yapmıyorum faydasız birey oldum oturuyom öylece evde :43::43:

Canım bende uzun zamandır çalışmıyordum sınava hazırlandım ama olmadı bayramdan sonra iş bakmaya başlayacam bende yapcak bir şey yok hayat devam ediyor ve çalışmak zorundayım:50::50::50: Umarım kısa zamanda iyi ve hayırlı bir iş bulurum da çalışmaya başlarım.

gazada gelmiyor yaaa :45::45: canım bugün pazartesi önümüzde 5. gün var ve sen benden öndesin silkelen kendine gel
Silkeleniyorum şu an, sinsi sinsi ilerlemeyi planlıyorum :27::27::27::27:
Canım bende uzun zamandır çalışmıyordum sınava hazırlandım ama olmadı bayramdan sonra iş bakmaya başlayacam bende yapcak bir şey yok hayat devam ediyor ve çalışmak zorundayım:50::50::50: Umarım kısa zamanda iyi ve hayırlı bir iş bulurum da çalışmaya başlarım.
Canımcım allah yardımcın olsun, inşallah iş bulursun..
İş olarak ne düşünüyorsun?

Kızlar bu atışmanız sinokiyle dry dry ın eski atışmalarını hatırlattı bana güldürdünüz beni çok yaşayın emi :1::1::1::1: canım muhasebeye dönecem yine hiç istemesem de yapacak bir şey ne yapabilirim ki başka? Ona da 1 yıl ara vermiş oldum benim için iyi olmadı bu ara muhasebe sürekli kendini yeniliyor biliyorsun hayırlısı bakalım ne olacak?

Kızlar bu atışmanız sinokiyle dry dry ın eski atışmalarını hatırlattı bana güldürdünüz beni çok yaşayın emi :1::1::1::1: canım muhasebeye dönecem yine hiç istemesem de yapacak bir şey ne yapabilirim ki başka? Ona da 1 yıl ara vermiş oldum benim için iyi olmadı bu ara muhasebe sürekli kendini yeniliyor biliyorsun hayırlısı bakalım ne olacak?

Canım sen nerde yaşıyordun, yani ona göre aklımda olsun, ben de muhasebe yapıyorum, belki bi yerlerden kulağıma çalınır...

bakk sennn sinsi sinsi :53: cumaya görüşürüz cicim :1::1: gerçi R dönemim olacak ama ben idamı devam ettireyim yine de

bu arada diyet arkadaşıma giriş yapmıyorsun gördüm bugün

İnşallah çoook güzel gönlüne göre bir iş bulursun canım belki atanabilirsin de hejiranın dediği gibi umudunu kaybetme:20: ben kaybettim sen etme bari:1:

bu ortamı çekişmeleri atışmaları çık özlemişim

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım sen nerde yaşıyordun, yani ona göre aklımda olsun, ben de muhasebe yapıyorum, belki bi yerlerden kulağıma çalınır...

canım ben İstanbul Bahçelievlerdeyim sen karşıdaydın sanırım oradan bizim yakaya biraz zor ama teşekkür ederim yine de düşündüğün için kocaman öptüm mucukss.

İnşallah çoook güzel gönlüne göre bir iş bulursun canım belki atanabilirsin de hejiranın dediği gibi umudunu kaybetme:20: ben kaybettim sen etme bari:1:

bu ortamı çekişmeleri atışmaları çık özlemişim

Canım benim benimde umudum yok 66 puanla hiç bir yere yerleşeceğimi sanmıyorum:50::50::50: taban puan en az 7o biliyorsun.Artık özel sektörden gönlüme göre bir iş bulabilirsem ne ala kısmet bakalım.

1 kilo patlıcan ,yarım kilo kıyma 2-3 tane domates 8-10 tane yeşil biber ince olandan pulbiber karabiber kimyon tuz 1 kaşık biber 1 kaşık domates salçası köfte içi için biraz bayat ekmek ya da tuzsuz etimek rondodan geçirirsin pratik oluyor.1 yumurta biraz maydonoz kürdan.

Yapılışı :patlıcanların kabuklarını soy ve yarım saat tuzlu suda beklet ki acısı çıksın.Bu arada içinin köftesini hazırla (ayrıntılı yazacam burada köftem güzel olmuyor demişsin önceki yazılarında) kıymayı bir tepsiye koy üzerine hazırladığın rondodan geçirdiğin etimekleri dök 4-5 etimek yetiyor sonra 1 er tatlı kaşığı pul biber karabiber ve kimyon ekle tuzunu ekle 1 yumurta kır ince doğranmış maydonozlarını ekle ve bunu yoğurup küçük köfteler yap.Bunlar bir kenarda beklesin şimdi tuzda beklettiğin patlıcanları biraz sıkarak suyunu al ve uzun uzun 4 parça diklemesine kes.Yağı tavaya koy bunları pembeleşecek kadar arkalı önlü pişir.arkasından köftelerini de çok pişirmeden sadece pembeleşsin pişir.Şunuda diyeyim bunların altına kağıt havlu koyarsan yağını emer ve fazla yağlı olmaz.gelelim işin asıl önemli ve görsel kısmına uzunlamasına kestiğin patlıcanı al önüne arasına 1 köfte koy ve rulo şeklinde sar.1 tane kürdan al biberleri 1 parmak uzunluğunda eşit şekilde kes yine domatesi de küçük küp yada uzunlamasına kes kürdana önce bir biber tak sonra çaprazlamasına 2.biberi tak kurdale gibi olacak üzerine de domatesi tak sonra kürdanı ruloya sapla sabitlensin. bir tepsi al ona uygun ve hepsini bu şekilde yaparak diz tepsine. En son 1 tatlı kaşığı biber salçası ve 1 tatlı kaşığı domates salçasını 2 bardak suya ekle ve güzel bir çırp içine biraz tuz çok az karabiber ve tuz ekle bunu küçük bir tencerede biraz kaynat ve en son tepsinin üzerine dök ve fırına ver biberler ve domatesler pişine kadar fırında pişir. Afiyet olsun yap beğenmezlerse tabi patlıcan sevmiyolarsa o ayrı beğenmediler de harika oluyor.yanına pilav yap ister sade ister domatesli nasıl istersen
çorba olarak mercimek ya da ezo gelin olabilir.birde salata al sana iftar menüsü :)

Ayy cnm ne güzel açıklamışsın çok teşekkür ederim. Bu akşam için kocişim etli mantar sote yapabilir miyiz diyince kıramadım:17::17::17::17::17:
İnş ben bu tarifi en kısa zamanda yapıp deneyeceğim. Seni de yordum hakkını helal et lütfen :16::16::16::16:

evet canım ama biliyorum alan beni batırdı sorulara baktım doğrum yok o yüzden biliyorum sonucunu ama artık kısmet nasip:18: kilona çoook sevindim ya çok güzl vermişsin maşallaaaahhhhhhh nazarlardan korusun Rabbim kıızz şimdi dal gibi olmuşsundur ha ohh miss valla darısı başıma artık bu yorgan iğnesi modundan çıksam da bende dal gibi olsam ahh ahh:17::17:

Canım ben eğitim mezunu olduğum için 3 sınavım vardı Dünde alan sınavım vardı. Evet canım doğru biliyon Gy-Gk eğitim sınavlar açıklandı ama ben alan sınavı da eklencek öyle puanım hesaplanacak gerçi hesaplayacak puan bulamayacaklar:1::18::18:

ayyy çoook teşekkür ederim canım:16: sınavının kötü geçmesine çok üzüldüm canım ya:50::50: benim sınavdan sonra içime öküz oturmuş gibi gitmiyor yayılmış oraya:120: oyy gerçekten elimizde avucumuzda kalan bir sürü hayal kırıklığı.... sen yine çalışyorsun özelde ben onu da yapmıyorum faydasız birey oldum oturuyom öylece evde :43::43:

tatlım herşeyin hayırlı Rabbim emeklerinizin karşılığını inş hayırlısı ile verir. Üzülmeyin lütfen. Sen 1. lisans sınavından kaç aldın ki :26::26::26:

günaydın kızlarrr yaa benim kilom sapıttı dünkü kilomla bugünkü kilom arasında 600 gr fark var bu farkı yaratacak bir şey yemedim ki kafam karıştı yaa niye böyle oldu diye düşünüyorum R dönemine 2 gün var ondan olabilebilir mi?

günaydın herkese :54:
Günaydın canımmmm :16::16:

nasılsın?

günaydın kızlarrr yaa benim kilom sapıttı dünkü kilomla bugünkü kilom arasında 600 gr fark var bu farkı yaratacak bir şey yemedim ki kafam karıştı yaa niye böyle oldu diye düşünüyorum R dönemine 2 gün var ondan olabilebilir mi?

Günaydın dadlım :16::16::16:

Kilo sapıtma bendede oluyor helede R dönemlerinde çok fark olarak meydana geliyor. Kesinlikle R olduğu için. R dönemini hafif atlatıp bol sıvı tüketerek geçirirsen bittiğinde kilon acaip gitmiş oluyor test edilmiştir. :51::51::51:

Günaydın canımmmm :16::16:

nasılsın?

Günaydın dadlım :16::16::16:

Kilo sapıtma bendede oluyor helede R dönemlerinde çok fark olarak meydana geliyor. Kesinlikle R olduğu için. R dönemini hafif atlatıp bol sıvı tüketerek geçirirsen bittiğinde kilon acaip gitmiş oluyor test edilmiştir. :51::51::51:

iyiyim canımmm
sadece bayram tatilinin 9 gün olmasını çok istiyorum :27:

Günaydın kızlar..

Bu haftanın bir an önce bitmesini istiyorum, çok sıkıldım çalışmaktan, azıcık dinlenceye ihtiyacım var :31::31::31:

Ben bayramdan sonraki perşembe ve cuma için de izin almıştım, Ozan'la Büyükada'da kalacaktık 2 gün 1 gece, ondan da vazgeçtim bütün keyfim kaçtı, kendimi çok mutsuz hissediyorum.:ssz::ssz::ssz:

iyiyim canımmm
sadece bayram tatilinin 9 gün olmasını çok istiyorum :27:

Kuzum moralini bozmuş gibi olmayayım ama 9 gün olmayacakmış:ssz::ssz::ssz::ssz: Haberlerde okudum :ssz::ssz::ssz::ssz:

Günaydın kızlar..

Bu haftanın bir an önce bitmesini istiyorum, çok sıkıldım çalışmaktan, azıcık dinlenceye ihtiyacım var :31::31::31:

Ben bayramdan sonraki perşembe ve cuma için de izin almıştım, Ozan'la Büyükada'da kalacaktık 2 gün 1 gece, ondan da vazgeçtim bütün keyfim kaçtı, kendimi çok mutsuz hissediyorum.:ssz::ssz::ssz:

Günaydın cnm hayırdır nen var :26::26::26:

Neden iptal ettin sevdiceğinle aranda sorun mu oldu :ssz::ssz:
Kız yoksa sakallarını kestirdi diye adamdan soğudun mu :27::27::27::27::27::27::27:

Kuzum moralini bozmuş gibi olmayayım ama 9 gün olmayacakmış:ssz::ssz::ssz::ssz: Haberlerde okudum :ssz::ssz::ssz::ssz:

Kız yoksa sakallarını kestirdi diye adamdan soğudun mu :27::27::27::27::27::27::27:

Sorun şu; Ozan her şeyi benden bekliyor, yani ben araştıracağım, ben bulacağım, ben rezervasyon yaptıracağım, o da hop diye üstüne konacak. Tabii ben bunları dile getirdiğimde sorun çıkıyor, suçunu kabul etmiyor, e ben de çalışıyorum her dakikamı ayıramıyorum bu işler için...
Ben de hevesimin kaçtığını ve o iki günlük iznimi de geri çekeceğimi söyledim.
Ama şu anda içim içimi yiyor, sonra da tatil bittikten sonra pişmanlık duymaktan korkuyorum :31::31::31:

evet biliyom ama bi umut bekliyom yine de
B. Arınç ile tayyibin arası iyi değil ya belki Arınç'ı yalanlar diye :27:

Back
X