• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Yazıyorum türkçe mealini :)

İçinden doğru sevdim seni
Bakışlarından doğru sevdim de
Ağzındaki ıslaklığın buğusundan
Sesini yapan sözcüklerinden sevdim bir de
Beni sevdiğin gibi sevdim seni
Kar bırakılmış karanlığından.

Hmmm çok romantik :)

Canımcım çok teşekkür ederim, allah herkese benimki gibi bir aile nasip etsin, onlar hayatımda olduğu sürece hep çok mutluyum, doğum günümde onların sayesinde çok güzel geçti :)

Maşallah size :)

dün eğitimdeydim bugün de eğitimdeyim hiç gelemiyorum buraya
çok yorgunum yaaa, regl de tam sökülemedi patlamak üzereyim
hepinizi öpüyorum
didoş doğum günün kutlu olsun kuzum, hep beraber nice senelerimiz olsun

Tatlım kolay gelsin :)
İnş R bugün sökülürde rahat edersin :D

Kızlar günaydın nasılsınız?
Dün çok yedim bugün acaip şişim :(

günaydın canımm off izin yaklaştıkça günler geçmiyor bu hafta bir an önce bitsin istiyorum :(((

yee canım yeee cuma günü pofuduğuna çemkirirsin senin yüzünden diye

dün eğitimdeydim bugün de eğitimdeyim hiç gelemiyorum buraya
çok yorgunum yaaa, regl de tam sökülemedi patlamak üzereyim
hepinizi öpüyorum
didoş doğum günün kutlu olsun kuzum, hep beraber nice senelerimiz olsun
Teşekkür ederim canım benim :)
Sana iyi koşturmacalar, reglin de sökülür inş. bir an önce..

Ben de bu gece regl olur gibi oldum ama sökülmüyor benimki de :( karnım da çok ağrıyor.

Yazıyorum türkçe mealini :)

İçinden doğru sevdim seni
Bakışlarından doğru sevdim de
Ağzındaki ıslaklığın buğusundan
Sesini yapan sözcüklerinden sevdim bir de
Beni sevdiğin gibi sevdim seni
Kar bırakılmış karanlığından.

şiir güzelmiş canım Allah saadetinizi bozmasın nüfusta benimde doğum günüm 10 ağustos yazıyor aslında 28 şubat çakma doğum günümde piştiyiz:)

Çoklu alıntıyı nasıl yaptın kızımmmmmm? :O
Ayy kırk yılda bir sizin yapamadığınız benim yaptığım birşey oldu çok sevindirik oldum ayol :D:D:D
kız çoklu alıntı yapmışın tebrikler :D çözmüşsün olayı
Sağ ol bebiş ::D
günaydın canımm off izin yaklaştıkça günler geçmiyor bu hafta bir an önce bitsin istiyorum :(((

yee canım yeee cuma günü pofuduğuna çemkirirsin senin yüzünden diye
Evet bencede çemkiricem pofudukuma :D:D:D
Amin bebişim amin :) ama Ozan'a gıcığım bu aralar..
Senin de çakma doğum günün kutlu olsun zaman :p:p:p
Hayırdır kız ne oldu ?

Kızlar cevaplaya tıklayın yazma yerine geliyor ona cevap yazın sonra diğer istediğiniz alıntıya cevaplaya tıklatın oda aşağıya geliyor öyle öyle tek tek alıntılanıyor :D:D:D
Berbat anlattım :D

Ayy kırk yılda bir sizin yapamadığınız benim yaptığım birşey oldu çok sevindirik oldum ayol :D:D:D

Hayırdır kız ne oldu ?

Kızlar cevaplaya tıklayın yazma yerine geliyor ona cevap yazın sonra diğer istediğiniz alıntıya cevaplaya tıklatın oda aşağıya geliyor öyle öyle tek tek alıntılanıyor :D:D:D

dün söyleniyordun ilk çözen sen oldun :))

Hayırdır kız ne oldu ?

sen yeee sonrada suçlu pofuduk olsun :confused:

evet çok havalıyım (H)
Gözlüklü sakız şişiren smilemm nerde yaaa :mad::mad::mad::mad::mad::mad::eek::eek::eek::eek::eek:

bence zamanla smileler çoğalır

Hayırdır kız ne oldu ?

Ay sağol kuzucuğum :)

neden gıcıksın ??
Bazı şeyleri çok batmaya başladı son günlerde..

adam romantik romantik hediyeler yapmış işte sana hediyesini kendi emekleriyle hazırlamış bence sen şu rüya işini çok kafaya taktın
Canım rüyadan değil ya, hediyesi de çok güzeldi ama nerdeyse 5 yıllık bi ilişki için hafif buldum :(
Kendimi özel hissettirmedi bana d.günümde.
Ayrıca başka şeylerde var :confused::confused:

sen yeee sonrada suçlu pofuduk olsun :confused:

:D:D:D:D:D
Canım ya ben çemkirince kuzu gibi oluyor çok tatlı oluyor :D:D:D:D

bence zamanla smileler çoğalır
Zaten çoğalması lazım bu ne 2 3 tane smle :@
Canım rüyadan değil ya, hediyesi de çok güzeldi ama nerdeyse 5 yıllık bi ilişki için hafif buldum :(

Bizimle paylaşabilirsin kuzu :((

çok ince bir düşünce olmuş. Benim pofidiğim böyle ince şeyler düşünemez mesela :D

Ama doğum günü hediyesine ek olarak o günü tamamen birlikte geçirebilirdiniz. Çiçek ve kalpli çikulatalarda size eşlik etseymiş daha bir janjanlı olurdu sanki.

Birde biz bayanlar galiba bu tarz günlerde çok fazla ilgi istiyoruz. Biz uğraşıp haftalar öncesinden ince detaylarla düşünüp kafa patlatıyoruz onlar daha hafif geçince içimize sinmiyor sanki :D

canım herşey maddiyata bakıyor o sana manevi yönü kuvvetli bi hediye vermeyi tercih etmiş belki maddi olarak sıkışıktır yada sana şirin emek harcanmış ve duygularını ifade eden romantik bi hediye vermek istemiştir

canım herşey maddiyata bakıyor o sana manevi yönü kuvvetli bi hediye vermeyi tercih etmiş belki maddi olarak sıkışıktır yada sana şirin emek harcanmış ve duygularını ifade eden romantik bi hediye vermek istemiştir
evet olabilir .
Hem bu çocuk çalışmıyor didoş maddi olarak gerçekten sıkışık olma ihtimali yüksek.

Back
X