• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın herkeseee
bol kalorili bi haftasonu geçirdim :KK12:

Günaydın kızlar

Özgem sana eşlik etmiş olabilirim.:KK72:

Kızlar herkeslere günaydın :p

O kadar bol kalorili bir hafta sonu geçirdim ki bu sabah tartılmaya korktum...

Cuma günü 1 haftalık izine ayrılıyorum, cumartesi direksiyon sınavım var, pazar günü de Marmaris'e yolcuyum :cool:
Şu direksiyon sınavı için bana dua edin nolur, ilk sınavda geçmek istiyorum.

Cuma günü 1 haftalık izine ayrılıyorum, cumartesi direksiyon sınavım var, pazar günü de Marmaris'e yolcuyum :cool:

Ayy cnm inş. geçersin de kurtulursun :KK49::cool::cool:

Güzel bir tatil seni bekliyor anladığım kadarıyla :KK60::KK60::KK60:

Didoş gitmeden benim tatilede bir el ataydın eiydi :KK57::KK57::KK57::KK57::cry:

Ayy cnm inş. geçersin de kurtulursun :KK49::cool::cool:

Güzel bir tatil seni bekliyor anladığım kadarıyla :KK60::KK60::KK60:

Didoş gitmeden benim tatilede bir el ataydın eiydi :KK57::KK57::KK57::KK57::cry:
Teşekkür ederim kuzum.
Kardeşcazımla gideceğiz tatile, güzel geçmesini umuyoruz.

Sen tam olarak nasıl bir tatil istediğini bana söyle, bugün öğleden sonra bakarım :cool:

Cuma günü 1 haftalık izine ayrılıyorum, cumartesi direksiyon sınavım var, pazar günü de Marmaris'e yolcuyum

Günaydın canım
Sınava girdiğinde mümkün mertebe sakin ol.
Yanında kimse yokmuş gibi düşünüp sürmeye çalış başaracağına inan ve alda kutlayalım. :cool:

Teşekkür ederim kuzum.
Kardeşcazımla gideceğiz tatile, güzel geçmesini umuyoruz.

Sen tam olarak nasıl bir tatil istediğini bana söyle, bugün öğleden sonra bakarım :cool:

Ayy kuzum birtanesin sen :KK60::KK60::KK22::KK22:

Çanakkale de Ekim ayı içerisinde Çanakkale ilini gezerken konaklayabileceğimiz güzel bir otel de kalmak istiyorum. 4 gece 5 gün kalabiliriz bir aksilik çıkmazsa. Küveti olmasını da istiyorum :KK60::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
Bir kaç otel baktım ama daha önce hiç otelde kalmadığım için bir sonuca varamadım doğrusu :KK14::KK14::KK14:
Bu arada havuz değilde denize yakın olabilir hava soğuk olsa bile sahile inip yürüyebiliriz kocişimle :KK60::KK60::KK60:

Ayy inş güzel bir otel bulabiliriz :KK17::KK17::KK17:

Ayy kuzum birtanesin sen :KK60::KK60::KK22::KK22:

Çanakkale de Ekim ayı içerisinde Çanakkale ilini gezerken konaklayabileceğimiz güzel bir otel de kalmak istiyorum. 4 gece 5 gün kalabiliriz bir aksilik çıkmazsa. Küveti olmasını da istiyorum :KK60::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
Bir kaç otel baktım ama daha önce hiç otelde kalmadığım için bir sonuca varamadım doğrusu :KK14::KK14::KK14:
Bu arada havuz değilde denize yakın olabilir hava soğuk olsa bile sahile inip yürüyebiliriz kocişimle :KK60::KK60::KK60:

Ayy inş güzel bir otel bulabiliriz :KK17::KK17::KK17:
Fiyat aralığını öğrenebilir miyim acaba kuzum?

3 gece cnm sadece konaklama için
1500 tl maksimum fiyatımız daha uygun güzel yer bulabilsek daha memnun kalırız sanırım :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
Canım ETS tur veya Jolly Tur ya da Anı Tur bunlar gibi tur şirketlerinin sitelerine gir, gideceğiniz tarihleri ve günü gir, çanakkale diye arattır. Karşına bir çok seçenek çıkar, yolu da tur şirketinden halledersiniz.
Ben bu şekilde ayarlıyorum tatillerimizi.

Canım ETS tur veya Jolly Tur ya da Anı Tur bunlar gibi tur şirketlerinin sitelerine gir, gideceğiniz tarihleri ve günü gir, çanakkale diye arattır. Karşına bir çok seçenek çıkar, yolu da tur şirketinden halledersiniz.
Ben bu şekilde ayarlıyorum tatillerimizi.

Canım bnm çok teşekkür ederim. Yordum seni. İnş. güzel bir yer bulabilirim :oops::oops::oops:

Bu arada yarım pansiyon kahvaltı + akşam yemeği dimi :cool:

Canım bnm çok teşekkür ederim. Yordum seni. İnş. güzel bir yer bulabilirim :oops::oops::oops:

Bu arada yarım pansiyon kahvaltı + akşam yemeği dimi :cool:
Ben sana yardımcı olmak için baktım da baya seçenek var, hangisini buraya kopyala yapıştır yapacağımı bilemedim.
Evet yarım pansiyon dediğin gibi, tam pansiyon 3 öğün oluyor, her şey dahil de çay/snack saatleriyle birlikte oluyor.

Ben sana yardımcı olmak için baktım da baya seçenek var, hangisini buraya kopyala yapıştır yapacağımı bilemedim.
Evet yarım pansiyon dediğin gibi, tam pansiyon 3 öğün oluyor, her şey dahil de çay/snack saatleriyle birlikte oluyor.

Tşk ederim kuzu çok makbule geçti bu bilgiler. :KK60::KK60::KK60:

Kızlar günaydın :KK76::KK76::KK76: nerelerdesiniz ?
Ne kadar boşladınız burayı aşk olsun. Tamam tatiller vs derken iyice koptu herkes ama biz tatile çıkmayanlar nerede :KK11::KK11:

Kızlar günaydın :KK76::KK76::KK76: nerelerdesiniz ?
Ne kadar boşladınız burayı aşk olsun. Tamam tatiller vs derken iyice koptu herkes ama biz tatile çıkmayanlar nerede :KK11::KK11:
Canım günaydın.
Moralim çok bozuk, cumaya göre tam 800 gram fazla çıkıyorum tartıda. Bir de tatile gideceğim yani, orada da alacağım yüzde bimilyon.. Napıcam ben ya :KK51:

Canım günaydın.
Moralim çok bozuk, cumaya göre tam 800 gram fazla çıkıyorum tartıda. Bir de tatile gideceğim yani, orada da alacağım yüzde bimilyon.. Napıcam ben ya :KK51:
tatlım şu 3 günü iyi değerlendir 800 gramı ver tatilde de hiç takma sanki her zmn tatilemi gidiyorsun gelince vermeye devam ederiz . Şahsen ben öyle yapacağım :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK25:

Back
X