- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın herkeseee
bol kalorili bi haftasonu geçirdim![]()
Günaydın kızlar
Özgem sana eşlik etmiş olabilirim.![]()
Kızlar herkeslere günaydın
O kadar bol kalorili bir hafta sonu geçirdim ki bu sabah tartılmaya korktum...
Cuma günü 1 haftalık izine ayrılıyorum, cumartesi direksiyon sınavım var, pazar günü de Marmaris'e yolcuyum
Şu direksiyon sınavı için bana dua edin nolur, ilk sınavda geçmek istiyorum.
Teşekkür ederim kuzum.Ayy cnm inş. geçersin de kurtulursun
Güzel bir tatil seni bekliyor anladığım kadarıyla
Didoş gitmeden benim tatilede bir el ataydın eiydi![]()
Kızlar herkeslere günaydın
O kadar bol kalorili bir hafta sonu geçirdim ki bu sabah tartılmaya korktum...
Cuma günü 1 haftalık izine ayrılıyorum, cumartesi direksiyon sınavım var, pazar günü de Marmaris'e yolcuyum
Şu direksiyon sınavı için bana dua edin nolur, ilk sınavda geçmek istiyorum.
Teşekkür ederim kuzum.
Kardeşcazımla gideceğiz tatile, güzel geçmesini umuyoruz.
Sen tam olarak nasıl bir tatil istediğini bana söyle, bugün öğleden sonra bakarım![]()
Fiyat aralığını öğrenebilir miyim acaba kuzum?Ayy kuzum birtanesin sen
Çanakkale de Ekim ayı içerisinde Çanakkale ilini gezerken konaklayabileceğimiz güzel bir otel de kalmak istiyorum. 4 gece 5 gün kalabiliriz bir aksilik çıkmazsa. Küveti olmasını da istiyorum
Bir kaç otel baktım ama daha önce hiç otelde kalmadığım için bir sonuca varamadım doğrusu
Bu arada havuz değilde denize yakın olabilir hava soğuk olsa bile sahile inip yürüyebiliriz kocişimle
Ayy inş güzel bir otel bulabiliriz![]()
Kaç gün peki? Yol dahil 1500 mü, yoksa sadece konaklama için mi?cnm 1500 tl ye kadar düşünüyoruz cnm![]()
3 gece cnm sadece konaklama içinKaç gün peki? Yol dahil 1500 mü, yoksa sadece konaklama için mi?
Canım ETS tur veya Jolly Tur ya da Anı Tur bunlar gibi tur şirketlerinin sitelerine gir, gideceğiniz tarihleri ve günü gir, çanakkale diye arattır. Karşına bir çok seçenek çıkar, yolu da tur şirketinden halledersiniz.3 gece cnm sadece konaklama için
1500 tl maksimum fiyatımız daha uygun güzel yer bulabilsek daha memnun kalırız sanırım![]()
Canım ETS tur veya Jolly Tur ya da Anı Tur bunlar gibi tur şirketlerinin sitelerine gir, gideceğiniz tarihleri ve günü gir, çanakkale diye arattır. Karşına bir çok seçenek çıkar, yolu da tur şirketinden halledersiniz.
Ben bu şekilde ayarlıyorum tatillerimizi.
Ben sana yardımcı olmak için baktım da baya seçenek var, hangisini buraya kopyala yapıştır yapacağımı bilemedim.Canım bnm çok teşekkür ederim. Yordum seni. İnş. güzel bir yer bulabilirim
Bu arada yarım pansiyon kahvaltı + akşam yemeği dimi![]()
Ben sana yardımcı olmak için baktım da baya seçenek var, hangisini buraya kopyala yapıştır yapacağımı bilemedim.
Evet yarım pansiyon dediğin gibi, tam pansiyon 3 öğün oluyor, her şey dahil de çay/snack saatleriyle birlikte oluyor.
Canım günaydın.Kızlar günaydınnerelerdesiniz ?
Ne kadar boşladınız burayı aşk olsun. Tamam tatiller vs derken iyice koptu herkes ama biz tatile çıkmayanlar nerede![]()
tatlım şu 3 günü iyi değerlendir 800 gramı ver tatilde de hiç takma sanki her zmn tatilemi gidiyorsun gelince vermeye devam ederiz . Şahsen ben öyle yapacağımCanım günaydın.
Moralim çok bozuk, cumaya göre tam 800 gram fazla çıkıyorum tartıda. Bir de tatile gideceğim yani, orada da alacağım yüzde bimilyon.. Napıcam ben ya![]()
Ne dikkat etmesi, yedim pilavı döneritatlım şu 3 günü iyi değerlendir 800 gramı ver tatilde de hiç takma sanki her zmn tatilemi gidiyorsun gelince vermeye devam ederiz . Şahsen ben öyle yapacağım![]()
Ohh ye bakalım o tatilde göbüşün pörtleyince kızkardeşinin omzunda ağlarsın artıkNe dikkat etmesi, yedim pilavı döneri![]()
Göbüşüm pörtledi zaten iyice, kendimi çok çaresiz ve mutsuz hissediyorumOhh ye bakalım o tatilde göbüşün pörtleyince kızkardeşinin omzunda ağlarsın artık![]()