Slm kızlar
uzun zamandır aranıza gelememiştim ama kimsede beni merak etmemiş demek ki yokluğum belli olmuyor

gelmesem de olurmuş.Neyse kilomda değişiklik yok 59 kiloyum yine kilomu koruyorum sporumu ihmal etmiyorum hiç düzenli yapıyorum diyette yapmıyorum her şeyden yiyorum.Uzun süre aranıza gelmedim çünkü çok yoğundum daha önce size demiştim takı yapıyorum ve satıyorum diye baya bir sipariş geldi şu son 1 ayda onları yetiştirmeye çalıştım daha da var yapacağım sipariş inşallah onları da kısa sürede bitiririm.Gelmediğim süreden beri yazılan tüm yazıları okudum dry dry aramıza dönmüş hejira ve 34bta arkadaşlarımız tatilden dönmüş biraz kilo alanlar var aramızda ama olsun verirler ben inanıyorum yeter ki sabredip azmetsinler ben gelemedim ama kilomu da korudum ve 58 den aşağıya düşmeyi düşünmüyorum ve 1 kilo fazlalığı takmıyorum çünkü spor yaptığımdan zaten 55 gibi duruyorum vücudum sıkı neyse kızlar çok konuştum hepinizi öpüyorum ara ara yine uğramaya çalışacam mucuksss..
uzun zamandır aranıza gelememiştim ama kimsede beni merak etmemiş demek ki yokluğum belli olmuyor