Kalori Arkadaşım

Slm kızlar
uzun zamandır aranıza gelememiştim ama kimsede beni merak etmemiş demek ki yokluğum belli olmuyor:mad::mad::mad::mad: gelmesem de olurmuş.Neyse kilomda değişiklik yok 59 kiloyum yine kilomu koruyorum sporumu ihmal etmiyorum hiç düzenli yapıyorum diyette yapmıyorum her şeyden yiyorum.Uzun süre aranıza gelmedim çünkü çok yoğundum daha önce size demiştim takı yapıyorum ve satıyorum diye baya bir sipariş geldi şu son 1 ayda onları yetiştirmeye çalıştım daha da var yapacağım sipariş inşallah onları da kısa sürede bitiririm.Gelmediğim süreden beri yazılan tüm yazıları okudum dry dry aramıza dönmüş hejira ve 34bta arkadaşlarımız tatilden dönmüş biraz kilo alanlar var aramızda ama olsun verirler ben inanıyorum yeter ki sabredip azmetsinler ben gelemedim ama kilomu da korudum ve 58 den aşağıya düşmeyi düşünmüyorum ve 1 kilo fazlalığı takmıyorum çünkü spor yaptığımdan zaten 55 gibi duruyorum vücudum sıkı neyse kızlar çok konuştum hepinizi öpüyorum ara ara yine uğramaya çalışacam mucuksss..

benim buzdolabında en çok yeri lor peynirleri kaplıyor şu aralar nasıl azaltabilirim diye düşünüyorum kara kara

tatlım üzerine yumurtada kırılmıyor mu?

Slm kızlar
uzun zamandır aranıza gelememiştim ama kimsede beni merak etmemiş demek ki yokluğum belli olmuyor:mad::mad::mad::mad: gelmesem de olurmuş.Neyse kilomda değişiklik yok 59 kiloyum yine kilomu koruyorum sporumu ihmal etmiyorum hiç düzenli yapıyorum diyette yapmıyorum her şeyden yiyorum.Uzun süre aranıza gelmedim çünkü çok yoğundum daha önce size demiştim takı yapıyorum ve satıyorum diye baya bir sipariş geldi şu son 1 ayda onları yetiştirmeye çalıştım daha da var yapacağım sipariş inşallah onları da kısa sürede bitiririm.Gelmediğim süreden beri yazılan tüm yazıları okudum dry dry aramıza dönmüş hejira ve 34bta arkadaşlarımız tatilden dönmüş biraz kilo alanlar var aramızda ama olsun verirler ben inanıyorum yeter ki sabredip azmetsinler ben gelemedim ama kilomu da korudum ve 58 den aşağıya düşmeyi düşünmüyorum ve 1 kilo fazlalığı takmıyorum çünkü spor yaptığımdan zaten 55 gibi duruyorum vücudum sıkı neyse kızlar çok konuştum hepinizi öpüyorum ara ara yine uğramaya çalışacam mucuksss..

cnm hoşgeldin. artık burası o kadar boş kaldıki kimse kimseden haberdar olamıyor herkes gidincede kimin gittiği gelmediği pek anlaşılmıyor :(:(
Takı siparişlerinin olmasına çok sevindim. İnş. daha da çok olurlar.. Kilonu koruyor olmanda harika :)

Slm kızlar

takı mı dedin sen yapıyorsun merak ettim ( kız milleti değilmiyiz işte takı çanta ayakkabı lafı duymayalım ) nerde satıyorsun internette falan mı?

takı mı dedin sen yapıyorsun merak ettim ( kız milleti değilmiyiz işte takı çanta ayakkabı lafı duymayalım ) nerde satıyorsun internette falan mı?

haklısın sinokim ama ben bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmazdım.canım evet takı yapıyorum bileklik küpe yüzük kolye gözlük ipi halhal ve set olarak yaptığım takılar var siparişe göre değişiyor.Ağırlıklı boncuk yapıyorum kum boncuk çek kristali ya da swaroski çalışıyorum isteğe ve fiyata göre takılarım var.Canım internete geçmedim daha ama onu da planlıyorum şuan sadece tanıdıklar ve sattığım bir takıcı var ona veriyorum.

haklısın sinokim ama ben bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmazdım.canım evet takı yapıyorum bileklik küpe yüzük kolye gözlük ipi halhal ve set olarak yaptığım takılar var siparişe göre değişiyor.Ağırlıklı boncuk yapıyorum kum boncuk çek kristali ya da swaroski çalışıyorum isteğe ve fiyata göre takılarım var.Canım internete geçmedim daha ama onu da planlıyorum şuan sadece tanıdıklar ve sattığım bir takıcı var ona veriyorum.

kadınlar kulübünde de satabilirsin satış forumları var

günaydın hatunlarr

nasılsınız bakemm ?? ben her ayın belli dönemlerinde olduğum gibi bu ayda hafif depresyon içersindeyim

günaydın hatunlarr

nasılsınız bakemm ?? ben her ayın belli dönemlerinde olduğum gibi bu ayda hafif depresyon içersindeyim

Günaydın cnm. Hayırdır ne depresyonu bu malesef bende çok ffenayım moralim bozuk kendimi çökmüş hissediyorum :KK61::KK61:
Günaydın kızlar.

Günaydın cnm bu ara çok birr köşene çekilmiş gördüm seni :KK14::KK14::KK14::KK14:

Kızlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Mutsuz, huzursuz :KK57::KK57::cry::cry::cry:

Danışayım mı?:KK17:

Günaydın cnm. Hayırdır ne depresyonu bu malesef bende çok ffenayım moralim bozuk kendimi çökmüş hissediyorum :KK61::KK61:

Günaydın cnm bu ara çok birr köşene çekilmiş gördüm seni :KK14::KK14::KK14::KK14:

Kızlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Mutsuz, huzursuz :KK57::KK57::cry::cry::cry:

Danışayım mı?:KK17:

benimki reglden kaynaklanan bi durum

danış canım sana ne oldu neden depresyona girdin ??

mrb kızlar beni de aranıza alın diyet hakkında amma çok deneyimi olan ben bi foruma ve desteğe ihtiyaç duydum geçen sene dukan diyetiyle 15 kilo verdim korumayı tamamlamadan bıraktm çunku zarar verdı vucuduma çok sukur almadım da ama ben su an 73-74 arası gidip geliyorm hedefim 65 yani 8-9 kilo vermek istiyorm da nasıl olacak bu kalori sayma isi bilemedm burusı canlı olursa emınım motive olurum nasıl yapıyosnz bu kalori saymayı acaba?

benimki reglden kaynaklanan bi durum

danış canım sana ne oldu neden depresyona girdin ??

benm kide biraz R birazda aile çi çatışmalardan sanırım :KK61::KK61:

Şöyle anlatayım cnm.

Ben hayatım boyunca hep iyi bir insan olmaya çalıştım. Elimden geldiğince tatlı dilli güler yüzlü adaletli olmaya gayret gösterdim.
Eşimle sadece 1 pazar günümüz var tüm gün birlikte olduğumuz. Bu pazar iş yerinde yetiştirmesi gereken işler olduğu için çalışmaya gitti. öğlene doğru aradı babam rahatsızlandı doktordayız dedi. Tansiyonu düşmüş durumu iyiyimiş çok şükür serum tahlil vs yapılmış sonuçlar da sorun yok dedi . öğlenden sonra 14.00 gibi hastaneden çıktılar ve kayınvalidemin evine geçiyorlardı bende bu arada yemek yapayım gelince yerler dinlenirler vs diye evde uğraşıyorum. Bir daha yukarı çıkmazlar dünde doktora bizden giderler diye düşündüm. Eşim bana sende bizimle gel dedi bende eğer babamlar bize gelecekse ben bir daha evden çıkmayım ocakta yemeğim var dedim. Eşim de dediki eve geçelim bizde canı sıkılır babamın akşama geliceğiz madem öyle sen gelme dedi. Bende doğru bir karar verdin sonunda akşam gelirsiniz o zmn eğer gelmeme durmunuz olursa beni kesin al dedim. Neyse akşam geldiler birlikte yemek yedik, oturduk kahvelerimizi çayımızı içtik güzelde geçti. Sabah kalktık kahvaltımızı yaptık onlar eve gitti ben işe. Öğlenden sonra doktora gidecekti babam eşimle birlikte gittiler. Çok şükür sonuçlarda birşey çıkmadı. Dün et almışlar ızgara yapacaklarmış köyde eşim beni aradı söyledi . Benmde bugüne yetiştirmem gereken işle ilgili bir evrakım var bunu eşimde biliyor açıkcası bozuldum. Ayrıca kayınvalideme gidince çoluk çocuk gelen giden oluyor hiç boş kalmıyoruz. Eşime birşey demedim onları eve bıraktı işten çıktım beni aldı eve gittik. Şimdi ne yapacağız diye sordum. Hiç istifini bozmadan annemlere gideceğiz ızgara yapacağız vs dedi. Akşam bize gelecekler mi dedim bilmem gelirler herhalde dedi. Benim beynimden ateşler fırladı bir bunaldımki anlatamam neden diyecek olursanız
1. Benim müsait olup olmamam hiç sorulmuyor.
2.İşimi yetiştirip yetiştiremediğim kimsenin umrunda değil
3.Hem kaynanama gideceğim, yemeğiydi ızgarasıydı misafiriydi derken uğraşıp bunalıp eve geç döneceğim, hemde eve birlikte döneceğiz bana neden iki iş yapılıyor ?
4.Ailen madem bize gelecek güzel güzel al onları gel bize yemeğimizi hazırlayalım ailecek yiyelim, keyifli keyifli sohbet edelim. Sonra siz oturun bende işime bakayım bunu neden sadece ben akıl ediyorum:eek::eek::eek::eek::eek:

Neyse ben gitmedim ızgaraya işimi yapmam lazım dedim sen git birlikte gelirsiniz.
Neyse yediler içtiler geldiler, Kaynanam gelir gelmez ben bilseydim sen gelmeyeceksin kızım hiç orda yapmazdım vs. dedi hiç ses etmedim ama üzüldüm. Ben çalışıyorum biliyorsun kendne göre plan yapmak yerine birazda beni düşünerek hareket etseniz ne olur sanki :KK61::KK61::KK61:

Neyse çay demlediydim tam verdim bunlara Allah ım kapı çaldı kapıcıdır diye ben hiç umursamıyorum kendime çay alıyorum eşim baktı kapıya birde ne göreyim amca ve yengemiz gelmiş birde küçük çocukları ben şok :KK57::KK57::KK57::KK57:
Onlar tam oturdu kapı tekrar çaldı ben açtım teyzem ve kızı ben yine şok :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Öyle bir daraldım öyle bir bunaldım anlatamam kızlar :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Neyse çayın yanında birşeyler verdim sonra izin istedim yarına yetiştirmem gereken iş var k.bakmayın dedim geçtim çalışmaya ama çalışmak ne mümkün zaten anlayamadığım bir konuydu :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

saat 10 gibi amca ve eşi kalktı teyze eşi kızı oturuyorlar.
Teyze diyorki eşime siz yatacaksanız yatın biz otururuz :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Sabah annemlerde bizle gelecek dedi eşim oo niye onlar çalışmıyor vs. diyordu gerisini dinlemedim odama gittim :KK61::KK61::KK61:

Yüzümün bakımı geldiydi onu halledeyim dedim neyseki o arada teyze ve eşide gitmiş. Bende kişisel bakımlar vs derken 11 i geçerkene yattım :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

İçim çok bunaldı çok üzüldüm bu insanlar bu ailenin bizde olduğunu nerden biliyor?
Benim evim merkeze anneminkinden 10 dk daha yakın diye bende kalıp başka bir kadına gitmeye dair plan neden yapılıyor ( Amcamın eşi kapıdan çıkarken yarın burdaysan aysele gidelim mi diye anneme soruyor oda bilmem bakalım burdayım herhalde vs. diyor )

çok uzun yazdım kızlar özürdilerim ama anlatmak istedim. Benm haksızlığım yanlışım varsa yüzüme tokat gibi çarptırın ben yanlışlarımı görüp düzeltmeyi isterim. :KK61::KK61: Belki ben göremiyorumdur anlayamıyorumdur. :KK61::KK61::KK61:

Not: yazıyı alıntılamasanız olur mu? Silerim belki :KK61::KK61::KK61::KK61: Aile yaşantımla konuyu zaten iyice sapıttırdım :KK61::KK61::KK61::KK61:

sinokim anlamadığım bi konu var bunlar hastane dönüşü size geldiler yemek yediniz içtiniz gece niye sizde kaldılar evleri çok mu uzak? neyse hastalıktır kalınır dicem ama ertesi gün ızgara yapacak kadar iyi hissediyorlar demek ki

ızgara yapmaya karar veriyorlar sizide davet ediyorlar eşin sana sormuyor mu annemler bizi yemeğe çağırıyor ne dersin falan diye işin var mı ( ki işinin olduğunu biliyor) senin işin var gidemedin o nasıl içi rahat edip gidebiliyor yiyip içebiliyor

orda ki insanlar kendi evlerindeyken neden yatmaya size geliyorlar kendi evinde yemek yapıp yiyebilecek durumdaysa yataklarını açıp uyuyabilirler de

sen işin olduğu için onlara gitmiyorsun kalabalıkta konsantre olamayacağın için onca insan bu kızı rahatsız edermiyiz diye düşünmeden size toplaşabiliyorlar

belki de konuyu tam anlayamadım kafam karıştı
kırılmakta üzülmekte haklısın canım neyse olan olmuş konuyu uzatma bu konudan dersini çıkar eşine gücendiğini anlat tatlı bi dille duygularını paylaş içine atma

sinokim anlamadığım bi konu var bunlar hastane dönüşü size geldiler yemek yediniz içtiniz gece niye sizde kaldılar evleri çok mu uzak? neyse hastalıktır kalınır dicem ama ertesi gün ızgara yapacak kadar iyi hissediyorlar demek ki

ızgara yapmaya karar veriyorlar sizide davet ediyorlar eşin sana sormuyor mu annemler bizi yemeğe çağırıyor ne dersin falan diye işin var mı ( ki işinin olduğunu biliyor) senin işin var gidemedin o nasıl içi rahat edip gidebiliyor yiyip içebiliyor

orda ki insanlar kendi evlerindeyken neden yatmaya size geliyorlar kendi evinde yemek yapıp yiyebilecek durumdaysa yataklarını açıp uyuyabilirler de

sen işin olduğu için onlara gitmiyorsun kalabalıkta konsantre olamayacağın için onca insan bu kızı rahatsız edermiyiz diye düşünmeden size toplaşabiliyorlar

belki de konuyu tam anlayamadım kafam karıştı
kırılmakta üzülmekte haklısın canım neyse olan olmuş konuyu uzatma bu konudan dersini çıkar eşine gücendiğini anlat tatlı bi dille duygularını paylaş içine atma

Hiçbirini sabah görecek gözüm yoktu inan buna eşim bile dahil. İçime atmazsam kızacağım, kızıp söylenmekte istemiyorum. :KK61:
Pazar akşamı bizde kaldılar evlerinde yanlız kalmasınlar diye aslına bakarsan bencede kalmalarına gerek yoktu sonuçta çok şükür elleri ayaklları tutan sağlıklı insanlar, kalsınlar hiç önemli değil başımın üstünde yerleri var elimden geldiğince hizmet etmeye gayret ederim ama bizde insanız dün akşam kalacaksan bile güzel güzel eve geçin bende gleyim yemeğimizi yapalım birlikte güzelcene yiyelim ne gerek var ikide bir , bir o eve bir bizim eve taşınmaya ? Diyeceğim eşim birşey diyemiyor yeri geldimi herşeyi söyler babama da annemede şakayla karışık sürekli konuşurlar ark. gibi. Diyeceğim eşim benm çok öküz beni düşünmez dün inanmazsınız beni bırakıp giderken gözleri doldu. Beni üzdüğü için çok üzüldü :KK61: İyidir eşim ama insanın eşini iyiliği ile bırakmıyorlar ki :KK16::KK16::KK16::KK16:

ya zaten benm asıl anlamadığım onca insan hangi ara annem ve babamın bizde olduğunu öğrendi, gelmeye karar verdi çat kapı geldi :KK57::KK57::KK57: saat 20.30 olmuş tam pijamayla dolanma saati bize gelmişler :KK20::KK20::KK20: çat kapı gelinmesi en nefret ettiğim şey :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Dün ağlamışım ağlamışım sabah gözlerimi açamıyorum suratım olmuş kırmızı şişik balon suratı :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Şimdi bir yanım diyor ki bu kadar iyi davranma bir yanım diyor ki boşver hiçbirşey yokmuş gibi gülenç gülenç devam et.:KK64::KK64::KK64:
Tam bir kaosun ortasındayım ne yapsam sen olsan ne yaparsın 34bta26 :KK61::KK61: bu arada ilgilendiğin için çok tşk ederim cnm:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Annemin bana laf çarpıtmasına da ne demeli :eek::eek::eek::eek::eek:

mrb kızlar beni de aranıza alın diyet hakkında amma çok deneyimi olan ben bi foruma ve desteğe ihtiyaç duydum geçen sene dukan diyetiyle 15 kilo verdim korumayı tamamlamadan bıraktm çunku zarar verdı vucuduma çok sukur almadım da ama ben su an 73-74 arası gidip geliyorm hedefim 65 yani 8-9 kilo vermek istiyorm da nasıl olacak bu kalori sayma isi bilemedm burusı canlı olursa emınım motive olurum nasıl yapıyosnz bu kalori saymayı acaba?

tatlım hoş geldin k.bakma kendi sıkıntımı roman gibi yazarken sana hoş geldin demeyi geciktirdim.
Kalori sayma işine diyetarkadaşım sitesi var oraya üye olarak başlayabilirsin . Hergün ne yediysen yazıyorsun . Böyle böyle beynin önce yemeğe odaklanmak yerine kaloriye odaklanıyor fazla kalorili yiyeceklerden daha kolay uzak kalabiliyorsun:)

Back
X