Kalori Arkadaşım

günaydınnn kızlarrr ordamısınız ???

nasıl gidiyor kalori sayımları kilo veren var mı?? cumaya az kaldııı cuma çalışmayacak olan var mı??

hejiraaa bu hafta rakip miyiz ???
Canım ben hiç dikkat edemiyorum 2 haftadır, o kadar bıraktım ki kendimi, sözde bu hafta toparlanacaktım, olmuyor bi türlü :KK61:
günaydınlarr

ben cuma çalışmıyorum yaşasınnn :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73:
Kız sen Dry Dry'mısın?

Ben de çalışmıyorum cuma günü.:KK59:

mrb kıssslarrr arada okuyorm ama yazmaya fırsat bulamıyorm işte 1200-1300 kalori alıyorm gunluk ama ıtıraf etmelıym aç geziyorm :( spor da yarım saat 40 dk kadar var bakalım ne olacak siz neler yapıyosnz ?

mrb kıssslarrr arada okuyorm ama yazmaya fırsat bulamıyorm işte 1200-1300 kalori alıyorm gunluk ama ıtıraf etmelıym aç geziyorm :KK43: spor da yarım saat 40 dk kadar var bakalım ne olacak siz neler yapıyosnz ?
Kız 1200-1300 kaloriyle aç gezilir mi? Çok iyi alıyorsun bence, psikolojini iyice hazırla, farketmezsin aç olduğunu.

Adını niye değiştirdin, kendine psikolojik baskı mı yapıyorsun?

aynen canım belki bi işe yarar diye düşündüm :KK66::KK66::KK66:
mrb kıssslarrr arada okuyorm ama yazmaya fırsat bulamıyorm işte 1200-1300 kalori alıyorm gunluk ama ıtıraf etmelıym aç geziyorm :KK43: spor da yarım saat 40 dk kadar var bakalım ne olacak siz neler yapıyosnz ?

ay ben bişey yapamıyorum yapmam lazım ama yapamıyorum ancak yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kalori sayamıyorum. :mad::KK17::mad:

offf kisme yok yine

kızlar bişi danışacağım benim saçlarımın asıl rengi siyah ve hiç boya yok ben biraz değişiklik istiyorum boyu sütyenimden 2 parmak kısa uzatıp V şeklinde kestirmek istiyorum ama renginde de biraz değişikliğe gitmek istiyorum asıl rengini bozmadan ve diplerini boyamadan bir defaya mahsus aralara yada uçlara renk attırmak gibi sanırım öyle bişi mümkün değil çünkü saç boyayanlardan aldığım bilgilere göre bir defa boya kalsın durumu yok diyorlar boya akıyor renk değişiyor tekrarlaman gerekiyor diyorlar sizce napsamm ??

kuzum perçem yaptırsana ben çok seviyom :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kızlar günaydın ben çok yoğunum harıl harıl çalışıyorum :KK17::KK17::KK17:

Tatile gideceğim inş. o yüzden bu işleri bitirmem gerekiyor :KK73::KK73::KK73:

Bana dua edin :KK51::KK51:
Bu arada bebek gelmiyor :KK61::63::KK12::KK12::KK1::KK11::KK14::KK14::KK14::KK14:

1200-1300 kalori çok iyi aç kalmaman lazım yiyeceklerini daha az kalorili besinlerden seç ne bilim ekmeğini tam tahıllı yada kepek yap hatta kızarmış ekmeğin kalori baya düşüyor yemeden önce kızart şekerli şeylerde çok kalorili oluyor karbonhidratlar çok kalorili oluyor mesela benim doyurucu bi salata tarifim var kurtarıcı oluyor 1 paket ton balığı göbek salata küçük bi havuç bol maydanoz küçük bi kase sadece haşlanmış makarna tuz karıştırıyorum kocaman bi kase oluyor ve acayip doyurucu oluyor kalorisi yaklaşık 300 falan oluyor ama tek öğünde yetiyor

kuzum perçem yaptırsana ben çok seviyom :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu arada bebek gelmiyor :KK61::63::KK12::KK12::KK1::KK11::KK14::KK14::KK14::KK14:

perçem bana olmaz canım dalgalı ve kabaran saçlarım var sinir hastası olurum :)

sonunda gidiyorsun demek nereye gidiyorsunuz???

hmm mevsimselmiş demek

Nereye gideceğinize karar verdiniz mi?
Pofudukla aranız düzeldi mi?
Neden regl oldun, biz teyze olacaktık? :mad::mad::mad::mad::mad:
1200-1300 kalori çok iyi aç kalmaman lazım yiyeceklerini daha az kalorili besinlerden seç ne bilim ekmeğini tam tahıllı yada kepek yap hatta kızarmış ekmeğin kalori baya düşüyor yemeden önce kızart şekerli şeylerde çok kalorili oluyor karbonhidratlar çok kalorili oluyor mesela benim doyurucu bi salata tarifim var kurtarıcı oluyor 1 paket ton balığı göbek salata küçük bi havuç bol maydanoz küçük bi kase sadece haşlanmış makarna tuz karıştırıyorum kocaman bi kase oluyor ve acayip doyurucu oluyor kalorisi yaklaşık 300 falan oluyor ama tek öğünde yetiyor
Bu tariften bizim neden haberimiz yok acaba?:KK12:

Nereye gideceğinize karar verdiniz mi?
Pofudukla aranız düzeldi mi?
Neden regl oldun, biz teyze olacaktık? :mad::mad::mad::mad::mad:

Bu tariften bizim neden haberimiz yok acaba?:KK12:

aaa söylemedim mi? genelde ana yemeğin yanına yaparım eşim salata niyetine yer bende ana yemek olarak yerim :) makarna ve ton balığı sayesinde doyurucu oluyor ve yeşillikler sayesinde hafif oluyor tavsiye ederim

hemşom tarifin guzel neyi yemelym neyi yememelym çok iyi biliyorm artık resmen diyet uzmanı oldm :)
amma velakın pratıkte çok iyi değilim onu bunu hazırla kendine ayrı yap falan yoruluyorm ne varsa azıcık azıcık yiyorm işte bu seferde aç kalıyorm :(

hemşom tarifin guzel neyi yemelym neyi yememelym çok iyi biliyorm artık resmen diyet uzmanı oldm :)
amma velakın pratıkte çok iyi değilim onu bunu hazırla kendine ayrı yap falan yoruluyorm ne varsa azıcık azıcık yiyorm işte bu seferde aç kalıyorm :KK43:

o zaman sende benim gibi yap ben diyetten önce çorba ana yemek ve makarna/pilav olurdu her akşam diyete başladıktan sonra çorba varsa karbonhidratı yapmıyorum yada makarna/pilav yapıp çorba yapmıyorum ve ortaya güzel bi salata döşüyorum bi de yoğurt ana yemeğimi de sebze ağırlıklı yapıyorum porsiyonlara ayar çektim ekmeğe ayar çektim kalorisi düşük yemekler yap zamanla miden küçülüyor şimdi eskisi kadar yemek yiyince rahatsız oluyorum :)

balık mevsimi başladı kurtarıcı hem kalorisi düşük hem çok sağlıklı hem de doyurucu

Canım ağzından yel alsın ne deprosyonu..
Giyim kuşamda ne değişiklik istiyorsun söyle bakayım?

yyaa işte sorun orda ne istediğim belli değil şimdi iş yerinde mecbur iş kıyafetleri giyiniyorum ve onlarla erkek gibi oluyorum tabi işe gelirken nasılsa değişicem diye hep kot tshirt spor ayakkabı giyiniyorum saçlar mecbur toplu dolayısıyla kadınsı olmak istiyorum

Back
X