Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noldu kız hayırdırAllah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Hala kıyafete karar veremedim, etrafımdaki herkes seferber oldu :O ben de tık yok.noldu kız hayırdır
Kuzu ama bekleme biran once hallet o dugumde fistik gibi kiz olHala kıyafete karar veremedim, etrafımdaki herkes seferber oldu :O ben de tık yok.
Allah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Kuzu ama bekleme biran once hallet o dugumde fistik gibi kiz ol
Günaydın kızlarrr
gelsin kilolarrr bakalım bu hafta da kim ne durumda
geçen hafta 52,0 kg yanlış hatırlamıyorsam (şimdi sinoki bi yerden çokar hayır şuydu senin kilon falan der)
bu hafta 51,5 kg 500 gr gitmiş nasıl gitti anlamıyorum hiç dikkat etmedim kesin 100 gr falan almışımdır yada sabit kalmışımdır diyordum
günaydın kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ? Ben çok iyiyim çok şükür kilom yerinde bayramdan sonra işe başlıyorum işe başlamadan da son takı siparişlerini bitireceğim inşallah.Bugün cuma tartı günü ben 58.800 gr çıktım bugün genelde 59.59.10 arası gidiyordum.Bu arada diyet yapmıyorum demiştim ama sporumu hiç ihmal etmiyorum ama çalışmaya başlayınca umarım sporu aksatmam ya da bırakmam hepinizi öptüm mucuks...Canım günaydın.
Pek görünmüyorsun, ne var ne yok, iş bulabildin mi?
Cnm hos geldin ise baslayacaksin demek cok sevindim ins ilk is gunun cok guzel gecer. Spor konusunda ben sana guveniyorum hepsini basaracaksin eminim..günaydın kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ? Ben çok iyiyim çok şükür kilom yerinde bayramdan sonra işe başlıyorum işe başlamadan da son takı siparişlerini bitireceğim inşallah.Bugün cuma tartı günü ben 58.800 gr çıktım bugün genelde 59.59.10 arası gidiyordum.Bu arada diyet yapmıyorum demiştim ama sporumu hiç ihmal etmiyorum ama çalışmaya başlayınca umarım sporu aksatmam ya da bırakmam hepinizi öptüm mucuks...
Ooo cnm ne guzel kilo vermissin oyle masallah gectin beni sanirim hafta 1. Sen oldunmrb kizlar temizlukten firsat bulup bildirim yapamadm
gecen haftaki kilo 73.4
guncel kilo 72.5 :)
fark 900 gr![]()
ayy bayramda pek bi sessız kalmış
kızlar nazar ettm kendime verdğim 900 gramı fazlasıyla aldm bayramda![]()
Kızlar günaydın.
Ben cuma günü tartıldım ama bildirim yapmadım çünkü 53 kilo çıktım, gerçi regl öncesindeyim ama...
Asıl bu cuma önemli, bayram sonrası ve hala regl öncesi.
Geçen ay 8'inde olmuştum, 2 gün geri atar diyordum çünkü son aylarda böyle oluyorne regl öncesiymiş çok uzun değil mi?? mevsim geçişleri herkesinki sapıttı galiba :)
bende bu cumayı çok merak ediyorum çünkü kilo aldım : ( ve şu 3 günde eski düzenime geri dönmeye çalışıcam