Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlarrr

gelsin kilolarrr bakalım bu hafta da kim ne durumda

geçen hafta 52,0 kg yanlış hatırlamıyorsam (şimdi sinoki bi yerden çokar hayır şuydu senin kilon falan der)
bu hafta 51,5 kg 500 gr gitmiş nasıl gitti anlamıyorum hiç dikkat etmedim kesin 100 gr falan almışımdır yada sabit kalmışımdır diyordum

ayyy bugün bi tek ben mi buradayım ne büyük bi üzüntüüüü

Günaydın kızlarrr

gelsin kilolarrr bakalım bu hafta da kim ne durumda

geçen hafta 52,0 kg yanlış hatırlamıyorsam (şimdi sinoki bi yerden çokar hayır şuydu senin kilon falan der)
bu hafta 51,5 kg 500 gr gitmiş nasıl gitti anlamıyorum hiç dikkat etmedim kesin 100 gr falan almışımdır yada sabit kalmışımdır diyordum

Yetistim kuzu geldim:KK70:

Gecen hafta 66.4
Bu hafta 65.7
Basardim 65 i gormeyi tatile gitmeden once 65 e inmeyi basardim artik rahatlikla sisebilirim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Drydry ortalarda gozukmuyor kilo veremedi galiba :KK70::KK70::KK70:

Vbahar tebrik ederim 500 gr cok iyi gitmis :cool::cool:
Gecmise donup bakacagim ama suan islerim var musait zamanda :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım günaydın.
Pek görünmüyorsun, ne var ne yok, iş bulabildin mi?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ? Ben çok iyiyim çok şükür kilom yerinde bayramdan sonra işe başlıyorum işe başlamadan da son takı siparişlerini bitireceğim inşallah.Bugün cuma tartı günü ben 58.800 gr çıktım bugün genelde 59.59.10 arası gidiyordum.Bu arada diyet yapmıyorum demiştim ama sporumu hiç ihmal etmiyorum ama çalışmaya başlayınca umarım sporu aksatmam ya da bırakmam hepinizi öptüm mucuks...

kızlar bu arada bugün cimcimenin doğum günüymüş nice mutlu yıllara cimcime yeni yaşınla beraber gönlünden geçen dileklerin hepsi kabul olur inşallah doğum günün kutlu olsun.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli ? Ben çok iyiyim çok şükür kilom yerinde bayramdan sonra işe başlıyorum işe başlamadan da son takı siparişlerini bitireceğim inşallah.Bugün cuma tartı günü ben 58.800 gr çıktım bugün genelde 59.59.10 arası gidiyordum.Bu arada diyet yapmıyorum demiştim ama sporumu hiç ihmal etmiyorum ama çalışmaya başlayınca umarım sporu aksatmam ya da bırakmam hepinizi öptüm mucuks...
Cnm hos geldin ise baslayacaksin demek cok sevindim ins ilk is gunun cok guzel gecer. Spor konusunda ben sana guveniyorum hepsini basaracaksin eminim..

Cimcime kuzu d.gunun kutlu olsun :)

mrb kizlar temizlukten firsat bulup bildirim yapamadm
gecen haftaki kilo 73.4
guncel kilo 72.5 :)
fark 900 gr ;)

ayy bayramda pek bi sessız kalmış
kızlar nazar ettm kendime verdğim 900 gramı fazlasıyla aldm bayramda :(

günaydın kızlarr nasıl geçti bayramınız :) benimki pek bi yoğundu malum misafirlerim vardı

kiloda aldım alırım tabi arife günü akşamı bi tepsi baklava açtım ilk tecrübem oldu ve şahane oldu millet bayıldı bende bayıldım ve baya yedim sonrada gelsin kilolar

bu arada cuma günkü bildirimlerinizi gördüm maşallah bayram öncesi kilolar verilmiş meray tebrikler hem çok güzel kilo vermişin hemde 1. oldun sinoki kızzz senide tebrik ediyorum 65 oldun azmine hayranım ben aylardır 50 olamadım

orkide yeni işin hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun spordaki azmine hayranım birazda bize bulaşsa ne güzel olur

bildirim yapmayan hatunlar biliyorum ordasınız okuyup yorum yazmıyorsunuz yakında ceza uygulaması başlatalım iyice saldık kendimizi

Kızlar günaydın.
Ben cuma günü tartıldım ama bildirim yapmadım çünkü 53 kilo çıktım, gerçi regl öncesindeyim ama...
Asıl bu cuma önemli, bayram sonrası ve hala regl öncesi.

Kızlar günaydın.
Ben cuma günü tartıldım ama bildirim yapmadım çünkü 53 kilo çıktım, gerçi regl öncesindeyim ama...
Asıl bu cuma önemli, bayram sonrası ve hala regl öncesi.

ne regl öncesiymiş çok uzun değil mi?? mevsim geçişleri herkesinki sapıttı galiba :)

bende bu cumayı çok merak ediyorum çünkü kilo aldım : ( ve şu 3 günde eski düzenime geri dönmeye çalışıcam

ne regl öncesiymiş çok uzun değil mi?? mevsim geçişleri herkesinki sapıttı galiba :)

bende bu cumayı çok merak ediyorum çünkü kilo aldım : ( ve şu 3 günde eski düzenime geri dönmeye çalışıcam
Geçen ay 8'inde olmuştum, 2 gün geri atar diyordum çünkü son aylarda böyle oluyor :KK76:
Ama hala olmadım, bi belirti de yok şu an :KK14:

Back
X