Kalori Arkadaşım

Ya kızlar sormayın ben de iki gündür iki dilim kek yiyorum canım çooook tatlı istiyor
ama çok şükür bu hafta regl oldum yarın birinci olmaya adayııııımmmmm
ilk haftalar kilo çabuk gidiyorda bakalım hangi kiloda haftalarca takılıcam:110:

Bu gün 750 kalori ile günü kapatıyorum bitki çayı içerim belki birazdan o kadar yarın iple çekiyorum

günaydın kızlar dünü 1093 kalori ile kapattım reglden dolayı spor yapamadım ama akşam yemek yapıp 1 saat ütü yaptım :(

geçen hafta 52,0 kg
bugün 52,8 kg :110::110:+ 800 gr almışım

bugünde öğle yemeğinde kadınbudu var ve diyet arkadaşım 2 tane kadınbudu köfteye 637 kalori diyor mecbur yicem başka seçeneğim yok :((

günaydın kızlar dünü 1093 kalori ile kapattım reglden dolayı spor yapamadım ama akşam yemek yapıp 1 saat ütü yaptım :KK43:

geçen hafta 52,0 kg
bugün 52,8 kg :110::110:+ 800 gr almışım

bugünde öğle yemeğinde kadınbudu var ve diyet arkadaşım 2 tane kadınbudu köfteye 637 kalori diyor mecbur yicem başka seçeneğim yok :KK43:(

kız günlerdir konuşuyoruz hiç okumadın mı bildirimleri bana yapıyorsunuz özel mesajla. buraya yazıvermişsin. neyse iş yerindeki eğitimine ve regline veriyorum :KK70:

kız günlerdir konuşuyoruz hiç okumadın mı bildirimleri bana yapıyorsunuz özel mesajla. buraya yazıvermişsin. neyse iş yerindeki eğitimine ve regline veriyorum :KK70:

ayy ne bilim sabah sabah uyku sersemi eğitime gitmeden işlerimi toparlıyım telaşındayken araya onuda sıkıştırıverdim :)

gunaydın kısslar bu hafta bisikletim bozuldu tam 5 senelik ahretliğim sonunda pes etti bi de alınan spor aleti anca askı oluyo kadınlar hiç kullanmıyo derler bu da size kapak olsn bu 2. pes edişi bisikletimin :stop:
pilates yaptm hergun ama bisikletin yerini tutmuyo 1 saat yapıyorm 200 cal bile etmıyo pilateste ama bisiklet oyle mi 1 saatte 600 rahat yakardm ne yapam bilemedm :110::110: söyle ucuz yollu bildğiniz bisey var mı kızlar yaa:KK66::KK66:

Günaydın kızlar.
Benim acele spora başlamam lazım.
Nolur bana yardım edin.

Bu arada yarın Muharrem ayının 1. günü. Önümüzdeki hafta oruç tutmayı düşünüyorum allah kısmet ederse, bi aksilik olmazsa. Yalnız bu oruçta oruç tuttuğun sürece boyunca -iftar ve sahurda dahi- su içmiyorsun. Onu ne yapacağım bilmiyorum :KK17:

gunaydın kısslar bu hafta bisikletim bozuldu tam 5 senelik ahretliğim sonunda pes etti bi de alınan spor aleti anca askı oluyo kadınlar hiç kullanmıyo derler bu da size kapak olsn bu 2. pes edişi bisikletimin :stop:
pilates yaptm hergun ama bisikletin yerini tutmuyo 1 saat yapıyorm 200 cal bile etmıyo pilateste ama bisiklet oyle mi 1 saatte 600 rahat yakardm ne yapam bilemedm :110::110: söyle ucuz yollu bildğiniz bisey var mı kızlar yaa:KK66::KK66:

34 bta da sen de bisikletçisiniz anlaşılan. o kadar övdünüz bende merak etmeye başladım. benim bildiğim bisiklet basen yapıyor derler ama siz fayda gördük diyorsunuz anlamış değilim. basenleriniz nasıl ne durumdalar acaba.

Son düzenleme:
Bu bisikleti bende merak ettim bir saat yürüyüş bile 300 yakıyor ama bisiklet 600 kalori yakıyor çok mu yoruyor birde gerçekten yaptığınız hafta daha mı fazla kilo veriyorsunuz

34 bta da sen de bisikletçisiniz anlaşılan. o kadar övdünüz bende merak etmeye başladım. benim bildiğim bisiklet basen yapıyor derler ama siz fayda gördük diyorsunuz anlamış değilim. basenleriniz nasıl ne durumdalar acaba.

zaten bacak ve basen sorunum oldğu icin bisikleti tercih ediyorm hiç bir spor basen yapmaz canım mantığa tersbi kere :KK66:ayrıca vucudumzda çalısınca en fazla enerji yakan kas bacak kaslarıdar oyuzden fazla kalori harcatıyo:KK56::KK56:
bi ara diyetisyene gitmistm yine boyle duzenli bisiklet kullanark onlarn bi kas yağ su falan ölçen aletleri var ya ordn bakmıştı ve 2 haftada sadece bacaklardan 1 kilo yağ yakmışsn demisti:KK76::KK49:
bende bel ve üst kısım gayet iyi esas sıkıntı bacak ve basen malesef :110:

Bu bisikleti bende merak ettim bir saat yürüyüş bile 300 yakıyor ama bisiklet 600 kalori yakıyor çok mu yoruyor birde gerçekten yaptığınız hafta daha mı fazla kilo veriyorsunuz
tatlım benim içinbu soruların cevabı evet bilmiyorm kişiye gore değisir mi ayrıca 600 cal oldgunu bisikletimin gostergesi soyluyo :KK76::KK76:

sadece esenbike kaldı bildirim yapmayan. gerçi o da son 2 gündür falan gelmiyor foruma. bildirim yapıp yapmayacağı kesin değil.

24,10,14.webp

Back
X