- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
Size fotoğraf ekliyorum şimdi bu bacak kökü mevzuu için, çok cesaretliyim anam ya![]()
ben foto göremedim ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size fotoğraf ekliyorum şimdi bu bacak kökü mevzuu için, çok cesaretliyim anam ya![]()
ben göremiyorum img diye bişi yazıyor sadece
Sana faceten yolluyorum.ben göremiyorum img diye bişi yazıyor sadece
Yolladım faceten.ben göremiyorum img diye bişi yazıyor sadece
Kızım senin face in yok ki, vatsaptan bişey yazınca da cevap vermiyorsun, buradan da özel mesajda fotoğraf yollanmıyor.Bende göremiyorum cnm benm ya banada özelden gönderiver en çok benm ihtiyacım var bacak köküne![]()
çok rencide oldum didoşKızım senin face in yok ki, vatsaptan bişey yazınca da cevap vermiyorsun, buradan da özel mesajda fotoğraf yollanmıyor.
Ben sana vatsaptan yazınca ve sen cevap vermeyince ben de çok rencide oluyorum.çok rencide oldum didoş![]()
Teşekkür ederim canımBen fotoğrafı görüyorum
Fıstık gibisin maşallah bence kalın falan değil taş gibi gözüküyor![]()
Ben sana vatsaptan yazınca ve sen cevap vermeyince ben de çok rencide oluyorum.
Ayyy kıyamam, hadi sana göndereyim vatsaptan.
Bilerek mi yazmıyok sanki tatildeydik geç görünce bir anlamı kalmıyor diye yazmadıydım üz sen beni üz rencide et dışla![]()
uff kizlar yaa beb kalori falan sayamiyorm istahimi kontrol altina alamiyormAyyy kıyamam, hadi sana göndereyim vatsaptan.
Ben de bu hafta iddialıyım demiştim ama sözümü geri alıyorum.uff kizlar yaa beb kalori falan sayamiyorm istahimi kontrol altina alamiyorm
Ayyy kıyamam, hadi sana göndereyim vatsaptan.
uff kizlar yaa beb kalori falan sayamiyorm istahimi kontrol altina alamiyorm
Ben de bu hafta iddialıyım demiştim ama sözümü geri alıyorum.
Benimki de geliyor. 1 hafta kaldı, ben de şişmeye başladım.siz yiyin yiyin şişin bakalım ben R dönemimdeyim şişiğim zaten tatlıya boğulmuşum nolacak böyle ki bilemiyorum![]()