Kalori Arkadaşım

Nasıl dikkat edeceğim kumaşına?

bende bilmiyorum internetten alma görerek dokunarak al

bende şişme montları pek sevmiyordum ama öyle sıcak duruyorlarki ve burası o kadar soğukki alıp yorgan gibi sarılmak istiyorum şu an ki montum kaşe ve kapşonu yok kapşon ihtiyacı duyuyorum

bende şişme montları pek sevmiyordum ama öyle sıcak duruyorlarki ve burası o kadar soğukki alıp yorgan gibi sarılmak istiyorum şu an ki montum kaşe ve kapşonu yok kapşon ihtiyacı duyuyorum
Dün gittim mağazaya denedim, ama beden olmadığı için alamadım, sizin de fikrinizi almak istedim, çok pahalı mı?

Dün gittim mağazaya denedim, ama beden olmadığı için alamadım, sizin de fikrinizi almak istedim, çok pahalı mı?

normalin biraz üzerinde beğendiysen al vücuduna oturması kumaşı modeli içine sindiyse

parası bütceni zorlamazsa alabilirsin cnm ama benim fikrim senin daha kibarımsı bir mont alman kız ben seni narin bir iplik gibi görüyom bu böyle dayılık taslar gibi geldi gözüme :KK57::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Ayyy kız bu ne bildiğin balonu üzerine geçirmiş gibi :KK71:
sıcak tutar ayrıda birazda görsellik lazım be :KK67:
Hem diyonki evden paldır küldür bakım yapmadan çıkıyorum iyice erkeklerle dura dura erkekimsi olucam hemde bildiğin balon almak istiyorsun ben size bir tane öneriyim durun bakim bulabilecek miyim :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Ayyy kız bu ne bildiğin balonu üzerine geçirmiş gibi :KK71:
sıcak tutar ayrıda birazda görsellik lazım be :KK67:
Hem diyonki evden paldır küldür bakım yapmadan çıkıyorum iyice erkeklerle dura dura erkekimsi olucam hemde bildiğin balon almak istiyorsun ben size bir tane öneriyim durun bakim bulabilecek miyim :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

napim ama burası kışın çok soğuk oluyor geçen kış çok kış olmadığı halde -9 dereceleri gördük bide kış olursa napcaz bilmiyorum söylenenlere göre -15 leri falan buluyormuş bide ayazı var

napim ama burası kışın çok soğuk oluyor geçen kış çok kış olmadığı halde -9 dereceleri gördük bide kış olursa napcaz bilmiyorum söylenenlere göre -15 leri falan buluyormuş bide ayazı var
Off offf kışın dışarı çıkmayın bence :KK61::KK61:
Ay ben soğuk havayı hiç sevmem :eek::eek::eek:

yaaaa sabahın 7 sinde sıcacık yatağımdan çıkıp işe gitmek o soğuk havalarda en büyük işkence

bizim evimiz iki taraflı bitişik nizam yanı binanın her iki yanındada yapışık bina var sadece ön ve arka cephe açık ve ara kattayız bina yeni olduğu için ısı yalıtımlı ve ben sadece koridor , yatak odası ve salonu kullandığım için 3 yeri ısıtıyorum geçen sene en çok soğuk olduğu dönemlerde 180 civarı ödemiştik bakalım bu sene nasıl olacak :)

Back
X