Nasıl dikkat edeceğim kumaşına?benim böyle bi kabanım vardı rengi soldu kumaşına dikkat et solmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl dikkat edeceğim kumaşına?benim böyle bi kabanım vardı rengi soldu kumaşına dikkat et solmasın
Ben şişme montları sevmiyorum ya.ben bunun 4 parmak daha uzun halini istiyorum
http://www.oxxo.com.tr/tr/sisme-uzun-mont_13kox-wispufbelt
Nasıl dikkat edeceğim kumaşına?
Dün gittim mağazaya denedim, ama beden olmadığı için alamadım, sizin de fikrinizi almak istedim, çok pahalı mı?bende bilmiyorum internetten alma görerek dokunarak al
bende şişme montları pek sevmiyordum ama öyle sıcak duruyorlarki ve burası o kadar soğukki alıp yorgan gibi sarılmak istiyorum şu an ki montum kaşe ve kapşonu yok kapşon ihtiyacı duyuyorum
Dün gittim mağazaya denedim, ama beden olmadığı için alamadım, sizin de fikrinizi almak istedim, çok pahalı mı?
Dün gittim mağazaya denedim, ama beden olmadığı için alamadım, sizin de fikrinizi almak istedim, çok pahalı mı?
bende bilmiyorum internetten alma görerek dokunarak al
bende şişme montları pek sevmiyordum ama öyle sıcak duruyorlarki ve burası o kadar soğukki alıp yorgan gibi sarılmak istiyorum şu an ki montum kaşe ve kapşonu yok kapşon ihtiyacı duyuyorum
Zaten elimdekilerin hepsi kibarımsı, biraz böyle kabadayımsı bir şey istiyorumparası bütceni zorlamazsa alabilirsin cnm ama benim fikrim senin daha kibarımsı bir mont alman kız ben seni narin bir iplik gibi görüyom bu böyle dayılık taslar gibi geldi gözüme![]()
o zmn tamam fıstıkZaten elimdekilerin hepsi kibarımsı, biraz böyle kabadayımsı bir şey istiyorum![]()
Ayyy kız bu ne bildiğin balonu üzerine geçirmiş gibi
sıcak tutar ayrıda birazda görsellik lazım be
Hem diyonki evden paldır küldür bakım yapmadan çıkıyorum iyice erkeklerle dura dura erkekimsi olucam hemde bildiğin balon almak istiyorsun ben size bir tane öneriyim durun bakim bulabilecek miyim![]()
Off offf kışın dışarı çıkmayın bencenapim ama burası kışın çok soğuk oluyor geçen kış çok kış olmadığı halde -9 dereceleri gördük bide kış olursa napcaz bilmiyorum söylenenlere göre -15 leri falan buluyormuş bide ayazı var
Off offf kışın dışarı çıkmayın bence
Ay ben soğuk havayı hiç sevmem![]()
Doğalgaz faturanız ne kadar geliyor canım?yaaaa sabahın 7 sinde sıcacık yatağımdan çıkıp işe gitmek o soğuk havalarda en büyük işkence
o zmn tamam fıstık
Kızlar ayda2kilo bugün gelmedi iyice emekliye ayrıldı sanırım![]()
yaaaa sabahın 7 sinde sıcacık yatağımdan çıkıp işe gitmek o soğuk havalarda en büyük işkence
Günaydın kızlar
Bu ara kilo vermem durdu sanırım yerimde sayıyorum![]()