Ayyyy inanmıyorumeşim yapacağı süprüzü eline yüzüne bulaştırınca buğu yeni organizasyona girmiş demin mor bi orkide geldi bana :)

Ne güzel

Kız kocanın kıymetini bil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy inanmıyorumeşim yapacağı süprüzü eline yüzüne bulaştırınca buğu yeni organizasyona girmiş demin mor bi orkide geldi bana :)
Deşifre olmuştum birilerine, ondan değiştirdim.hep bu günlerle ayları karıştırırım zateneee neden değiştirdin
eşim yapacağı süprüzü eline yüzüne bulaştırınca buğu yeni organizasyona girmiş demin mor bi orkide geldi bana :)
hep bu günlerle ayları karıştırırım zateneee neden değiştirdin
Ayyyy inanmıyorum
Ne güzel
Kız kocanın kıymetini bil.
Bu o kadar çok istedi ki inan karşı koyamadım, ayrıca ilk gördüğüm an inanılmaz etkilendim.Anı yaşamayı boşver kuzu an her zmn yaşanır (Ne biçim bir laf etttim)
Bak sana tavsiye uzun soluklu bir ilişkiden eti puf gibi fırladın biraz soluklan ara ver düşün, ne istediğine bir karar ver aceleci olma. Fıstık gibi kızsın seni isteyen bir sürü erkek olacaktır ama önemli olan senin ne istediğin
Acele etme ne kadar ağır ve emin kararlar verirsen gelecekte arkana dönüp baktığında o kadar az pişmanlıkların olur
Tabiki bu benm fikrim. Daima mutlu olmanı isterim kuzucuk![]()
Ayyyy maşallah harika ya
Bencede kocanın kıymetini bil
Bebik yapın
çaktırma çaktırma![]()
Bu o kadar çok istedi ki inan karşı koyamadım, ayrıca ilk gördüğüm an inanılmaz etkilendim.
ayy niye çaktırmıyım benim ing berbat bu tür ay gün gibi sıralı şeyleride hep karıştırırım bebik yapcaz bu yazda geçsin ondan sonra zaten aile baskısı var bebik diye ağustosta evlenen eşimin kuzeni vardı yaa onlar bebik istiyormuş çalışmalara başlamışlar şimdi bizimkilerde onların senden önce bebeği olursa yolarız seni diyorlar![]()
Kısmet be canım bakalım.Canm ya inş. çok mutlu olursun ama temkinli ol emin emin ilerle kalbinden çok mantığınla hareket et . Hem çok istediyse seni kaybetmek istemez hadi bakalım bebeğe yetişecen inş.
![]()
Aşık mı oldun kızKısmet be canım bakalım.
Ama isterim olmasını bu çocukla bişeyler olmasını.
İki aydır tanışıyoruz canım.Aşık mı oldun kız
Uzun süredir tanıyormuydun yenimi tanıştınız ayy azıcık detay verirmisin çatladım burdA![]()
anladım detayları vermek istemiyorsunİki aydır tanışıyoruz canım.
Tatilde tanıştık![]()
Canım benim detay vermek istiyorum, mutluluğumu paylaşmak istiyorum ama eski sevgilim olan şahıs eski nickimi biliyordu, bu topiğe takıldığımı da biliyordu.anladım detayları vermek istemiyorsun
Allah inş. gönlüne göre birisini nasip eder sanada hayırlısıyla evlenip yuva kurabilirsin kuzucuk![]()
Canım benim detay vermek istiyorum, mutluluğumu paylaşmak istiyorum ama eski sevgilim olan şahıs eski nickimi biliyordu, bu topiğe takıldığımı da biliyordu.
Takip ediyorsa istemiyorum yazdıklarımı görmesini.
Gerçi adımı değiştirdim ama yine de ne olur ne olmaz, ayrılmış olsak bile hala saygım var kendisine.
Canım benim detay vermek istiyorum, mutluluğumu paylaşmak istiyorum ama eski sevgilim olan şahıs eski nickimi biliyordu, bu topiğe takıldığımı da biliyordu.
Takip ediyorsa istemiyorum yazdıklarımı görmesini.
Gerçi adımı değiştirdim ama yine de ne olur ne olmaz, ayrılmış olsak bile hala saygım var kendisine.
Canım normalde okumaz ama şimdi ayrıldık ya, belki ne yapıyor ne ediyor diye düşünüyordur.ayyy ne işi var kadınlar kulübünde erkeğin yaa ne meraklı erkekler var ne konuşabiliriz ki burda saç makyaj moda diyet kıl tüy hiç biri ilgilerini çekmez
ayyy ne işi var kadınlar kulübünde erkeğin yaa ne meraklı erkekler var ne konuşabiliriz ki burda saç makyaj moda diyet kıl tüy hiç biri ilgilerini çekmez
Canım normalde okumaz ama şimdi ayrıldık ya, belki ne yapıyor ne ediyor diye düşünüyordur.
Valla sildi be güzelim.Sevdiyse okur be gülüm kolay mı öyle bir anda herşeyi silebilmek![]()
Valla sildi be güzelim.
Hiç mi arayıp sormaz bi insan?hiç haber almıyorsun ki belki de depresyona girmiştir
bi arkadaşım vardı ayrıldılar işte çocuk psikolojik yardım alacak boyuta gelmiş annesi babasıyla terapiye gidiyormuş maneviyatı kuvvetlensin diye umreye gitmişler falan kızın hiç birşeyden haberi yok
Hiç mi arayıp sormaz bi insan?
Twitterda falan görüyorum canım, anladığım kadarıyla normal hayatına devam ediyor.