Kalori Arkadaşım

Anı yaşamayı boşver kuzu an her zmn yaşanır (Ne biçim bir laf etttim :KK57::KK57:)
Bak sana tavsiye uzun soluklu bir ilişkiden eti puf gibi fırladın biraz soluklan ara ver düşün, ne istediğine bir karar ver aceleci olma. Fıstık gibi kızsın seni isteyen bir sürü erkek olacaktır ama önemli olan senin ne istediğin :KK60:
Acele etme ne kadar ağır ve emin kararlar verirsen gelecekte arkana dönüp baktığında o kadar az pişmanlıkların olur :KK60:
Tabiki bu benm fikrim. Daima mutlu olmanı isterim kuzucuk :KK60:
Bu o kadar çok istedi ki inan karşı koyamadım, ayrıca ilk gördüğüm an inanılmaz etkilendim.

Ayyyy maşallah harika ya:nazar::nazar::nazar:
Bencede kocanın kıymetini bil :KK60:
Bebik yapın:KK46:

çaktırma çaktırma:KK70:

ayy niye çaktırmıyım benim ing berbat bu tür ay gün gibi sıralı şeyleride hep karıştırırım bebik yapcaz bu yazda geçsin ondan sonra zaten aile baskısı var bebik diye ağustosta evlenen eşimin kuzeni vardı yaa onlar bebik istiyormuş çalışmalara başlamışlar şimdi bizimkilerde onların senden önce bebeği olursa yolarız seni diyorlar :KK70:

Bu o kadar çok istedi ki inan karşı koyamadım, ayrıca ilk gördüğüm an inanılmaz etkilendim.

Canm ya inş. çok mutlu olursun ama temkinli ol emin emin ilerle kalbinden çok mantığınla hareket et . Hem çok istediyse seni kaybetmek istemez hadi bakalım bebeğe yetişecen inş. :KK9::KK9::KK9::KK73::KK73:

ayy niye çaktırmıyım benim ing berbat bu tür ay gün gibi sıralı şeyleride hep karıştırırım bebik yapcaz bu yazda geçsin ondan sonra zaten aile baskısı var bebik diye ağustosta evlenen eşimin kuzeni vardı yaa onlar bebik istiyormuş çalışmalara başlamışlar şimdi bizimkilerde onların senden önce bebeği olursa yolarız seni diyorlar :KK70:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

anladım detayları vermek istemiyorsun :KK60:
Allah inş. gönlüne göre birisini nasip eder sanada hayırlısıyla evlenip yuva kurabilirsin kuzucuk :KK60:
Canım benim detay vermek istiyorum, mutluluğumu paylaşmak istiyorum ama eski sevgilim olan şahıs eski nickimi biliyordu, bu topiğe takıldığımı da biliyordu.
Takip ediyorsa istemiyorum yazdıklarımı görmesini.
Gerçi adımı değiştirdim ama yine de ne olur ne olmaz, ayrılmış olsak bile hala saygım var kendisine.

Canım benim detay vermek istiyorum, mutluluğumu paylaşmak istiyorum ama eski sevgilim olan şahıs eski nickimi biliyordu, bu topiğe takıldığımı da biliyordu.
Gerçi adımı değiştirdim ama yine de ne olur ne olmaz, ayrılmış olsak bile hala saygım var kendisine.

Anladım tatlım :KK60::KK60:

ayyy ne işi var kadınlar kulübünde erkeğin yaa ne meraklı erkekler var ne konuşabiliriz ki burda saç makyaj moda diyet kıl tüy hiç biri ilgilerini çekmez

ayyy ne işi var kadınlar kulübünde erkeğin yaa ne meraklı erkekler var ne konuşabiliriz ki burda saç makyaj moda diyet kıl tüy hiç biri ilgilerini çekmez

Canım normalde okumaz ama şimdi ayrıldık ya, belki ne yapıyor ne ediyor diye düşünüyordur.

Sevdiyse okur be gülüm kolay mı öyle bir anda herşeyi silebilmek :KK61:

Valla sildi be güzelim.

hiç haber almıyorsun ki belki de depresyona girmiştir

bi arkadaşım vardı ayrıldılar işte çocuk psikolojik yardım alacak boyuta gelmiş annesi babasıyla terapiye gidiyormuş maneviyatı kuvvetlensin diye umreye gitmişler falan kızın hiç birşeyden haberi yok

hiç haber almıyorsun ki belki de depresyona girmiştir

bi arkadaşım vardı ayrıldılar işte çocuk psikolojik yardım alacak boyuta gelmiş annesi babasıyla terapiye gidiyormuş maneviyatı kuvvetlensin diye umreye gitmişler falan kızın hiç birşeyden haberi yok
Hiç mi arayıp sormaz bi insan?
Twitterda falan görüyorum canım, anladığım kadarıyla normal hayatına devam ediyor.

Hiç mi arayıp sormaz bi insan?
Twitterda falan görüyorum canım, anladığım kadarıyla normal hayatına devam ediyor.

ayrılığı istiyormuş demek ki boş ver yaa sende kendi hayatına bakıyorsun zaten hayatın giren yeniliklerin tadını çıkar tecrübelerini kullan :)

Back
X