Kalori Arkadaşım

ayyy bu model uzarken insanı sinir hastası eder bi taraf kısa bi taraf uzun eşitlenecekte düzene girecek

benim saçlarım tuba büyüküstün ün saçlarına benziyor renk ve dolgunluk olarak buna benzer bi model lise sonda kestirmiştim uzarken çok yormuştu beni
Sorma bende sinir hastası oldum zaten. Ancak şu an ki kadar uzadı işte...

Senin saçların çok güzel o zaman :nazar:
Şu an çatladım kıskançlıktan.

Benimkiler çok cansız ve az.

Sorma bende sinir hastası oldum zaten. Ancak şu an ki kadar uzadı işte...

Senin saçların çok güzel o zaman :nazar:
Şu an çatladım kıskançlıktan.

Benimkiler çok cansız ve az.

yaaa sorma bazen öyle inatçı ve şekilsiz oluyorlar ki anlatamam özellikle özen gösterdiğim zamanlarda ama gel gör ki hafta sonu evde temizlik yada yan gelip yatma dönemlerinde sanki özenle toplamış yapmışım gibi güzel oluyor elektiriklenme çok oluyor

yaaa sorma bazen öyle inatçı ve şekilsiz oluyorlar ki anlatamam özellikle özen gösterdiğim zamanlarda ama gel gör ki hafta sonu evde temizlik yada yan gelip yatma dönemlerinde sanki özenle toplamış yapmışım gibi güzel oluyor elektiriklenme çok oluyor
Ahhhh ahhhh benimde çok olaydıda elektrikli olaydı :KK14::KK14::KK14:

Kızlar günaydın nasılsınız bakalım:KK76::KK76::KK76::KK76:

Benimde saçlarım dehşet dökülüyor çok korkuyorum :KK42:

Kızlar günaydın nasılsınız bakalım:KK76::KK76::KK76::KK76:

Benimde saçlarım dehşet dökülüyor çok korkuyorum :KK42:

Günaydın kızlar.
Kahküllü oldum dün akşam.

Canımcım mevsimsel bir şey olabilir, benim de çok dökülüyor bu ara.

Günaydııınnn kızlarrr çok kötüyüm karnım çoookk ağrıyoorrr ağrıdan ağlıcam birazdan :KK42::KK42:

sabah 8,30da caraflam şimdide voltaren içtim yaaa artık nefret ediyorum kadın olmaktan

Günaydın kızlar.
Kahküllü oldum dün akşam.

Canımcım mevsimsel bir şey olabilir, benim de çok dökülüyor bu ara.

hadi yeni saçların hayırlı olsun güle güle kullan :KK73::KK73:
Mevsimseldir inş. didoş acaba vitamin eksiklğinden olabilir mi doktora mı gitsem diye düşünüyorum o_O

Günaydııınnn kızlarrr çok kötüyüm karnım çoookk ağrıyoorrr ağrıdan ağlıcam birazdan :KK42::KK42:

sabah 8,30da caraflam şimdide voltaren içtim yaaa artık nefret ediyorum kadın olmaktan
Dikkat et cnm çok ilaç içme sıcak tut kendini :KK60:

Ayyy canım ya, iki farklı ilaç dokunmasın.

revire gidip bu saate kadar yattım şimdide kadın doğuma gidicem şefimin gelmesini bekliyorum

hadi yeni saçların hayırlı olsun güle güle kullan :KK73::KK73:
Mevsimseldir inş. didoş acaba vitamin eksiklğinden olabilir mi doktora mı gitsem diye düşünüyorum o_O

Dikkat et cnm çok ilaç içme sıcak tut kendini :KK60:

2 ilaç içtim zaten revirde de ayaklarıma sıcak su torbası koydular

dr bugün kadın doğuma git diye tutturdu bende hem tırsıyorum hem de reglken muayene olur mu bilmiyorum?? dr yaa bittikten sonra gel derse

Kızlar ben bu doktor işlerinde çok cahilim cildiyeye gitmem gerekir sanırım doğru mu?
Kuzum senin cildiyeye gitmen gerekiyor.
revire gidip bu saate kadar yattım şimdide kadın doğuma gidicem şefimin gelmesini bekliyorum
dr bugün kadın doğuma git diye tutturdu bende hem tırsıyorum hem de reglken muayene olur mu bilmiyorum?? dr yaa bittikten sonra gel derse
Canım çok geçmiş olsun ya, valla çok üzüldüm. Sen kendini mi üşütüyorsun acaba, bundan mı böyle oluyor?

Bildiğim kadarıyla regl iken muayene yapılabiliyor, senin gibi sancılı durumlarda yani.
Bence gitmende fayda var.

Canım çok geçmiş olsun ya, valla çok üzüldüm. Sen kendini mi üşütüyorsun acaba, bundan mı böyle oluyor?

Bildiğim kadarıyla regl iken muayene yapılabiliyor, senin gibi sancılı durumlarda yani.

randevu aldım bugüne gidicem

sende hasta danışmanı gibi olmuşun

hii cnm ne oldu sana böyle :KK61:hayır haberler alırsın inş.
Bende muayene olunuyor diye biliyorum :oops:
Acaba bu kadar sancılı geçmesinde afedersiniz çok açık konuşuyorum ama 2 li ilişki de neden oluyor olabilir mi?
Ben bekarken güllük gülüstanlık geçirirdim oysa şimdi çok ağrılı geçiriyorum acaba sende de bu kadar şiddetli olmasının nedeni böyle birşey olabilir mi benmki sadece varsayım tabi :KK64::KK64:

Bebişim sağ ol en kısa zamanda gideceğim inş:KK60:

Bu arada ayaklardan sakın üşütmeyin normal günlerde yoksa R dönemi çok fena geçiyor :KK42:

randevu aldım bugüne gidicem

sende hasta danışmanı gibi olmuşun
He bugün öyle oldu valla canım, canım size feda iyileşin yeter ki, her şeyi araştırır bulurum :KK60:
hii cnm ne oldu sana böyle :KK61:hayır haberler alırsın inş.
Bende muayene olunuyor diye biliyorum :oops:
Acaba bu kadar sancılı geçmesinde afedersiniz çok açık konuşuyorum ama 2 li ilişki de neden oluyor olabilir mi?
Ben bekarken güllük gülüstanlık geçirirdim oysa şimdi çok ağrılı geçiriyorum acaba sende de bu kadar şiddetli olmasının nedeni böyle birşey olabilir mi benmki sadece varsayım tabi :KK64::KK64:
Bebişim sağ ol en kısa zamanda gideceğim inş:KK60:
Bu arada ayaklardan sakın üşütmeyin normal günlerde yoksa R dönemi çok fena geçiyor :KK42:
Valla benim eskiden çok feci geçiyordu, şimdilerde daha rahatım, arada bir çok sancılı oluyor ama eskisi kadar değil.

He bugün öyle oldu valla canım, canım size feda iyileşin yeter ki, her şeyi araştırır bulurum :KK60:

Valla benim eskiden çok feci geçiyordu, şimdilerde daha rahatım, arada bir çok sancılı oluyor ama eskisi kadar değil.
aman aman maşallah diyelim bu sancılar çok fena. Emre AYDIN diyordu ya şarkısında
Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim.
Ağrı acı içinde oluyor bizimde hep ağrımaz dediğimiz yerlerimiz

Günaydın kızlar ne durumdasınız
34bta26 düzeldin inş.
Ben bu ara çok yemek yiyorum bu sabah tartıya çıktığımda kilo aldığımı gördüm:KK61::KK61::KK61:

Back
X