- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bu minnoş senin kızın mı maşallah çok tatlııı
yaa bende karda oynamak istiyorum
burası neresii??
tşk ederim darısı başınıza inşallah.Kız burası ne böyle Allah ım resimleri görmem üşümeme yetti
Kızın çok şeker maşallah yaaa bende istiyom![]()
cnm gözlerini gördük yeter bizetşk ederim darısı başınıza inşallah.
kızın yüzü gözü görünmüyor ki sarıp sarmalanmakdan![]()
Kız burası ne böyle Allah ım resimleri görmem üşümeme yetti
Kızın çok şeker maşallah yaaa bende istiyom![]()
cnm gözlerini gördük yeter bize
Ayrıca herhalde sarıp sarmayalayacan onlar bi hasta olunca özellikle anneler perişan oluyor![]()
bende kızım olsun istiyorummm hemde çokk istiyorum ama öküz kocam erkek istiyor ben toka kilotlu muz çorap evcilik hayali kurarken oda boğuşma top oynama hayalleri kuruyor
avatar fotoğrafıma kızımın fotosunu koydum yüzü gözü burda belli bayağı bu yaz çekindik kumsalda.
çalışan anne olacaksan kızın da olsa oğlun da olsa bu hayallerini yaşaman zor zaten canım vaktin kalmıyor pek
çok tatlı maşallahhbirazda kokoş galiba
yok öyle kokoş değildir. ama bu sabah ben pembe giymek istemiyorum dedi. bi daha pembe kıyafet almayacakmışım. alma bi daha diyor bana çok güldüm. bana benziyormu sence
bende kızım olsun istiyorummm hemde çokk istiyorum ama öküz kocam erkek istiyor ben toka kilotlu muz çorap evcilik hayali kurarken oda boğuşma top oynama hayalleri kuruyor
sorma ya onun yerine kendin hasta olmak istiyorsun.
Allah bütün hasta çocuklara acil şifalar versin sağlıklarına kavuştursun.
avatar fotoğrafıma kızımın fotosunu koydum yüzü gözü burda belli bayağı bu yaz çekindik kumsalda.
kız sen beni gördün mü de böyle diyon aaaa duyanda beni çirkin ötesi bi şey sanar.Yaa ben bunu yerim maşallah . Allah nazarlardan kem gözlerden sakınsın. Kız senden böyle bir çocuk kesin babasına benziyordur
Amiiiinn
kız sen beni gördün mü de böyle diyon aaaa duyanda beni çirkin ötesi bi şey sanar.![]()