Kalori Arkadaşım

IMAG0135.webp
IMAG0129.webp

evet benim kızım orda 2 yaşına geliyordu. karda salıncak diye tutturdu. bindirdik 3 dk falan yani eksi 20 di hava.

Kız burası ne böyle Allah ım resimleri görmem üşümeme yetti :KK57::KK57::KK57::KK57:

Kızın çok şeker maşallah yaaa bende istiyom:cry:

ayy bu minnoş senin kızın mı maşallah çok tatlııı

yaa bende karda oynamak istiyorum

burası neresii??

Kız burası ne böyle Allah ım resimleri görmem üşümeme yetti :KK57::KK57::KK57::KK57:

tşk ederim darısı başınıza inşallah.

kızın yüzü gözü görünmüyor ki sarıp sarmalanmakdan :KK70:

bende kızım olsun istiyorummm hemde çokk istiyorum ama öküz kocam erkek istiyor ben toka kilotlu muz çorap evcilik hayali kurarken oda boğuşma top oynama hayalleri kuruyor

cnm gözlerini gördük yeter bize :63::63:

Ayrıca herhalde sarıp sarmayalayacan onlar bi hasta olunca özellikle anneler perişan oluyor :KK35:

sorma ya onun yerine kendin hasta olmak istiyorsun.

Allah bütün hasta çocuklara acil şifalar versin sağlıklarına kavuştursun.

avatar fotoğrafıma kızımın fotosunu koydum yüzü gözü burda belli bayağı bu yaz çekindik kumsalda.

bende kızım olsun istiyorummm hemde çokk istiyorum ama öküz kocam erkek istiyor ben toka kilotlu muz çorap evcilik hayali kurarken oda boğuşma top oynama hayalleri kuruyor

çalışan anne olacaksan kızın da olsa oğlun da olsa bu hayallerini yaşaman zor zaten canım vaktin kalmıyor pek

çalışan anne olacaksan kızın da olsa oğlun da olsa bu hayallerini yaşaman zor zaten canım vaktin kalmıyor pek

biliyorum çalışan anne olmak zor hem kendin anneliğini yaşayamıyorsun hem çocuğuna istediğin gibi ilgi gösteremiyorsun çocuk anneye hasret büyüyor ama yapacak bişey yok şartlar bunu gerektiriyor evimden kendimden zaman çalıp onunla değerlendiririm madem doğurduk elimizden geldiğince hiç bişeyin eksikliğini hissettirmemeli

yok öyle kokoş değildir. ama bu sabah ben pembe giymek istemiyorum dedi. bi daha pembe kıyafet almayacakmışım. alma bi daha diyor bana çok güldüm. bana benziyormu sence

evet benziyor gözleri yüzü falan :KK48: ayy sorma bu yaşlarda bide elbise beğenmezler yeğenimden hatırlıyorum dışarı çıkacaklar yengem hazırlanır abim hazırlanır bizim dana onu giymicem bunu giymicem diye tuttururdu ne kirliyse onu giyinmek istedi ikisi oturup dananın keyfini beklerdi

sorma ya onun yerine kendin hasta olmak istiyorsun.

Allah bütün hasta çocuklara acil şifalar versin sağlıklarına kavuştursun.

avatar fotoğrafıma kızımın fotosunu koydum yüzü gözü burda belli bayağı bu yaz çekindik kumsalda.

Yaa ben bunu yerim maşallah . Allah nazarlardan kem gözlerden sakınsın. Kız senden böyle bir çocuk kesin babasına benziyordur :KK53::KK53::KK53::KK70::KK70:

Amiiiinn

Back
X