Kız bize de söyle tarihi nolur..yarışma kritiği sayfası varya cevabı ordan buldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bize de söyle tarihi nolur..yarışma kritiği sayfası varya cevabı ordan buldum![]()
kızlar bugün öğretmenler günüve ben kızımın öğretmenine daha hediye almadım ne alsam sizce
Teşekkürler kızlar.
Bizim de kaç yıllık anımız gitti.
Üniversite fotoğraflarım, mezuniyet, 5 yıllıktı bilgisayar, tahmin edin işte. İçimiz en çok giden fotoğraflara yandı zaten.
Teşekkürler kızlar.
Bizim de kaç yıllık anımız gitti.
Üniversite fotoğraflarım, mezuniyet, 5 yıllıktı bilgisayar, tahmin edin işte. İçimiz en çok giden fotoğraflara yandı zaten.
Çözdüm olayı
Pro kart yarısmasının cevabını da verdim.
kız kreş öğretmeni 3-4 yaş çocuklarına bakıyor erkek nerde gördün ayol çok güldüm vallabayansa yaptır bi çiçek erkekse kravat falan alın ayy ne çok zaman geçmiş öğretmene hediye almayalı
Çözdüm olayı
Pro kart yarısmasının cevabını da verdim.
kız kreş öğretmeni 3-4 yaş çocuklarına bakıyor erkek nerde gördün ayol çok güldüm vallaerkek öğretmen olsa göndermem ki kızımı çişini filan yaptırtacak adam ayy izin vermem asla.
kız sakın söyleme cevabı çatlasın sinoki ile 34 bta
verdiğim ipucuna rağmen bulamamış demekki halbuki çok kolay dediğim sayfada yazıyor.![]()
kız kreş öğretmeni 3-4 yaş çocuklarına bakıyor erkek nerde gördün ayol çok güldüm vallaerkek öğretmen olsa göndermem ki kızımı çişini filan yaptırtacak adam ayy izin vermem asla.
kız sakın söyleme cevabı çatlasın sinoki ile 34 bta
verdiğim ipucuna rağmen bulamamış demekki halbuki çok kolay dediğim sayfada yazıyor.![]()
bende katıldım inş doğrudur :)
yanlıştır yanlıştırAyy buldum çok kolaymış inş yanlış değildir![]()
Bir de ben kazanırmışım o zmn bakın keyfime![]()
aman pro üyelik değilde tencereleri kazanmak isterim yani
ayy evet tencereler harika ama pahalı
aman pro üyelik değilde tencereleri kazanmak isterim yani
forumdan atılmak mı istiyorsun yavrucum.
ay kızlar pro üyelik benim için tencereden daha önemli tencereyi verseler elime pro mu tencere mi deseler pro yu seçeriminşallah hem tencere hem pro bana çıkar
![]()