Kalori Arkadaşım

Teşekkürler kızlar.
Bizim de kaç yıllık anımız gitti.
Üniversite fotoğraflarım, mezuniyet, 5 yıllıktı bilgisayar, tahmin edin işte. İçimiz en çok giden fotoğraflara yandı zaten.

yaa evet benimde bi pc im bozulmuştu bende müzik arşivime üzülmüştüm 20 küsür GB falandı bide resimlere üzülmüştük yeğenimin bebeklik fotoları bizim fotolarımız falan hep gitti aynı şekilde kına gecem gitti şimdi kına gecemden tek kare hatırlamıyorum

bu yüzden şu an tüm fotoları hem pc de hem harici bellekte hemde DVD y kopyaladık hatta uygun bi yer bulursam bastırmak istiyorum basılacakları ayıkladım bile yaklaşık 250 adet

Teşekkürler kızlar.
Bizim de kaç yıllık anımız gitti.
Üniversite fotoğraflarım, mezuniyet, 5 yıllıktı bilgisayar, tahmin edin işte. İçimiz en çok giden fotoğraflara yandı zaten.

aynısı işte seni çok iyi anlayabiliyorum. fotoğrafları falan hep yedeklemek lazım harici belleklere falan. ben o gün bugündür hep yedekliyorum.
fotoğrafları kaybetmenin acısı hiç geçmiyor söyleyeyim ben 2010 da çaldırdım fotoğrafları hala daha üzülürüm aklıma geldikçe. hırsızın diğer çaldıklarını hatırlamıyorum bile. fotoğraflar kalmış aklımda beni en çok üzen şey olarak. ay onu geç bi de deli deli fotoğraflarımız vardı kardeşimle şaklabanlık yapıp yapıp çemiştik. adamlar ne gülmüşlerdir fotoğraflara bakınca varya. internete falan koyarlarda karşıma çıkar sa o fotoğraflar diye hala bi korku içim de yok değil yani :KK23::KK59:

bayansa yaptır bi çiçek erkekse kravat falan alın ayy ne çok zaman geçmiş öğretmene hediye almayalı
kız kreş öğretmeni 3-4 yaş çocuklarına bakıyor erkek nerde gördün ayol çok güldüm valla :KK70::KK70::KK70: erkek öğretmen olsa göndermem ki kızımı çişini filan yaptırtacak adam ayy izin vermem asla. :stop:
Çözdüm olayı :confused::confused::confused:
Pro kart yarısmasının cevabını da verdim.

kız sakın söyleme cevabı çatlasın sinoki ile 34 bta

verdiğim ipucuna rağmen bulamamış demekki halbuki çok kolay dediğim sayfada yazıyor. :KK70::KK70::KK70::KK70::p:rolleyes:

kız kreş öğretmeni 3-4 yaş çocuklarına bakıyor erkek nerde gördün ayol çok güldüm valla :KK70::KK70::KK70: erkek öğretmen olsa göndermem ki kızımı çişini filan yaptırtacak adam ayy izin vermem asla. :stop:

verdiğim ipucuna rağmen bulamamış demekki halbuki çok kolay dediğim sayfada yazıyor. :KK70::KK70::KK70::KK70::p:rolleyes:

erkek anaokulu öğretmeni var ben gördüm :)

yaa girdim yarışma kritiği sayfasına yorumlar var sadece

bende katıldım inş doğrudur :)

aman pro üyelik değilde tencereleri kazanmak isterim yani

forumdan atılmak mı istiyorsun yavrucum. :KK70::KK70::KK70:

ay kızlar pro üyelik benim için tencereden daha önemli tencereyi verseler elime pro mu tencere mi deseler pro yu seçerim :KK70::KK70::KK70::KK70:inşallah hem tencere hem pro bana çıkar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

forumdan atılmak mı istiyorsun yavrucum. :KK70::KK70::KK70:

ay kızlar pro üyelik benim için tencereden daha önemli tencereyi verseler elime pro mu tencere mi deseler pro yu seçerim :KK70::KK70::KK70::KK70:inşallah hem tencere hem pro bana çıkar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayy yalan mı söylüyim tencereye daha çok sevinirim zaafım var seramik teflon döküm tencerelere :KK70:

kızlar yasemim varya benim rakibim hani . zayıflama yarışmasına katılmış ya bak buraya uğramıyor hiç orda birbirlerini iyi gazlıyorlar demekki her hafta 1 kilodan aşşağı vermiyor baksanıza. biz de mi katılsak yada kendimiz grup falan kurup cuma yarışmalarına mı katılsak ki

Back
X